Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Crin Antonescu o jigneşte pe Ramona Mănescu, ministreasa de la transporturi …

Crin Antonescu o jigneşte pe Ramona Mănescu, ministreasa de la transporturi …

Crin Antonescu o jigneşte pe Ramona Mănescu afirmând că aceasta a făcut tot ce putea să facă legat de în cazul accidentului din Apuseni… 

Păi dacă tot ce poate ministreasa Mănescu, este să posteze pe Facebook un mic articolaş în care să spună că e sufleteşte alături de victime şi să umble ca dezorientată toată ziua neştiind ce să facă, oare cum putem să să avem de la ea pretenţia să administreze un minister nasol ca Ministerzul Transporturilor sau să îi cerem să gestioneze privatizarea unui monstru cum e CFR?

* * * * * 

Ramona Mănescu

Uneori stai și te întrebi dacă politicienii sunt tâmpiți cu adevărat sau doar sunt extrem de aroganți și se consideră extrem de șmecheri și pe interlocutori îi consideră niște retardați veritabili.

Crin Antonescu, întrebat dacă o schimbă pe Ramona Mănescu, a spus că, până la proba contrarie, nu o schimbă, el considerând că aceasta a făcut totul în cazul accidentului din Apuseni.

Preşedintele PNL a mai fost întrebat cum vede declaraţiile Ramonei Mănescu cu privire la faptul că a făcut tot ceea ce putea să facă în cazul accidentului aviatic din Apuseni.

„Până la proba contrară, eu cred, asemenea cu primul-ministru şi asemenea cu raportul care s-a dat, cred că are dreptate. Nu pot comenta afirmaţiile sau declaraţiile unui procuror deoarece nu ştiu… domnia sa face cercetarea respectivă, are probabil temeiuri să spună asta şi la un moment dat va spune tot ceea ce are de spus. Dar nu am cum eu să comentez. Eu cred până una alta că Ramona Mănescu are dreptate, că Victor Ponta are dreptate, că ceea ce au spus dânşii în urma anchetelor tehnice care s-au făcut, e valabil” – a declarat Antonescu.

Liberalul a mai fost întrebat dacă e de acord cu sexyministreasa Transporturilor care zicea că  ideea că STS ar fi furnizat coordonate eronate e o  greşală , însă refuzând să adauge alte comentarii.

Ramona Mănescu, a declarat, că, din puntul său de vedere, cuprins şi într-un raport al ministerului, este o „speculaţie” afirmaţia potrivit căreia STS a transmis coordonate eronate în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni.

De asemenea, Ramona Mănescu a fost întrebată dacă are ceva să îşi reporşeze.

„Ce aţi vrea să-mi reproşez eu când vă spun că ROMATSA a făcut ce a considerat că trebuie să facă, noi am luat măsurile administrative, premierul a considerat necesar şi a fost o decizie pe care am luat-o împreună să sancţionăm administrativ conducătorii ROMATSA, care erau în acea zi responsabili cu coordonarea misiunii de căutare şi salvare”, a precizat coana ministresa.

Ea a spus că prin sistemele ROMATSA nu s-a putut face localizarea, deoarece  antena care emitea pe frecvenţa de 406 MHz şi avea capacitatea de a localiza prin sistemul de la Moscova a fost ruptă în momentul impactului, fapt care a îngreunat procedura de salvare.

„S-a utilizat acest accident doar pentru a ataca instituţiile statului şi atâta tot (…) În curs se află o anchetă a procuraturii pe care eu nu o pot discuta, nu o pot comenta şi cu siguranţă procuratura va face lumină în sensul că va stabili vinovăţii acolo unde există”, a adăugat  ministresa pentru a mai susţine că „s-a creat o stare generală de tensiune şi de neîncredere faţă de instituţiile statului”.

Mănescu a mai subliniat că mai există o investigaţie în curs a CIAS, aflat în subordinea Ministerului Transporturilor, investigaţie care va stabili cauzele accidentului, de asemenea a mai spus că, în cazul accidentului din Apuseni, nu au fost întrunite condiţiile pentru convocarea comitetului ministerial, deoarece acest comitet se întruneşte în momentul în care „în urma unui accident se provoacă disfuncţionalităţi ale infrastructurii de transport, disfuncţionalităţi majore care au un impact social şi economic”. Ea a menţionat că până în prezent acest comitet nu a fost convocat în cazul vreunui accident care a avut loc până în prezent.

De fapt ce a făcut  madam Mănescu încât Antonescu să nu considere că trebuie schimbată?

În afară de a umbla buimacă neştiind ce să facă, Ramona Mănescu a postat pe Facebook (pe 20 Ianuarie) un mesaj în care anunţă că este, sufleteşte vorbind, alături de victime:

„Toate gandurile se indreapta catre pasagerii avionului care a aterizat fortat in aceasta dupa-amiaza. Sunt ingrijorata ca echipele de salvare nu au reusit inca sa ajunga la epava si sa ajute supravietuitorii care, multi dintre ei, au rani ce fac imposibila deplasarea.
Sper sa aiba suficiente resurse, putere psihica si speranta ca lucrurile se vor rezolva curand.”

Ca să nu avem discuţii, iată fotocopia postării Ramonei Mănescu pe pagina sa personală de Facebook:

Ramona Manescu 1

Atât…

Adică tot ce poate dumneaei este să verse o lacrimă şi un strop de răchie în memoria decedaţilor şi cu asta a făcut tot ce a putut?

Păi cum naiba să mai ai pretenţia de la ea să gestioneze unul din cele mai nasoale ministere, başca să gestioneze privatizarea unui monstru cum e CFR-Marfă?

Păi, între noi fie vorba, declaraţia lui Antonescu mă face să cred că o consideră pe sexoasa ministresă capabilă să facă ceva folositor doar în budoar … Nici măcar să o frece … (cafeaua) n-ar fi în stare. Mă şi mir că soţul Ramonei nu a fugit să îi tragă lui Antonescu vreo două di care să reiasă că nu toate sunt ca nevastă-sa neuroparlamentăreasa care îi încălzeşte reumele când vine de la poker cu minţile vâlvoi de la trasul pe nară…

Drept să spun, mie mi se pare că madam Mănescu poate mult mai mult decât a făcut … cel puţin din punct de vedere … estetic pare a avea multe talente … nativ că nu cred că şi-a băgat cineva ceva în ea (de exemplu chirurgul nu cred că şi-a băgat bisturiul în … talentele nurilor ei …

Şi mai am o nelămurire. De când bunica (mama mă-sii) are un preşedinte al Senatului în atribuţiuni schimbarea unui ministru, fie el şi o doamnă sexy?

Te pomeneşti că deja este preşedinte al României sau măcar premier şi nu ştiu eu … ţîţîţî …   

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: