Prima pagină > Uncategorized > Ponta îi face reverenţe regelui Mişu … Mişu fuge de ele … Mirel Palada aberează vesel la România TV

Ponta îi face reverenţe regelui Mişu … Mişu fuge de ele … Mirel Palada aberează vesel la România TV

PaladaCaracterul patologic al minciunilor comise de cei din jurul lui Victor Ponta pare a atinge cote de neimaginat.

Azi, 28 decembrie 2013, ar fi trebuit să auzim o ştire conform căreia Ponta l-ar fi demis cel puţin pe Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Guvernului pe motiv de grave tulburări mintale.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a afirmat, la România TV, că prezenţa premierului este „un gest de reverenţă” faţă de rege.”Este un lucru foarte frumos ce se întâmplă în momentul de faţă. Este o însănătoşire a societăţii româneşti (…), un semn de normalitate la adresa unei dintre cele mai importante personalităţi din România, un reper al României”, a spus Mirel Palada.

„Evident că premierul României face un gest de reverenţă în faţa unei asemenea personalităţi”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Guvernului. Dacă am înţeles bine din presă, Regele Mişu nici măcar nu era în ţară … O fi fugit de reverenţa veninoasă a limbricului care ne e Premier…

De fapt ce s-a întâmplat?

.

.

O fotografie (foto stânga) – scrie hotnews.ro  care ii infatiseaza pe premier si pe Regele Mihai I stand la masa a fost postata, vineri, pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, in text precizandu-se ca prim-ministrul a luat masa cu Regele Mihai in cea de-a treia zi de Craciun, la palatul de la Savarsin, noteaza Mediafax.

„Premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna”, este mesajul postat de echipa premierului pe pagina de Facebook a acestuia.

Textul insoteste o fotografie care ii infatiseaza pe premierul Ponta si pe Regele Mihai I stand la masa.

UPDATE: Fotografia care ii infatisa pe Victor Ponta si pe Regele Mihai stand la masa a fost retrasa, vineri noapte, de pe pagina de Facebook a premierului, intrucat a fost „postata din greseala de echipa online”. 

In locul acesteia au fost postate alte doua fotografii, insotite de precizarea ca „premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin”, dar ca „la masa de astazi, MS Regele Mihai nu a participat”.

In noile fotografii apar premierul Victor Ponta si familia sa, impreuna cu membrii familiei regale principesa Margareta si principele Radu.

Noul mesaj postat de echipa premierului pe pagina de Facebook a acestuia:

Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna.

Fotografia postata anterior nu s-a realizat cu aceasta ocazie, ci cu ocazia pranzului oficial dat cu ocazia aniversarii Regelui Mihai, fiind postata din greseala de echipa online.

La masa de astazi, MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regala fiind reprezentata de catre Principesa Margareta si principele Radu.

Echipa VP

Trebuie subliniat că pe Facebook deşi contul poartă numele Premierului, postează o echipă de măsărici care, cu orice ocazie nu ezită să îşi bată joc de Ponta cel puţin pentru că ceea ce postează apare sub numele Victor Ponta. 

De fapt e normal să se întâmple asta, având în vedere starea mintală tot mai gravă a purtătorului oficial de cuvânt al Guvernului …

Pentru că idioţii care postează sub numele de Victor Ponta nu ezită swă şteargă şi să rescrie ceea ce au postat odată, iată fotocopia postului şi pozele ataşate:

Ponta Facebook

1176155_678214142218476_1231905123_n 1518855_678214145551809_1198197577_n

 

P.S. Oare cum permite măscăriciul de premier să apară sub acelaşi cont care îi poartă numele postări care par scrise de el … să fie vorba de neţărmuritul respect pe care îl poartă fanilor săi? Hehehe …

Aş fi tare curios dacă Ponta a postat cu maniqura personală măcar o singură virgulă.

Contul de Facebook, „Victor Ponta” : https://www.facebook.com/victor.ponta?fref=ts

Iată, de exemplu, urarea făcută la persoana I …

20  Victor Ponta

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: