Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Cristina Pocora i-o trage lui Ponta, Elena Udrea îşi flutură codiţa pe la nasul liberalilor …noi stăm şi privim ca proştii …

Cristina Pocora i-o trage lui Ponta, Elena Udrea îşi flutură codiţa pe la nasul liberalilor …noi stăm şi privim ca proştii …

Pe 21 Februarie 2014, sexi roşcovana purtătoare de cuvânt a PNL scria pe siteul său cristinapocora.ro că Victor Ponta pare să fi luat deja decizia de a renunța la USL și acum încearcă să arunce vina pe PNL și Crin Antonescu.

Cristina Pocora„Declarațiile privind candidatura lui Crin Antonescu la Președinție  – scrie roşcata pe siteul său din opoziție indică faptul că Victor Ponta și PSD par să fi decis că merg mai departe în afara formulei USL, iar acum încearcă să arunce vina pe liberali.

Declarațiile lui Victor Ponta arată cum înțelege președintele PSD, copreședinte al USL, să răspundă efortului PNL de a rezolva această criză creată oricum artificial.

PNL a propus soluții rapide, PSD vorbește de prelungirea blocajului încă 45 de zile.

PNL și-a desemnat imediat miniștrii pe locurile vacante, PSD amână de 2 săptămâni numirea lor.

PNL îl aduce pe Klaus Iohannis în Guvern, PSD vine cu Daniel Constantin.

PNL a propus CAS scăzut și scutirea de impozit la profitul reinvestit, PSD cere legea amnistiei și grațierii.

Toate acțiunile lui Victor Ponta și ale PSD din ultimele săptămâni arată încercările disperate de a se opune prin orice mijloace continuării parteneriatului cu PNL și cu oamenii sustinuți de noi în Guvern, în frunte cu Klaus Iohannis.

În fața încercărilor repetate și a eforturilor PNL de a continua respectarea mandatului USL și a proiectelor cerute de români, Victor Ponta încearcă, iată, să plaseze cu de la sine putere PNL și pe Crin Antonescu în opoziție. Cetățenii au votat ca PSD și PNL să fie împreună la guvernare, iar Victor Ponta trimite PNL în opoziție și încearcă să îi indice drept vinovați tot pe liberali.

De ce îi este frică domnului Ponta să ne aibă în continuare la guvernare? De ce îi este frică să îl aibă pe Klaus Iohannis drept vicepremier?

Așa cum și-ar dori să aranjeze în Guvern miniștrii PNL după bunul său plac, punându-l pe Klaus Iohannis la Finanțe deși acesta este pregătit pentru Interne, la fel de arbitrar Victor Ponta ar vrea să reașeze configurația politică și realocă, după propriul interes, votul românilor.”

Ce n-am înţeles eu din articolul Cristinei Pocora este de ce nu foloseşte în faţa numelui neamţului titulatura Sanctitatea Sa precum şi de ce nu ne povesteşte cum a putut exista PNL în toată istoria lui de dinaninte de Iohannis. Văd că acum nu se mai poate fără sibian  … mă întreb dacă nu cumva face o oarece confuzie şi sinianul care îi place ei, nu e un aparat care se scrie „sybian”, (un aparat folosit de doamne la „călărie” pentru a obţine plăceri nebănuite.)

În fine …s-o gândi ea la ceva. Cu mintea roşcovanelor nu te pui …

Elena Udrea (3)

Interesant este că doamna Udrea.. o şatenă care pare mult mai blondă decât e cu adevărat, dar nu mai puţin arătoasă decât roşcata mai sus pomenită, aşa cum îi stă bine unei blonde care se respectă, mai ales dacă e pornită într-o campanie de cucerire a României, cucerire în care a fraternizat cu ciobanii români din Secuime (poate, fiind frig, oamenii simţeau  o nevoie acută de căldură … sufletească evident (ca să nu se interpreteze că aş fi afirmat că blonda ar fi dorit şi altceva decât o putină cu brânză şi o semnătură de adeziune la PMP a Ciobanului Artimiţă sau cum dreaq l-o fi chemând pe ăla).

Elena UdreaAcum, plecată vitejeşte să cucerească şi Republica Oltenia care, a cedat la moment neputându-se opune atacului buzoiencei moldovenizate. Ba i-a şi plătit deja tribut ca în vremurile bune când plăteau biruri turcilor, o grantă numită în olteneşte paporniţă, plină tot felul de etnobotanice, zaibăr puterea ursului (care i-ar fi salvat căsnicia dacă îl avea înainte de divorţ) şi evident, Sfântul Praz care pe orice doamnă o ajută să îşi facă rost de un loc în autobuz atunci când e aglomeraţie.

Astfel, împresionată de etnobotanicele olteneşti, doamna Udrea a declarat:

„Întrebată dacă PMP ia în calcul o alianţă cu PNL, în cazul în care se va rupe USL, Elena Udrea a răspuns: „Pe termen scurt, nu ne propunem o alianţă, pentru că PNL nu îşi poate schimba nărvaul atât de repede. Îşi poate schimba discursul domnul Antonescu, încercând să recucerească un electorat pe care l-a ignorat, de care şi-a bătut joc alături de PSD, nu a ţinut cont de electoratul pe care acum încearcă să îl sensibilizeze. Văzându-se în situaţia previzibilă. .. Eu nu ştiu ce speranţe a avut – asta arată şi cât de bun politician este – dacă şi-a imaginat vreodată că PSD îl va susţine la Preşedinţie. PSD va candida mereu cu candidat propriu, că aşa face un partid comunist. Dacă dânsul a crezut vreodată că va avea susţinerea pentru prezidenţiale, acum se dovedeşte că s-a înşelat, însă nu este vina electoratului. Dacă vorbim de posibilitatea de a susţine un candidat la Preşedinţie care să bată candidatul PSD, adică să îl bată de Victor Ponta, atunci ar putea fi o situaţie de luat în calcul, pentru că orice rău este mai mic decât să avem un preşedinte pe următorii zece ani de la PSD”.

Udrea a adăugat însă că PMP are în vedere susţinerea propriului candidat de către PNL.

„Noi luăm în calcul să ne susţină PNL candidatul nostru în turul doi şi, mai ales, ne bazăm pe electoratul de centru-dreapta care ar fi şi al PNL şi care ar vota cu candidatul Mişcării Populare în turul doi. Deci, aşa am vedea colaborarea cu PNL”, a afirmat Elena Udrea.

Ce nu înţeleg eu este că Elena Udrea, femeie cu o memorie destul de bună, ea însăşi fiind destul de bine mobilată intelectualiceşte vorbind (şi nu numai :p )care, de mai multe ori a spus că visează să reîncălzească ciorba cu Alianţa DA după.

Păi, atunci, Tăriceanu le-a tras o ţeapă dureroasă PDL scoţându-i de la guvernare, ba mai mult, PNL îşi are candidatul său bun, rău, cum e … PNP nu prea a anunţat că ar avea aşa ceva însă.

Dacă se întâmplă ca dânsa să candideze, tare mă îndoiesc de o eventuală susţinere liberală. Măcar pentru faptul că (după cum chiar Udrea zicea), la Antonecu nu o înghite deoarece îi cam ia faţa la coadă ca coafor …

Ce-i fi? Ce n-o fi? Dacă om trăi, om vedea. Dacă nu, nu mai contează…

Gata, PA …

  1. 24 februarie 2014 la 19:05

    Articolul „Au partidele politice vreun rol in exercitarea suveranitatii nationale?” pe
    http://ascunzisuri-constitutionale.eu

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: