Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > CLAUDIA BOGHICEVICI: „Ministrul Plumb recunoaște că PSD și PNL au mințit când promiteau 1 milion de noi locuri de muncă.”

CLAUDIA BOGHICEVICI: „Ministrul Plumb recunoaște că PSD și PNL au mințit când promiteau 1 milion de noi locuri de muncă.”

De obicei mincinoşii îşi uită minciunile anterioare şi ajung ca singuri să se dea de gol.

Rovana Plumb ministresa de la Muncă nu face excepţie. 

Rovana Plumb

Rovana Plumb

 

Astfel pe siteul doamnei deputat PDL Claudia Boghicevici, coordonator al portofoliului Muncii și Protecției Sociale în Guvernul Alternativă a fost publicat  azi,  7 aprilie 2014 un comunicat de presă în care dânsa arată că madam Plumb recunoaște implicit că PSD și PNL au mințit grosolan şi fără jenă în 2012 când PSD promitea 1 milion de noi locuri de muncă deoarece acum spune că până în 2016 doresc să facă doar  400 de mii.

COMUNICAT DE PRESĂ

Claudia Boghicevici

Claudia Boghicevici

„Prin anunțul referitor la creșterea numărului de salariați în România cu 400 de mii până în anul 2016, ministrul Muncii Rovana Plumb încearcă de fapt să acopere o mare minciună cu o alta mai nouă, susține deputatul PDL Claudia Boghicevici, coordonator al portofoliului Muncii și Protecției Sociale în Guvernul Alternativă. ”Ministrul Plumb recunoaște implicit că PSD și PNL au mințit grosolan în 2012 când promiteau 1 milion de noi locuri de muncă. Se pare că doamna Plumb se specializează în rolul de propagandist de weekend al acestui guvern, flutură nenumărate promisiuni duminica, iar a doua zi deja uită de ele. Din acest punct de vedere, Rovana Plumb nu face altceva decât să copieze același stil găunos și ineficient patentat de precedentul ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu”, spune Claudia Boghicevici.

Potrivit deputatului PDL și afirmația potrivit căreia actuala guvernare ar fi creat 78 de mii de locuri de muncă este tot o minciună a Rovanei Plumb, având în vedere creșterea galopantă a șomajului în această perioadă. ”Chiar dacă am crede în astfel de vorbe, tot ar însemna că în 2 ani și jumătate actualul guvern mai are de creat 922 de mii de noi locuri de muncă. Dacă doamna Plumb crede că este pe drumul cel bun pentru realizarea acestei ținte, eu îi spun că faptele acestui guvern arată că nici în 10 ani nu va fi capabil să le atingă. Toate aceste declarații gogonate au o singură menire: aceea de a manipula românii în acest an electoral”, afirmă deputatul PDL.

Claudia Boghicevici acuză diferența dintre vorbele și faptele actualei puteri, preocupată doar să falsifice realitatea. Astfel, în aprilie 2012, când guvernul PDL a fost schimbat cu primul guvern Ponta, România avea o rată a șomajului de 6,9%, conform datelor INS. Astăzi avem o rată a șomajului de 7,2% și perspectivele sunt de creștere, în condițiile în care se anunță noi disponibilizări, precum cele 2500 confirmate deja la CFR Marfă. În ceea ce privește rata de ocupare a populației în vârstă de 20-64 de ani, aceasta era, în aprilie 2012, de 64,3%, iar după 2 ani de guvernare Ponta ea a scăzut la 63,7%. ”Aceste cifre demonstrează fără urmă de îndoială că guvernul din care face parte doamna Plumb este campion la generarea de noi șomeri, iar promisiunile sale de weekend sunt simple baliverne electorale. Acest guvern nu este capabil să propună nicio măsură prin care să stimuleze ocuparea pieței muncii, dimpotrivă, strică și ce mai producea valoare adăugată în economie prin impunerea a 35 de noi taxe și biruri”, a declarat deputatul PDL.”

 

  1. 7 aprilie 2014 la 22:27

    Articolul “Ce nu stie (inca) Presedintele Romaniei” pe:
    http://ascunzisuri-constitutionale.eu

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: