Prima pagină > Uncategorized > Expastorul impostor Mihai Gâdea (directorul Antenei 3) se plânge că e ameninţat, uitând că şi el a ameninţat şi a jignit cu alte ocazii

Expastorul impostor Mihai Gâdea (directorul Antenei 3) se plânge că e ameninţat, uitând că şi el a ameninţat şi a jignit cu alte ocazii

În loc de motto, o definiţie de dicţionar

Gâde s. m., art. gâdea/gâdele, g.-d. art. gâdei/ gâdelui; pl. gâzi – 1. Călău. – 2. Tiran. – 3. (Arg.) Judecător. Sl. (bg.) gidija „nebun, extravagant, temerar”, poate de origine orientală. Sec. XVII. Semantismul nu este foarte clar. După Cihac, II, 111, din ceh.pol. kat „călău”, ceea ce nu pare posibil. – Der.ghidan, s. m. (nume propriu de cîine), pentru a cărui variație vocalică cf. gîză-ghiză; ghidănac, s. n. (ciocan; ciomag); ghidălan, s. m.(vlăjgan); ghiduș, s. m. (caraghios, bufon), cu suf. -uș; ghidușesc, adj. (caraghios); ghidușie, s. f. (caraghioslîc). Ghiduș este considerat de Philippide, Principii, 64 și DAR ca der., de la ghidi; de Lacea, Dacor., III, 750 și la Scriban din mag. büdös „puturos”, de unde provine și săs. bidusch; și de Drăganu, Dacor., VI, 276-80, din mag. gidós „păstor de capre”, aluzie la un obicei popular de Crăciun. Nici una din aceste explicații nu ni se pare convingătoare. 

**************************************


Mihai Gâdea Ciudată mai e şi lumea asta în care trăim…

Există oameni care maifestă de obicei un comportament caracterizat de agresivitate, mitocănie, mitomanie, nesimţire… cu cât cineva este mai agresiv, cu atât când vine vorba dovedeşte o laşitate incredibilă. 

Mihai Gâdea, directorul Antenei 3, una din cele mai scârboase lepădături din presa românească se plânge că cineva l-a ameninţat cu moartea pe pagina lui de Facebook ….

Interesant … pe pagina lui Gâdea nu există aşa ceva, iată: https://www.facebook.com/SintezaZilei?fref=ts

Cică mesajul postat de Camill Iliescu (Acesta e numele sub care „atentatorul” ar fi postat acest mesaj):

“Mihăiţă tată, când ai să plângi moartea unuia din familia ta să ştii că nu este că tu ai alte gânduri. Este pentru că tu ai trădat şi trebuie să plăteşti. Ne pare rău dar tu în şase luni vei muri… indiferent dacă renunţi la funcţia ta Antena 3 sau nu. Tu o să ai un accident, stupid la prima vedere dar fatal pentru tine. Aşa este viaţa… A încerca să spui adevărul de ceea ce se întâmplă în ţară până atunci nu mai are nici o influenţă. Dacă tu o să scapi din accident, cei apropiaţi ţie vor fi… dar nu contează ştiţi ff bine că dincolo este încă n… vieţi. Nu vă urăsc şi nici pe Voiculescu, nici pe Băsescu, nici pe Ghiţă, nici pe fostul Iliescu… Doresc numai bine oamenilor de rând din România de la care faceţi excepţie”

Iată şi fotocopia pe care o tot fâlfâie Antena 3 şi nu numai …

Amenințare

Ştiu eu ce să zic? Am căutat contul respectivului. L-am găsit: https://www.facebook.com/camill.iliescu

Iată şi fotocopia locului:

Camill Iliescu

Cel puţin straniu este faptul că omul are dezactivat butonul pe care apăsându-l poţi să îi trmiţi „friend request”… poţi doar să îi trimiţi mesaje.

Nimic nu arată că nu e vorba decât de o persoană fictivă cum sunt  o grămadă, un cont făcut de cineva exact pentru un astfel de moment …

Dacă cineva crede că e greu să falsifici o fotocopie pentru ca apoi să te dai lovit şi atacat nu e mare scofală…

Iată ce poate deveni acea fotocopie în mai puţin de zece minute:

Amenințare .

Parcă e de acolo, nu?

Mai poate cineva să îl creadă pe cuvânt pe unul ca Gâdea după escrocherie cu Petiţiile fake? Da dar numai dacă a tâmpit de la spălarea pe creier la care a fost supus de miile de ore de manipulare la care s-a dedat Antena 3 de când s-a înfiinţat. 

În fine, poate e adevârată ameninţarea, poate (probabil) nu .. mi se rupe de cum se face Gâdea de răs cpanicându-se cum s-a panicate şi Geoană când i-a zis năroada de nevastă.sa că l-a atacat Băse cu Flacăra Violentă (vorba unei vrăjitoare) …

Am o mare dilemă: Nu înţeleg cum, în capul lui Gădea pot convieţui armonios cei 37 de ani de neagră prostie, laşitatea de a urla ca din gură de şarpe din cauza unei … ameninţări pe care ZICE  că ar fi primit-o  pe Facebook şi agresivitatea cu care îl făcea pe ăla dobitoc (a pierdut procesul respectiv) şi cu agresivitatea manifestată faţă de Florin Chilian când acesta şi-a cerut banii pentru prestaţie.

Citez:

„Artistul susţine că Mihai Gâdea a folosit, în cadrul uneia dintre ediţiile „Sinteza zilei“, una dintre piesele sale, în alte scopuri decât cele stabilite iniţial. Mai mult, cântăreţul spune că, deşi a semnat un contract cu trustul de presă, nu a primit niciun ban, ci doar „ameninţări tâmpite“ din partea lui Gâdea.    „Acesta a folosit o piesă de-a mea, a modificat-o şi nu şi-a asumat costurile decât verbal, după care a trecut la ameninţări. E o emisiune în care a schimbat sensul piesei, a făcut-o ca pe o răzbunare cu meciurile lor, habar n-am“, a declarat Florin Chilian pentru b1.ro.   Piesa despre care vorbeşte compozitorul se numeşte „Suflete de slugă“ şi a fost folosită ca melodie de fundal pentru un material difuzat de Antena 3 în luna martie, intitulat „De ce a înnebunit propaganda băsistă? Care sunt slugile preşedintelui Băsescu“, după cum însuşi artistul şi-a informat fanii pe pagina personală de Facebook.    Nemulţumit că piesa sa a fost folosită în alte scopuri decât cele convenite iniţial cu Antena 3, compozitorul este decis să-şi facă dreptate în instanţă pentru „înşelăciune, furt şi distrugere de operă“.    „Mi-a adus un prejudiciu de imagine, eu am suficient verb şi am demonstrat că atunci când am ceva de spus o fac singur. Nu am nevoie de acest gen de întâmplări. După 7-8 luni a trecut la ameninţări tâmpite, în condiţiile în care i-am cerut să-şi ţină cuvântul şi să-mi plătească banii pe care trebuie să mi-i plătească“, a mai spus Chilian pentru b1.ro.”

Sursa citatului

 http://adevarul.ro

P.S. Mesaj către Gâdea: Ia mai du-te dracului bă pastor ratat

Categorii:Uncategorized Etichete:,
 1. Cristian
  19 ianuarie 2014 la 20:08

  Total de acord ! Jos Palaria pentru aceasta postare si nu numai…

 2. moshu49
  20 ianuarie 2014 la 4:19

  zic: n’ar fi mai igienic şi instructiv-educativ să fie băgat în spirt şi expus la „Antipa” ca exemplar de fiinţă non-umană pentru … next generation? 😉

 3. ELENA
  22 aprilie 2014 la 22:09

  IATA 2 victime ale acestui sistem foarte bolnav la care sunt supusi saracii tarii. Va transmit integral mesajul acestor 2 oameni care in mod real au nevoie de ajutor :

  „Ma numesc Suciu Adriana, din Bucuresti, am 57 de ani, sunt vaduva de 10 ani, sotul meu a murit la varsta de 48 de ani, lasand in urma lui o tragedie si doresc foarte mult sa va relatez urmatoarele :
  Eu am 14 boli declarate de medici si nu am nici serviciu si nici pensie, pentru ca medicii au spus ca nu am bolile din listele ministerului sanatatii ( in traducere, sunt saraca si nu am bani sa mituiesc comisia de expertiza ca sa imi dea pensie pe caz de boala ). Iar pensie anticipata cu penalizare pot lua doar de la varsta de 60 de ani. pensie de urmas in urma mortii sotului meu pot lua tot de la 60 de ani. Oare acestea sunt sau nu anomalii bolnave ale unor bolnavi la cap care dau niste legi ametite dupa cum sunt si ei ( ca sa ma exprim frumos ). Nu mi-a ramas decat sa va scriu, rugandu-va sa ma sprijiniti in demersul meu disperat. Baiatul meu nu are serviciu si cautam amandoi de multe luni bune, trimitem sute de CV-uri si ni se raspunde sa nu mai cautam daca nu avem pile si relatii sau bani sa platim jobul. Este inadmisibil sa traim astfel de clipe la varsta asta, dupa ce am trait ani de cosmar toata viata.
  Daca aveti posibilitatea sa ne ajutati, va rog din tot sufletul sa o faceti. Stiu ca exista tot felul de emisiuni unde oamenii din sala vin in fiecare zi, asculta, aplauda si castiga si ei un ban. Pot si eu sa particip ca sa castig bani cinstiti. De asemenea pot sa muncesc si de acasa cu calculatorul ( NU contabilitate ).
  Va trimiti CV-ul baiatului meu si va rog din tot sufletul sa il ajutati si pe el pentru ca unui baiat sarac dar bun si cu calitati morale trebuie sa i se dea o sansa de supravietuire. Eu va multumesc, va raman recunoscatoare si va transmit toate urarile de bine si sanatate.
  Iata scrisoarea lui de intentie :
  Ma numesc Suciu Mihai-Emil, din orasul Bucuresti, am 30 de ani si doresc sa lucrez in cadrul companiei dumneavoastra deoarece am aptitudinile, calitatile si dorinta necesare, care sa indeplineasca toate exigentele.
  Mentionez ca sunt o persoana extrem de serioasa, corecta si devotata muncii pe care o indeplinesc cu responsabilitate. Am fost crescut de mic in spiritul corectitudinii, analizei, fidelitatii, bunelor intentii, daruirii de sine, puterii de adaptabilitate.
  Va multumesc si sper sa fiu pe masura asteptarilor dumneavoastra si sa ofer tot ce poate oferi un om integru si capabil, iar pentru ceea ce este nou pentru mine, sunt deschis cunoasterii, studiului. Va multumesc.
  Pentru CV-ul lui, va rog sa scrieti pe email-ul cumnatei mele.
  ionescu_elena1@yahoo.com

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: