Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Radu Mazăre se teme că va fi obligat să interpreteze în viaţă rolul de care s-a temut pe scenele de modă? (… acela de puşcăriaş)

Radu Mazăre se teme că va fi obligat să interpreteze în viaţă rolul de care s-a temut pe scenele de modă? (… acela de puşcăriaş)

Ce ciudată e ţara aceasta … 

Electoratul pare a avea o mare afinitate pentru infractori … Faptul că cineva fură este considerat a fi un personaj şmecher, deci deştept, capabil, dacă reuşeşte să dribleze legea însemnând că este capabil şi să aducă binăstarea votacilor săi. Aceştia, votacii, cosiderându-se îndreptăţiţi  a face parte din gaşcă, lucru care înseamnă că din bunăstrea pe care alesul lor câştigată din furat se va împărţi ca la spărgătorii de bănci din filme.

Problema este că în acele filme, rodul furtului ajunge doar la câţiva, rastul alegându-se cu firmituri, dacă nu cumva cu un  glonte în mătreaţă.

Una din caracteristicile de bază a  Puterii, azi în funcţie, este amestecul şi promovarea reciprocă dintre lumea infracţională şi cea politică; politicienii, în special cei din USL aflaţi la vârful piramidei, precum şi cei care au şi vocile cu cea mai mare greutate sunt de fapt nişte infractori care, de multe ori, nici măcar nu au gulere albe pentru simplul fapt că, dacă folosesc un parfum de firmă care acoperă duhoarea lor naturală au impresia că lumea crede că sunt curaţi

Ce nu observă este că, indiferent de marca parfumului şi de frumuseţea ori eleganţa mirosului, acesta nu trece sticla ecranului televizorului, murdăria gulerului, mitocănia, autosuficienţa, lipsa de bunsimţ elementar, de educaţie, aroganţa venită din autosuficienţa dată de inflamarea personalităţii însă, se văd la televizor mai clar decât în realitate.

Radu Mazăre

Fără nici cea mai mică teamă de a greşi,  afirm că unul din  cele mai reprezentative personaje aflate absolut ilogic încă în libertate, ba mai mult, ocupând fotoliul de primar al unuia din cele mai importante oraşe din România, Constanţa. 

Este un individ lipsit de simţul măsurii atât în ceea ce priveşte încălcarea legii, un  circar de o nesimţire ce frizează maladivul, posesor a unei averi care nu putea fi făcută din  salariul de bugetar, ales în funcţie e locuitorii oraşului umiliţi zilnic de acest individ, continuând să îl voteze nu fac decât să arate lumii că sunt lipsiţi de demnitatea pe care ar trebui s-o aibă cineva care are pretenţia de a fi numit om…

De la o vreme însă, de când în puşcărie au început să intre oameni care, pe line politică au ocupat funcţii de o greutate care, credeau ei, îi imunizează împotriva legii, se pare că Mazăre trăieşte o adevărată dramă venită din  disperarea de vedea cum momentul în care se va trezi acolo unde îi e locul, la puşcărie se apropie cu paşi mari (El o ştie cel mai bine ştiind cam ce mizerii a făcut, fiind doar o chestiune de timp  până va afla tot şi Justiţia aşa incapabilă cu e, populată la rândul ei, de o grămadă de infractori cu grave legături în lumea interlopă şi cu o susţinere politică de invidiat).

Extren de nemulţumit, chiar enervat cumplit aş putea spune,  Radu Mazăre, în loc ca prin natura funcţiei pe care impotriva logivicii şi a bunului simţ încă o ocupă se plânge că tot mai mulți români sunt anchetați și de legea care limitează plățile cash. (Mă şi mir că nu a găsit cum să mai lipească  de Preşedintele Băsescu vina pentru necazul lui legea care limitează plățile cash venind din câte ştiu tocmai din zona colegilor săi politici)

„L-am ucis pe Ceauşescu – zice Radu Mazăre –  să scăpăm de securişti şi acum ne-a umplut de procurori şi de ascultători. Eu nu cred că nu e normal”, a spus Mazăre.

Cu toate acestea, Mazăre a catadixit să îşi înfiinţeze preţioasa persoană  la ședința social-democraților unde să ceară  nu modificarea Codurilor penale ci a legii privind limitarea plăților cash.

„Nu cred că e normal. Nu e normal – a mai spus Mazăre –  ca cash-ul pe care îl am eu, tu, şi oricare dintre noi, să mă oblige să îl tranzacţionez prin bancă, să îmi ia banca comisioane, să poată să dea faliment banca şi să pierd toţi banii, sau, dacă, Doamne fereşte, România intră în vreo incapacitate de plată, ca C.I.P.-ul (Centrala Incidentelor de Plăți – n.a.) să îmi confişte mie banii?!  Sunt bani munciţi”.

Bani munciţi? Da, există şi concepţia că a fura este o muncă şi încă una extrem de periculoasă care poate duce la cazarea gratuită şi obligatorie, cu gratii la fereşti.

Iată că la Mazăre atunci când vine vorba de bani nu mai există rude prieteni şi colegi de partid, în aroganţa lui bolnăvicioasă considerând că a fi stăpânul Constanţei e un dat, un har la care are dreptul din naştere şi nu pentru că face parte din un partid de infractori. El e  pur şi simplu supărat nu doar pe Premierul Ponta, ci și pe Ministrul de Finanțe, Daniel Chițoiu, care ar trebui să fie mai deschis la mine deoarece e libera.

„Eu cred că mare parte a românilor şi-au oprit nişte bani şi, când au văzut instabilitatea bancară, îi ţin la saltea. Hai să ne gîndim că, de altfel, în lume criza financiară au adus-o băncile. Ei au furat cel mai mult, ei au dat faliment şi au sărăcit oamenii. Atunci, de ce să mă obligi pe mine ca, pentru munca mea, să mă duc şi să mă risc la nişte privaţi care s-ar putea să fure şi să dea faliment peste două luni. Nu mi se pare normal„, a tras concluzia infractorul circar Mazăre.

Cumva, am impresia că Mazăre, consideră că dacă el e un infractor de cea mai joasă speţă şi Constănţenii încă îl mai votează, rezultă că ei înşişi sunt doar nişte infractori … Bravo Radule …

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: