Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Politicăraie - Partide - Politicieni > ANDREEA PAUL: „Crin Antonescu este duplicitar. Alianța și Guvernarea majoritară PSD-PNL au scos adevăratele caractere ale conducătorilor: Mincinosul și Duplicitarul”

ANDREEA PAUL: „Crin Antonescu este duplicitar. Alianța și Guvernarea majoritară PSD-PNL au scos adevăratele caractere ale conducătorilor: Mincinosul și Duplicitarul”

Crin Antonescu este o vulpe cu multe fețe

Andreea PaulCrin Antonescu este duplicitar. Alianța și Guvernarea majoritară PSD-PNL au scos adevăratele caractere ale conducătorilor: Mincinosul și Duplicitarul.

Astăzi, în lumina reflectoarelor este Duplicitarul Antonescu. A uitat de ministrul Fenechiu – arestat. A uitat de ministrul Vosganian – demisionar pentru urmărire penală. A uitat de Radu Stroe, ministrul iresponsabil al Internelor. A uitat de ministrul Chițoiu, trădător el însuși al PNL. A uitat de cuibul baronilor ASF, condus de prietenul Rușanu. Acești miniștri sunt alegerile lui. A uitat de Constituția baronilor proprii – neconstituțională.

Acum, pe scenă cine face tumbe, piruete? Duplicitarul Crin Antonescu. Priviți-l! Vede, în sfârșit, baroni, îl vede mincinos pe Ponta! Incredibil spectacol! Crin Antonescu însă este cel care a fost de acord cu suspendarea României, cu lovituri sistematice date statului de drept. Dar nu împreună cu Mincinosul a dărâmat statul de drept? Nu împreună au plâns după miniștrii sau membrii intrați ori în penitenciar, ori în atenția DNA? Nu împreună au împărțit statul ca pe o pradă? Nesimțirea ASF este chiar a lor, nu uitați! Cum uită, cum putem uita?

Antonescu cel cu două fețe se ascunde, se cațără pe umerii unui Iohannis, singura lui speranță pe arena politică de astăzi. Crin Antonescu încearcă să se reorienteze, să șteargă memoria tuturor cu numele lui Iohannis.

Însă îl știm: politicianul Antonescu este același – o vulpe cu multe fețe. Este doar într-o reorientare electorală. Nu poate minți pe nimeni.

USL-ul a hrănit la sân două caractere: Mincinosul Ponta și Duplicitarul Antonescu. Implozia USL sub conducerea Mincinosului și a Duplicitarului este inevitabilă. Corect ar fi să rămână împreună, să răspundă în fața românilor împreună, să iasă de la guvernare împreună.

Autor: Andreea Paul

Sursa: andreeapaul.ro

 1. Dan
  25 februarie 2014 la 16:00

  Eeeei…, stai să vezi beleeeeea… Că sunt voci în PNL care spun că li se pare normal ca la prezidențiale, din partid ar trebui să candideze omul cu cele mai multe șanse de a câștiga. Și, zic gurile rele, că pe acel om l-ar chema … Iohannis. Fiindcă pentru Iohannis și PDL-ul s-ar declara dispus să renuțe la Predoiul lor.

 2. 25 februarie 2014 la 17:49

  DACA CRIN ESTE DUPLICITAR ,ATUNCI PONTA ESTE DOAR UN JUNIOR ???GARGARA PE CARE NE-O SERVESTE ZILNIC CRIN SI PNL ,NU ESTE ALCEVA DECAT MODALITATEA DE A NE FACE SA UITAM DE TOTI PENALI SAI SI DE FAPTUL CA NOI PUTEM UITA (CHIAR SI PT. O ZI DOUA ,O LUNA,DOUA..)DE NEVOILE SI GRIJILE NOASTRE ,MULTE CHIAR GENERATE DE INCAPACITATEA ,GUVERNULUI SI DE LIPSA DE MASURI CONCRETE CE AR DUCE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT PT. CETETENI ROMANI
  DACA CRIN ANTONESCU SE FACE CA UITA DE TOTI PENALI SI ESCROCI DIN PNL NOI NU UITAM SI VOM TIE SEAMA LA VOT ,PT.EUROPARLAMENTARE SI MAI ALES PT. ALEBGERILE .PREZIDENTIALE
  PERSONAL CRED CA CRIN ESTE UN OPORTUIST,UN MINCINOS,UN NEPREGETIT POLITIC,UN INGANFAT SI CHIAR IL SUSPECTEZ DE PROSTIE ,ATATA TIMP CAT NU-SI DA SEAMA CA ESTE O UNEALTA IN MANA BOGATANILOR DIN PNL ,SI NU IN ULTIMUL RAND CRIN ESTE POATE CEL MAI MARE CHIULANGIU DIN PARLAMENTUL ROMANIEI,DREPT PT. CARE II CER SA RESTITUIE TOTI BANI OPTINUTI DIN SALARIU DE PARLAMENTAR, PE TOATE ZILELE IN CARE A CHIULT

  • 25 februarie 2014 la 21:01

   Ambii sunt duplicitari, fiecare are în spate interesele unora care i-au împins în funcţiile pe care le deţin de nişte oameni îi controlează 100%.
   Pe de altă parte, fiecare a crezut că celălalt e mai fraier şi pune botul.
   USL a fost doar o cârdăşie neruşinată menită să subordoneze justiţia pentru a salva de la puşcărie escrocii. Data naşterii sale a fost ziua în care Dinu Patriciu a ieşit cu lacrimi în ochi de la DNA. Atunci s-a văzut că în justiţie se întâmpla ceva.
   Oameni care, până atunci păreau intangibili, vor plăti pentru porcăriile pe care le-au comis să se îmbogăţească.
   În prima fază a fost acel grup 322…
   Pe de altă parte… USL ca entitate politică nu se rupe deoarece în realitate nu a existat niciodată decât ca o mască .. aşa cu e şi cu PC … de fapt nu e partid ci o interfaţă politică a Intactului. Aşa şi USL, era doar o mască politică.
   Cârdăşia din spatele USL va continua să existe, ba se va întări deoarece de acum, interesele nu le vor mai fi reprezentate de o alianţă dintre două partide fundamental incompatibile ci de o grupare monolit… PSD şi PC sint fraţi siamezi iar UNPR nu e decât o excescenţă a PSD …
   Nu m-aş mira ca, după europarlamentare PNL să revină în alianţă…înţelegerea a fost din start să participe separat la europarlamentare. Se spune că în teritoriu vor fi daţi afară liberalii .. şi ce dacă? Pot fi puşi la loc după sexul de împăcare … de fapt înţeleg că unii miniştrii ai PNL s-ar putea să nici nu plece.

   Legat de fraieri… Înţelegerea a fost că Ponta va fi Premier, lui Antonescu i se va susţinecandidatura pentru Preşedinte, Voiculescu trebuia să fie preşedinte la Senat … Şi se mai plânge Antonescu de faptul că se încalcă protocolul?

   Întrebarea cea mai puternică, cred că e una legată, paradoxal, de Udrea.
   Ea tot propune revenirea la ceva similar Alianţei DA … De ce face asta?
   În fond, Alianţa DA a dat cu oiştea în gard când Tăriceanu a dat afară PD-ul de la guvernare şi a început să guverneze cu PSD (din umbră).
   Să fie doar o ţeapă pe care vrea să i-o tragă lui Antonescu? Să fie vorba de un pragmatism dus până în zona maladivului?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: