Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > CA-N FILMELE CI PROŞTI – La Conferinţa Naţională a Şeptelului Social-Democrat de la Iaşi, Dan Diaconescu şi-a trimis blonda supremă să îl invite pe Ponta la OTV

CA-N FILMELE CI PROŞTI – La Conferinţa Naţională a Şeptelului Social-Democrat de la Iaşi, Dan Diaconescu şi-a trimis blonda supremă să îl invite pe Ponta la OTV

 

Rovana Plumb, a fost reconfirmata, la Iasi, in cadrul Conferintei Nationale a Femeilor Social-Democrate, pentru un nou mandat.

Rovana Plumb, a fost reconfirmata, la Iasi, in cadrul Conferintei Nationale a Femeilor Social-Democrate, pentru un nou mandat.

Premierul Ponta și alți lideri ai PSD precum Liviu Dragnea, Ilies Sârbu sau primarul Iașului, Gh. Nichita au participat la Iași  la Conferinţa Naţională a Femeilor Social-Democrate din România 

Peste 1.000 de femei membre ale PSD au participat  la Iaşi în cadrul Conferinţei Naţionale a Femeilor Social-Democrate. Întâlnirea a avut ca scop prezentarea bilanţului activităţii actualei conduceri şi a planurilor de viitor ale femeilor social-democrate.

Conferinţa s-a ținut la Casa Sindicatelor din Iaşi, unde premierul Ponta a sositla ora 12.40, de la o vizită în judeţele Suceava şi Botoşani, unde a participat la inaugurarea şantierului de modernizare a drumului naţional 29. Din delegaţia PSD de la Bucureşti mai fac parte vicepremierul Liviu Dragnea, Ilie Sârbu, miniştrii Rovana Plumb şi Doina Pană.

 Un grup de proptestatari au aşteptat delegaţia oficială cu scandări împotriva proiectului de la Roşia Montană şi cu pancarde cu mesajul „Mafia imobiliară din Primărie”. Poliţiştii locali au făcut un cordon pentru ca şefii PSD să poată intra în sală.

Victor Ponta a intrat în sala în jurul orei 13.00 pe acrordurile melodiei AC/DC, Thunderstruck. A fost aclamant de participanţii la conferinţă. Premierul Victor Ponta va rămâne în Iaşi până luni, 14 octombrie, când va participa la slujba de pe pietonalul Ştefan cel Mare, prilejuită de Hramul Cuvioasei Prascheva. Staff-ul premierului nu a precizat programul oficial de mâine, 13 octombrie, când teoretic Victor Ponta s-ar afla tot la Iași.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, aflata la conducerea organizatiei de femei a PSD din 205, a fost reconfirmata, sambata, la Iasi, in cadrul Conferintei Nationale a Femeilor Social-Democrate, pentru un nou mandat.

Nu ştiu dacă are vreo legătură, dar,acum vreo lună se vorbrea despre deturnarea unul miting împotriva Primăriei Ieşene pe tema plantării unor tei.

Atunci au apărut înregistări audio făcute în timpul unei şedinţe a PSD Iaşi care a avut loc joi, 26 septembrie, scot la iveală o strategie incredibilă pusă la cale de filiala locală a partidului pentru distrugerea şi decredibilizarea unui miting programat la Iaşi pe 4 octombrie. Stenogramele au fost obţinute în urma unei investigaţii realizate de jurnaliştii postului de televiziune Tele M Iaşi. Înregistrarea audio are o durată totală de aproximativ 70 minute şi a fost realizată în timpul unei şedinţe care a avut loc la sediul PSD Iaşi în cursul zilei de ieri, 26 septembrie.

Scopul întâlnirii, la care au luat parte în jur de 20 de membri ai TSD Iaşi, reprezentanţi ai colegiilor din municipiul Iaşi, a fost punerea la punct a unei strategii de infiltrare a tinerilor din partid la un protest anunţat la Iaşi pe data de 4 octombrie. Şedinţa a fost condusă de Marius Ostaficiuc, un om de încredere al primarului Gheorghe Nichita. Ostaficiuc este vicepreşedinte al organizaţiei municipale PSD Iaşi, consilier local, consilier în cadrul cabinetului parlamentar al deputatului Cristian Nichita şi director adjunct comercial în cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi. Mitingul a fost anunţat de Grupul de Iniţiativă Civică „Iaşul iubeşte teii” şi are ca ţintă convingerea administraţiei locale să replanteze cei peste 70 de tei puşi la pământ în centrul Iaşiului la începutul acestui an.

Iată fragmente din stenogramele şedinţei PSD publicate pe pagina de Facebook a jurnalistului Călin Ciobotari, coordonatorul investigaţiei:

Marius Ostaficiuc, către liderii TSD: „Pe data de 4 (n.r. – octombrie) va fi un miting în special anti cei care au decis să taie teii. Nu mă interesează părerea voastră pro sau contra tei. Nu v-o spun nici eu pe-a mea. N-are rost. Intrăm în nişte discuţii, în nişte polemici … Ne asumăm cu bune şi rele decizile luate de partid şi liderii lui. Dacă aveţi păreri personale sau nu sunteţi de acord, vă propun să vi le păstraţi şi să nu participaţi la astfel de întâlniri. Noi trebuie să ne apărăm structura de partid. Există o structură în opoziţie care va iniţia un marş anti cei care au dispus tăierea teilor. Dacă vreţi să discutăm de ce au fost tăiaţi teii, sunt explicaţii şi pro şi contra, logice… Cert e că cel de la partidul ecologist este înregimentat să fie anti… Sunt în grup Dorohoianu, Bălănescu, Iordache, şapte persoane pe care le cunoaştem foarte bine.. Aceste persoane vor iniţia marşul de protest împotriva administraţiei locale, împotriva dlui Nichita şi Chirica”

Marius Ostaficiuc, către liderii TSD: „Noi va trebui să fim prezenţi acolo şi nu vă ascund că va trebui să faceţi parte dintr-o asemenea structură, să milităm pentru alt subiect şi nu contra teilor. Trebuie să deviem subiectul de la tei către Roşia Montană sau către orice alt subiect de actualitate, decât să-l concentrăm anti-administraţia locală”

Membru: „Ce înseamnă prezenţa noastră acolo? Riscăm ceva? Mă gândesc că noi, find foarte mulţi, să nu ne «aşezăm» pe ei”.

Ostaficiuc: „Nu riscăm nimic. Chiar dacă pare că îi ajutăm, noi strigăm Roşia Montană, ceea ce e la ordinea zilei (…) Este o deviere de la un subiect care ne deranjează către un subiect care ne deranjează mai puţin”

Ostaficiuc: „Chiar dacă cădem în extrema cealaltă de care spunea Bogdan, fiind foarte mulţi ne putem disipa foarte uşor, şi atunci se sparge. Efectul e şi mai puternic: o parte din oameni pleacă. Dacă se ajunge ca grupul nostru să fie prea reprezentativ, ar fi prea de tot. Ar însemna dezorganizare din partea celorlalţi. Adică noi să fim mai mulţi decât ei”

Ostaficiuc: „O să aveţi, în timp real, prin liderii voştri, informaţii de la poliţie, să ştiţi exact ce se întâmplă”

Ostaficiuc, către liderii TSD Iaşi, despre rolurile pe care le vor avea în mitingul de pe 4 octombrie: „Trebuie să spuneţi presei care va fi acolo, şi cred că va fi, păreri de ură categorică împotriva lui Nichita, ori că sunteţi în cârdăşie cu cei trei patru pe care vi i-am spus înainte (Nicuşor Păduraru, Tomaşeschi, Iordache, Dorohoianu). Trebuie să spuneţi: «da, ne-au adus aici, mulţumim domnului cutare că ne-a sprijinit». În felul acesta se transformă toată piaţa într-un bâlci, într-o mişcare politică”

Marius Ostaficiuc admite că membri PSD Iaşi participă la mitinguri îndreptate împotriva administraţiei locale, dar neagă că i-ar fi îndemnat pe tinerii din partid să deturneze protestul.

Deci tot spre Roşia Mointană a fost deturnatr mitingul e parcă la Iaşi îi pasă cuiva de Roşia Montană sau măcar ştiu unde vine … În fine … 

Invitată la CFS-Dm Simona Man, preşedinta PP-DD, în discursul său , a afirmat: „Sunt convinsă că o femeie preşedintă a PSD nu ar fi acceptat niciodată să fie colegă cu renegaţii altui partid”… bărbaţii pesedilti neavând demnitate … 

Simona ManSimona Man, ţinând neapărat să demonstreze că e e blondă naturală şi doar o amărâtă de brunetă vopsită, a declarat, în discursul său de la Conferinţa Naţională a Femeilor Social-Democrate, că speră ca PSD să fie condus de o doamnă după următorul congres al partidului, ea transmiţându-i premierului Victor Ponta şi o invitaţie, din partea lui Dan Diaconescu, la prima emisiune a OTV după redeschidere. Deh, pşoate Dan Diacomescu nu mai face doar filme cu proşti şi şi cu doctori în drept…
„PP-DD aduce salutul său Conferinţei Naţionale a Femeilor PSD, prin vocea unei femei, singurul preşedinte al unui partid politic. (…) Sper ca la următorul congres al PSD şi una dintre dumneavoastră să devină liderul naţional al PSD. Este vremea doamnelor în politică. Sunt convinsă că o femeie preşedintă a PSD nu ar fi acceptat niciodată să fie colegă cu renegaţii altui partid”, a spus Simona Man amintinf izbitior de alte vremuri când, pe la conferiţelew pioniatrilor venea câte o delegaţie a unor pioniari de prin locuri de care nici nu auzisem care citeau ceva în păsăreasca lor nativă după care, în boxe începea să se audă o voce cu un accent imposibil că o delegaţie a pionierilor români era aşteptată la conferinţa similară din ţara lor.

La finalul discursului, pepededisda  Simona Man i-a transmis premierului Victor Ponta un mesaj de la Dan Diaconescu:„Vă invit, pentru a prefigura finala naţională din 2014 de la alegerile prezidenţiale, la prima emisiune ocazionată de redeschiderea OTV”.

Ce-o fi fost în mintea perversă a urmaşului pasagerilor din renumita căruţă răsturnată la Caracal … nu ştim… pare un fel de infitaţie unde, dacă se duce Premierul îi pun brişca la beregată şi îi spun că dacă nu redeaschide OTV-ul mioritic, îl pupă mă-sa rece… 

Să fi blufat poate DD când spunea că şi-a deschis o televiziune la parterul unei clădirii de la Vatican aparţinând Bisericii Romano Catolice?

Am văzut că acum Diaconescu se laudă că acolo e libertate mai mareşi că taxele sunt mai mici… o fi, dar acolo şi legea e lege… 

Înteresant este ce vor face cei de acolo când vor afla că aici OTV a făcut închis în urma unor nereguli financiare .. a evaziunii fiscale?

Din câte ştiu eu aiciescrocul din Caracal  a profitat de balcanismul instituţiilor de la noi.. a tot amânat încât au trecut alegerile …

Acolo dacă întârzit cu un cent, un minut noul  OTV e cu lacătul pe uşă iar Dan Diaconescu la puşcărie…

 

 

 1. FRANK ZAPA[KING]
  13 octombrie 2013 la 11:09

  Da ca-n filmele cu prosti,asa este.Testul meu a dat roade,si BLUE,sunt convins ca stii,dar tre’ sa-ti spun si eu,neste gunoaie care se tin acum de fustitele uselistilor,te monitorizeaza la greu,urmarindu-ti blogul si evident ce se dezbate aici.
  Acum daca tot se deranjeaza gunoiele,sa-si beleasca ochii p’aci ,ia sa le spun eu un pic de noroc.
  Mai baieti cucieti[D.E.] cu nenumaratele tale identitati false[ghita,etc] n-am sa trec la un verbiaj trivial,desi ati cam merita,la ca jeguri umane puteti fi,voi mentine totusi stacheta la un anumit nivel,si va spun asa:

  ,faptul ca sunteti niste imputiti de sudisti,milogi,care traiti de pe o zi pe alta e treaba voastra,faptul ca ,incercati sa va ameliorati existenta practicind,SANTAJUL,MINCIUNA ,DELATIUNEA SI MANIPULAREA,e tot treaba voastra,unde insa am io treaba,este acolo unde mi-ti incalcat teritoriu-ATI TRECUT LINIA ROSIE-si asa cum se intimpla cind treci pe rosu,PLATESTI.
  Asa ca dragi fosti turnatori,militieni si fosti securisti,astazi niste imputiti batrini,bagati bine la cap-DE MINE NU SCAPATI,ori unde va ascundeti si cit de tirziu,tot pun laba pe voi.
  BROSCOI RIIOS,BURTOS SI CU OCHELARI-SATELITII SUNT PE TINE………..stiu si ce hirtie igienica folosesti.
  Uita-te cu atentie in tableta………vezi nu-ti lipseste nimik……………haaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • 13 octombrie 2013 la 17:33

   1. Deci mă iubeşte femeili … Să vie Franke să vie … nu-i nici un bai .. deşi nu mai fumez, mă sacrific.. nu voi face rabat de la calitate nici în ceea ce priveşte cafeaua nică în ceea ce priveşte ţigara de după.

   2. Cui limbajul trivial, nu e nici o problemă … bagajul meu lexical în domeniu este destul de bine aspecat, mai bine decât întregul bagaj lexixal al unora care stau la spam printre reclame la siteuri porno şi reclame în chinezeşte. Treaba e că cine mă înjură trebuie să îşi asume că am dreptul să fac la fel .. avantajul meu e când vine vorba de miştocăreală, fără false modestii sunt comvins că la miştocăreală învinge cel mai inteligant, deci fiind vorba de votaci ai PPDD sau USL le sunt net superior.. din un motiv simplu, doare imbecilii şi escrocii votează cu astea

   3. Nu toţi sudiştii sunt împuţiţi … ştiu vreo doi, oameni şi femei, absolut admirabili … fără mişto …

 2. FRANK ZAPA[KING]
  13 octombrie 2013 la 17:45

  Si acum sa ma joc un pic pe tema subiectului propus de tine ,ALBASTRICULE.
  In primul rind numa-s multam ca imi dai voie sa pun in pagina ceva idei care ma framinta.
  Asadar,FEMEIA PESEDISTA’ este aceiasi ca pe vremea comunistilor,poate mai bine imbracata si cu machiajul la zi,dar ca si calitate a materialului uman-CURVA TRACTORISTULUI,SI A PRES. DE C.A.
  Si nici nu ar putea fi altfel,CIND 95% DIN PESEDISTE SUNT CURVETURI SUDISTE SI MOLDOVENCE.
  Traitoare in cele mai promiscue medii,abuzate de mici,de tati betivi,FEMEILE PESEDISTE,ies in viata super antrenate.
  MOLDOVENCE LIHNITE DE FOAME SI SUDISTE NESPALATE,pesedistele sunt de un grobianism incredibil,FEMEIA LACUSTA-MAJORITATEA RECURTATE DIN RETELE DE TRAFICANTI DE CARNE-VEZI BANICIOIU,PONTA SI RETELELE DE CURVE.
  Odata intrate in SISTEMUL TICALOSIT,devin CARNE DE TUN PT mai marii pesedisti,fiind tavalite de potentatii pesedisti-VEZI MOLDOVEANCA PROMOVATA DE DRAGNEA.
  Si atunci,DESPRE CE POLITICIANE VORBIM??????//

  Ce este amuzant,este ca fostii turnatori,securisti,militieni,care astazi servesc la greu pesedismul,la rindul lor si ei au parte de ,FEMEIILE PESEDISTE-adica dupa reteta stapinlor de sclavi,dupa ce seful al mare sa plictisit de o GAURICA,o arunca la lingaii ,CU UNIFORMELE IN DULAP MINCATE DE MOLII.

  Pe unul din astia,un fost turnator,albastricule,il stii si tu,asta joaca rolul de aspirator de TAMPAXURI……..El zice ca sa molipsit de la printul CHARLES,de pe vremea cind actuala printesa ,era o amanta oarecare,eu insa nu cred,eu cred ca ii atit de calic,incit …………

  ALBASTRICULE-CIND AI CHEF DE O LECTURA PASIONANTA SI PASIONALA,SPUNEM SI-TI TRIMIT IN FORMAT PDF-TICALOSII MILIENIULUI TREI-e tare de tot

 3. FRANK ZAPA[KING]
  13 octombrie 2013 la 18:01

  Albastricul,stiu io,o olteanca,care ,TE ADORA’ chiar daca acum ii toaca DIURNA DE LA USELISTI,la un broscoi burtos,chel si cu ochelari.
  Despre care zice peste tot ca-i un neputincios,un laudaros,de rid pedelistii cu gura pina la urechi de el.
  Curvetul il toarna la pedelisti,da tot pe goarna…………si fac aia un misto nebun..Zice curvetul ca i sa vindecat locul ghiujului batrin,da el insista ca nu si nu,ca tot mai are 3 cm de ,PUTUREL………….
  Ce zici albastricule,te pun in legatura cu curvetul????????Daca tot platesc uselistii,DE CE SA NU PROFITI…………HAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  • 4 ianuarie 2014 la 21:45

   Te pomeneşti că susnumite olteancă e blondă cu mintea platinată … palat şi cu porniri (din alintare) sinucigaşe?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: