Prima pagină > Nesimțire, Politicăraie - Partide - Politicieni > Oare de ce Elena Băsescu doreşte cu tot dinadinsul să ne arate că e doar o neruşinată ţoapă … politică ?

Oare de ce Elena Băsescu doreşte cu tot dinadinsul să ne arate că e doar o neruşinată ţoapă … politică ?

Elena BăsescuCând am considerat că trebuie să o laud pe Elena Băsescu, am făcut-o … Nu am să ezit ca atunci când, asemenea altor politicieni o ia prin arătură şiarată că are şi o puternică latură de ţoapă politică, să o critic.

Am rămas stupefiat citind pe evz.ro preia o declaraţie a ei care şochează prin mahalagismul educaţional  care îi populează mintea.

Fără nici un dram de bunsimţ, EBa se aruncă în afirmaţii care o arată a nu fi cu nimic deasupra unor lătrăi care încearcă să se afirme părând a nu vea propietatea afirmaţiilor sale, recitând pur şi simplu nişte chestii care i se livrează de persoane pentru care bunul simţ este doar o vorbă goală de sens. 

EBa se ia de Monica Macovei (căreia ar trebui să îi spună „săr’mâna tanti”), într-o postare pe blogul personal, spunând că aceasta a renunțat la principii pentru un loc pe listele PDL la europarlamentare. Elena Băsescu zice  și că doamna Macovei a fost sprijinită de președintele Băsescu pentru a deveni ministru, europarlamentar, vicepreședinte PDL și preşedinte al Delegaţiei de cooperare UE – Republica Moldova, uitând faptul că imaginea tatălui său a fost lustruită tocmai prin asocierea acestuia cu doamna Macovei care, până na alta se bucură de un foarte mare respect în Europa.

Oare cum de nu-şi aminteşte prinţesica de faptul că, Monica Macovei l-a ajutat pe tatăl ei când era în corzi şi risca să fie demis? Oare cum de nu îşi aminteşte EBa de faptul că Traian Băsescu deşi se jura că nu îl va  desemna pe Ponta Premier l-a numit .. şi nu odată ci de două ori. 

Ca să nu mai spun că atunci când a fost să semneze decretele pentru numirea noilor miniştrii o va face doar când Ponta îi va prezenta un program de guvernare… nu i le-a prezentat, dar de semnat, a semnat …

Legat de candidatura sa la europarlamentare, EBa se pare că e lovită iar de o amnezie extrem de mirabilă (sau poate, nu). 

Singurul motiv pentru care candidatura ei nu a fost un lamentabil eşec este acela că e fiica lui tac-su şi că  s-a folosit de logistica partidului pe care acum îl consideră adversar… Nu am văzut-o niciodată să se ia de cei de la Antena 3  care nu odată au făcut-o varză … De doamna macovei însă, da …

Citez din evz.ro

„Spre deosebire de Monica Macovei, eu am primit în 2009 încrederea a peste 200.000 de români, nu m-am ascuns pe o listă. Singura mea candidatură electorală a fost un succes, în timp ce doamna europarlamentar, deşi dintr-o generaţie cu peste 20 de ani mai în vârstă ca mine, nu a avut acest curaj”, a scris EBa pe Facebook.

„Am 1.859 de activităţi în PE, pe când doamna Macovei are 1.226. Şi dacă lucrurile ar fi stat invers, tot aş fi crezut că ambele sunt cifre respectabile, spre exemplu, faţă de activitatea distinşilor sau distinselor colege din PSD şi PNL. Deci, a spune despre mine că sunt cel mai activ europarlamentar român nu este o greşeală. Dacă autorul crede că doamna Macovei are o prestaţie mai bună, e părerea sa şi, subiectivă fiind, poate să şi-o exprime”, a mai spus Elena Băsescu.

„A fost, ca să zicem aşa, o recompensă pentru faptul că pierduse ruşinos vicepreședinția Parlamentului European cu un scor cam cât la alegerile din PDL. La momentul acela, nu ştia nici măcar care sunt factorii de decizie din Republica Moldova sau reprezentanţii principalelor forţe politice. Din această postură, doamna europarlamentar a avut o implicare mai slabă, mergând cu greu la Chişinău de 5 ori în mandatul de europarlamentar. Eu şi Cristian Preda am iniţiat o rezoluţia adoptată de Parlamentul European care condamna abuzurile şi presiunile aşa-ziselor autorităţi transnistrene, nu doamna preşedinte de delegaţie de cooperare. Poate ar trebui ca autorul articolului să se uite puţin ce s-a întâmplat în presa rusească şi de la Tiraspol în această perioadă pentru a vedea cine consideră aceştia că sunt europarlamentarii care ajută Republica Moldova înainte să pună ştampile de calitate”, a mai spus Elena Băsescu.

„Şi, lucrând în echipă, am reuşit: atât Eugen Tomac, cât şi Riceard Badea au reuşit să-şi câştige mandatele. Rugămintea pentru toţi susţinătorii Monicăi Macovei este următoarea: nu încercaţi să o exoneraţi pe aceasta de faptul că a renunţat la principiile pe care le invocă pentru a obţine un loc pe lista PDL pentru europarlamentare. Nu faceţi decât să arătaţi că scara de valori nu există. Nu uitaţi că domnia sa nu a apărut în politică din neant, ci a fost sprijinită de Preşedintele pe care acum îl critică să devină şi ministru, şi europarlamentar, şi vicepreşedinte de partid, dar şi preşedinte al Delegaţiei de cooperare UE – Republica Moldova”, a mai spus Elena Băsescu.

Deh …atâta poate, atâta zice …

P.S. Mă întreb dacă Elena Băsescu ştie sensul cuvântului ruşine … tare mă îndoiesc…

 1. arrletty
  21 martie 2014 la 8:13

  pentru ca nu stie sa faca altceva nimic, de aia. Penibili, au mai pierdut niste potentiali electori. Adica se mai vede inca o data cit de habarnamisti is in materie de psihologia boborului.. Care, luati individual, ar proceda identic, intr-o situatie similara, oricare parinte si-ar aranja progenitura, dar condamna asta la altul.. Schizofrenie, frate, la greu..

  • 21 martie 2014 la 9:49

   Ştii ce e tare urât? La suspendare doamna Macovei a cam fost peste tot, şi nu doar dânsa.
   Declaraţia aceasta e combustibil curat pentru cei care îl acuză pe tatăl ei că s-a implicat peste limitele constituţionale…
   Şi dacă e să vorbim de ipocrizie, zice că va candida ca insdependentă … Ete fleoşc.
   Data trecută practic a dus-o de mână Elena Udrea cât despre cheltuielile de campanie, poate PDL o să îi prezinte nota de plată…

 2. 21 martie 2014 la 9:42

  Habar n-ai ce draci am avut când am citit declaraţia …
  Când avea dreptul să reacţioneze că o făceau muci cei de la Antena 3 sau alţii se făcea că plouă. Cred că ştiu cine a împins-o fă facă asta. Cum nici declaraţia aia legată de Moldova, nu era scoasă din mintea ei, nici asta… Cunosc şablonul …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: