Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Elena Udrea consideră că pentru alegerile prezidenţiale PDL pregăteşte „candidaţi redutabili”

Elena Udrea consideră că pentru alegerile prezidenţiale PDL pregăteşte „candidaţi redutabili”

De mai multe ori am spus că pentru cei din USL un cel mai negru coșmar este o secvență din viitor: Elena Udrea, devenită Președinte al României îl desemnează pe Traian Băsescu pentru funcţia de premier…

Sincer să fiu glumeam dar încercam să îmi imaginez moaca useliştilor enervaţi la vederea imaginii …

Udrea, Băsescu

Din câte ştiu, frumoasa blondă este conştientă că trăim în România unde misoginismul este rege şi nu cred că are de gând la modul serios să candideze.

Elena UdreaPentru MEDIAFAX, doamna deputat a spus că dacă dânsa „ar fi condus PDL, astăzi dreapta era unificată şi avea un singur candidat …Eu am spus mereu că mai important decât să stabilim candidatul este să îi punem un vehicul politic puternic în spate. Cred că în acest moment ar fi trebuit să unificăm toate partidele de centru dreapta într-un mare partid, capabil să ia în jur de 25% la europarlamentare şi să susţină cu şanse reale un candidat al dreptei. Era un moment propice în care toată lumea era de acord. Aţi văzut că şi Traian Băsescu şi Emil Boc susţin această variantă, dar şi liderii PMP şi FC. Dacă eu aş fi condus PDL, astăzi dreapta era unificată şi avea un singur candidat”, a precizat Elena Udrea.

Întrebată de cei care vor participa la competiţia internă care va desemna candidatul PDL la funcţia de preşedinte al României, doamna Udrea  Udrea a afirmat  că aceştia sunt „candidaţi redutabili”.

„Partidul dă tot ce are mai bun. Sunt trei candidaţi redutabili. Oricare dintre cei trei îi poate bate fie pe Ponta, fie pe AntonescuSimona Crețu este o persoană foarte motivată, de bună credinţă, este femeie, a avut un proiect foarte bun pentru Bucureşti, ecologizarea şi amenajarea lacului Văcăreşti, sunt convinsă că va avea un proiect foarte bun şi pentru România. Prin această competiţie şi prin candidaţii înscrişi demonstrăm că suntem un partid deschis către oameni noi, că în PDL oricine poate avea bastonul de mareşal în raniţă. Simona Creţu este în partid de un an şi trei luni, Cătălin Predoiu de trei luni. Credeţi că în PNL sau PSD ar fi posibil aşa ceva?”.

Potrivit calendarului stabilit de Colegiul Director al PDL, înscrierea candidaturilor  pentru desemnarea candidatului partidului la viitoarele alegeri prezidenţiale se va face în  săptămâna 7-14 octombrie.

După înscrierea în curs pentru calitatea de candidat, Cdoritorii trebuie să prezinte colegilor de partid, până în 14 decembrie, un proiect pentru România. Până acum, intenţia de participare la acest turnir intern a fost anunţată de  Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă.

 1. FRANK ZAPA[KING]
  12 octombrie 2013 la 18:17

  Cel putin in acest moment,jocul lui Udrea,pare bezmetic,lipsit de logica si viziune,in ce ma priveste,ea in acest moment este o dezamagire,si este o dezamagire pt ca nu reuseste sa treaca din grupa,MICA IN GRUPA MARE A POLITICII.Ramine ca si PONTA,la nivelul ,care nu duce nicaieri.
  Nu poti sa vrei sa pari ,INGENUA’ PROVIDENTIALA’ si sa tii pe blog o ………voce tot blonda,care nu reuseste sa fie cu adevarat O VOCE CARE SA TRANSMITA MESAJE CU PRIZA.
  Sa ramii cantonata la nivelul invidiilor marunte FEMININE,INCARCATE DE ESTROGEN,sa ………..

  Sa accepti sa intrii in jocul asta,ca poate,poate ,vei candida la pres. Romaniei,doar asa ca sa se mai vorbeasca despre tine,e clar lipsa de consistenta intelectuala.
  Nu voi fi,prezicator,asa ca nu voi prezice,deocamdata nimik,un lucru insa este cert-DIN URMA VIN CU MARE VITEZA NENUMARATE CURVETURI,CARE ACUM STIU DRUMUL,RETETA,DOAR CA AU UN TUPEU DE ZECE ORI MAI MARE CA UDREA,SI PRECUM TANCUL SUVIETIC,TRECE TOTUL SUB………..SENILA,CITESTE BUCA…………

  N-ai citi anuntul ala comic:

  Dau la schimb om de afaceri,pe primar pesedist,chiar de comuna……………

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: