Prima pagină > Pamflet > RECOMANDARE CĂTRE VARANUL FELIX: „Nu te lega de organele Elenei Udrea, vezi de ale dale: Grapini, Gâdea, Badea, Ursu

RECOMANDARE CĂTRE VARANUL FELIX: „Nu te lega de organele Elenei Udrea, vezi de ale dale: Grapini, Gâdea, Badea, Ursu

Varanului Felix i se recomandă să lase organele doamnei Udrea în pace şi să vadă de organele sirenei Drapini din curtea sa ...

Varanului Felix i se recomandă să lase organele doamnei Udrea în pace şi să vadă de organele sirenei Grapini din curtea sa …

Înainte de a intra în sala de judecată la ultima (deocamdată) înfăţişare, Dan Voiculescu a declarat că: „organele doamnei Udrea si ale lui Basescu au dat deja verdictul”.

Surse informate spun că oricât au căutat, nu au văzut acolo nici un organ de-al Preşedintelui ori a doamnei Udrea.

Organele Preşedintelui, toate, se pare că erau la Cotroceni, pregătindu-se de plecarea în scurta vacanţă de Crăciun.

Despre apetisantele organe ale doamnei Udrea, se spune că şi ele erau la purtătore ca de obicei, dânsa fiind în febra pregătirilor în vederea asasinatului al căreie asasin moral ar fu urmat să fie. Un porc mai mare decât Varanul Felix.

Organele lui Felix Varanul

Organele lui Felix Varanul

Surse la fel de secrete ca primele, spun că domnul profesor doctor Ţuţu Limbicureanu, şef al OPV (Organizaţia pentru Protecţia Varanilor), de pe lângă Institutul de Cercetări Agricole, (aflată sub înaltul patronaj al domnului Daniel Constantin, organ plin de vârtute al Varanului mai sus citat, reprezentantul său la conducerea Ministerului Agriculturii,)  i-a transmis Varaqnului Felix o atenţionare  cu ştampila ULTRASECRET,  ajunsă şi la  Franţ Press:

„Domnule profesor Felix Varanul,

Cu mare îngrijorare am aflat că fiind mare amator de organe lingătoare şi nu numai, aţi început să fiţi interesaţi de organele doamnei Elena Udrea.

Vă atenţionăm că la vârsta dumneavoastră este extrem de periculos. La Integritatea doamnei deputat a mai atentat un organ, unu Lodovic, şăf de comisie, dar a trebuit să treacă pe la stomatolg deoarece şi-a rupt colţii în poponeaţa minunat de oţelită a doamnei.

Recomandarea noastră este aceea de a vă rezuma la organele dumneavoastră, Gâdea, Badea şi Ursu, ori, cel mult la cele ale sirenei din partidul dvs, Maria Grapini.

Eventuala atentare la integritatea organelor doamnei Udrea  Poate fi extrem de periculoasă. Ferocitatea dânsei s-a manifestat de Ignat când blonda doamnă a fost autor moral al asasinării unui porc mei mare decât dumneavoastră (vedeţi imaginea anexată)”

Doamna Elena Udrea a fost asasinul moral al unui porc mai mare decât Varanul Felix

Doamna Elena Udrea a fost asasinul moral al unui porc mai mare decât Varanul Felix

Categorii:Pamflet Etichete:, , , ,
 1. Terente
  27 decembrie 2013 la 23:41

  Ihihihihihihiiiiiiiiiii !

 2. FRANK ZAPA[KING]
  28 decembrie 2013 la 17:35

  Sorinache ,da-mi voie sa transfer raspunsul la intrebarea ta,aici si sa raspund cam asa:

  Sunt,un mic om de afaceri cu cite-va zeci de angajati activind pe doua segmente de piata total diferite,fara nici o legatura unele cu altele,am conexiuni de afaceri cu intreprinderi private din Rom.si fara exceptie,TOATE DAR ABSOLUT TOATE GIFIE,SI SPUN CA ANUL 2013 ESTE CEL MAI PROST AN DE CIND FAC AFACERI,DAR MAI ALES CA SIMT O URA GREU DE CUANTIFICAT FATA DE GUVERNUL PONTA,PE CARE IL CONSIDERA UN ASASIN ECONOMIC,UN BOLSEVIC,INTERESAT DOAR SI NUMAI DE PROFITURILE LUI,ALE FAMILIEI SI GASTII SALE.
  Mediu economic,este neprimitor ,si cu apucatori de pradator,datorita guvernului,care precum haiducii de odinioara fura de la privati si da la politruci.
  Asa ca,observatia ta mi se pare corecta,da,romanii sunt tot mai saraci,tot mai deprimati,si cu gindul de a parasii Romania.
  Unul din cei care vor parasii Rom sunt si eu,ma intorc definitiv in State,am obosit ,,nu mai vreau sa fiu jefuit de politicienii romani,si cum perspectivile pt urmatorii 10 ani sunt sumbre……hasta la HASTA LA VISTA BABY

  P.S.-Scriu pe blogul lui ANDREEA PAUL VASS………

  • 28 decembrie 2013 la 20:59

   Franke, mira-m-aş tare să aflu că te miri…
   De când au pus cei de la USL mâna pe guvernare, nu au avut nici cea mai mică intenţie să guverneze… cred că, ştiind care e situaţia reală nici nu sperau să stea foarte mult la guvernare, aşa că au resetat tot ce au putut pentru a putea prăda cât pot şi pentru a se proteja împotriva justiţiei care văd că face prăpăd în rândul lor.

   Legat de blogul Andreei Vass … ajung de multe ori acolo, uneori mai şi import câte un articol.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: