Prima pagină > Ilegal - Imoral - Indecent > Rezulatatul unei amiciţii (Virgil Măgureanu, Crin Antonescu) : Un penthouse la juma’ de preţ

Rezulatatul unei amiciţii (Virgil Măgureanu, Crin Antonescu) : Un penthouse la juma’ de preţ

Legătura dintre Crin Antonescu şi Virgil Măgureanu: un penthouse cumpărat la jumătate de preţ

Crin Antonescu şi soţia lui, Adina Vălean, au achiţionat în 2011 un penthouse în zona Herăstrău pentru care au plătit 248.000 de euro în condiţiile în care pe piaţa imobiliară o asemenea locuinţă costă cel puţin dublu faţă de suma dată de actualul şef al Senatului. Potrivit unor documente obţinute de Centrul de Investigatii Media soţii Antonescu-Vălean au cumpărat aceasta proprietate direct de la soţii Virgil (fost şef al SRI) şi Maria Măgureanu, reprezentaţi la notar de fiul lor, Marian Măgureanu.

Din documente reiese că soţii Crin Antonescu şi Adina Valean au platit pentru apartamentul cu cinci camere cu o suprafaţă de peste 200 de metri patraţi şi un loc de parcare în strada Zagazului suma de 200.000 de euro, la care s-a adaugat TVA, pretul ajungand, in final, la 248.000 de euro.

Un adevărat chilipir, s-ar putea zice, în condiţiile în care un penthouse în zona Herăstrău costă aproape dublu. La o simplă căutare pe site-uri imobiliare am găsit un penthouse confort lux cu şase camere, suprafaţă totală 170 de metri pătraţi la preţ de 395.000 de euro.

Şi nu e singura ofertă găsită. Tot în zona Herstrău, pe Şoseaua Nordului, un penthouse cu suprafaţă de 232 mp, construit în 2008, cu patru camere, e scos la vânzare la preţul de 490.000 de euro. La această sumă se adaugă şi 20.000 de euro pentru parcare în garaj dublu sau 10,000 pentru loc de parcare exterior.

Sursa: romaniatv.net

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: