Prima pagină > Pamflet > BOMBĂ: Gata cu criza din Uniunea Social Liberală (USL). Numele ei va fi schimbat în Uniunea Sfânta Treime (UST)

BOMBĂ: Gata cu criza din Uniunea Social Liberală (USL). Numele ei va fi schimbat în Uniunea Sfânta Treime (UST)

Uniunea Social Liberală (USL) apentru ieşirea din impasul în care se află a ajuns la concluzia de a-şi schimba numele în Uniunea Sfânta Treime (UST).

USL - USTDupă o analiză extrem de profundă, liderii USL adunaţi la ceas de taină la un chef în sala de sport a GRIVCO  a hotărât schimbarea că trebuie făcute nişte schimbări drastice.

Astfel, între supa de tăiţei şi friptură s-a constituit un comitet de iniţiativă format din Dan Voiculescu, Crin Antonescu şi Victor Ponta, Daniel Constantin şi Klaus Iohannis fiind considerate rezerve deoarece erau ocupaţi cu servitul. Daniel Constantin servea băutura iar Iohannis, mâncarea.

După o lungă analiză care a durat până la servirea desertului, s-a hotărât numele noii organizaţii şi obiectul ei de activitate. De asemenea s-a hotărât noua siglă şi s-a întocmit un comunicat numit Komuniqat pentru uz extern şi  Komuniqatul de la GRIVCO pentru uz intern.

Versiunea externă se poate vedea în fotografie, iar cea pentru uz intern se poate vedea mai jos, aceasta fiind mult mai detaliată.

KOMUNIQATUL DE LA GRIVCO

Noi COMITETUL DE INIŢIATIVĂ  format din Tovarăşul Dan Voiculescu (zis Domnul Felix pentru neiniţiaţi), tovarăşul Victor Ponta (zis Doctor Procuror Plagiatrix) şi Tovarăşul Crin Antonescu (alias Carici Pogonici von Kăkărău) am analizat şi am hotărât în virtutea prerogativelor pe care ni le-am atribuit în conformitate cu voinţa poporului, următoarele:

Începând cu data de azi, Uniunea Social Liberal (USL) se desfiinţează, în locul ei înfiinţându-se Uniunea Sfânta Treime (UST).

Atribuţiunile USL în ceea ce priveşte Guvernului  trec automat cu titlul de interimariat asupra UST, poporul urmând a fi consultat dacă e de acord într-un referendum popular care se va desfăşura în cel mai scurt timp, data hotărâtă pentru referendum fiind Duminica Orbului din anul 2100 între ora 11.00 şi 13.00.

Din experienţă s-a observat că dacă cineva îşi pierde vremea guvernând, apar extrem de multe probleme în înfăptuirea promisiunilor electorale. 

Astfel, deoarece noi am promis membrilor USL că Justiţia nu îi va mai deranja în acţiunea de înfăptuire a năzuinţelor de bunăstare a poporului român încă de pe vremea când strămoşii lui, Kăkărăii carpato-danubiano-pontici, au coborât din pom (corcoduşul din care a căzut în copilărte Marian Vanghelie), bunăstare de care promitem că se vor bucura indiferent de căile pe care şi-au obţinut-o.

Promisiunea noastră nu se referă de asemenea la blocarea atacurilor mârşave asupra sărmanilor noştrii colegi care, pentru că au adunat şi ei pe nişte căi neprevăzute de lege. Noi considerăm că dacă sifonatrea banilor de la Buget şi din  fondurile europene nu e char reglementată şi anume că dacă eşti membru al organizaţiei noastre, nu e nimic rău. Probabil legislatorii uitând să prevadă acest lucru, chiar dacă şi averile lor au fost făcute în mod similar.

De asemenea, Traian Băsescu va fi declarat „persona non grata” fiind obligat să poarte în piept un vaporaş cu dimensiunea de 30×20 cm pe fumul căruia scrie „PERSOANA NON GRATA”

Considerăm de asemenea că prin acţiunea noastră de a degreva statul român cu cheltuiala cauzată de cazarea, masa şi îmbrăcarea politicienilor încarceraţi însemnând un mare efort financiar asupra bugetului, acţiunea noastră reparatorie având rolul nemijlocit de  contribui la ieşirea din  criză şi înaintarea spre o societate modernă, europeană, preocupată de bunăstrea cetăţenilor săi (poate cu excepţia celor care nu sunt membrii cu carnet ai organizaţiei noastre).

Însemneul nostru va fi statuia lui Constantin Brâncuşi numită Pasărea Măiastră după unii, Pasărea X, după alţii sau P**a lu’ Brâncuşi, evident adaptată.

PRECIZĂRI IMPORTANTE:

– În concepţia noastră termenul de „poporul nostru” va desemna  poporul care a votat la referendumul de destituire a Preşedintelui Traian Băsescu, ceilalţi fiind consideraţi personal second hand cu singura menire aceea de a asigura bunăstarea primilor.

Komuniqat întocmit în sala de sport a GRIFCO

Data publicării:

AZI

SEMNATARI

Dan Voiculescu,

Crin Antonescu,

Victor Ponta,

REZERVE:

Daniel Constantin,

Klaus Iohannis.

 1. Dan
  20 februarie 2014 la 13:15

  Alooooo… Fără dom general Oprea, bre ? 😯 Păi se poate ??? Nț, nț, nț …

  • 20 februarie 2014 la 21:55

   Oprea e jos (gălbenuşul oului cu faţa lui Ponta)

   Structural, USL este un fel de familie… povestea e cam aşa
   Cânvva trăiau domnul Pecereu, fiul rusului Pîcîuseu şi doamna Secu, fiica rusului Kîgîbeu, în concubinaj.
   Au avut trei copii, unul mai mare Pesedeu, care avea un frate siamez (lipit), Unepereu şi unul Peceu.
   În nişte contexturi ( 😀 ) speciale Unepereu s-a dezlipit temporar, iar Peceu mai mergea să fie hrănit şi de duşman, evident doar pentru a-i da la gioale când venea vremea şi apoi revenera la masa lui Pesedeu…
   Iată că a venit vremea incestului suprem…
   Cei doi amanţi, Pecereu şi doamna Secu au trăi o perioadă de amor nebun cu un bătrân: Peneleu cu care au avut un fiu numit tot Peneleu… Frate de sânge deci cu Pesedeu, Peceu şi Unepereu.

   Nasulia este că Peneleu ăsta are genele celor trei părinţi, deşi pare mai galben la moacă.
   Acum vedem cum au apărut unele probleme.
   Peneleu ar vrea să pună mâna pe jumătate din avere, evident, pentru asta nefiind obligat să plătească oarece cheltuieli.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: