Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > După ce s-a prostituat pe stânga cu PSD şi PC, curva PNL se dă acum virgină şi se vrea stareţă de mănăstire pe dreapta

După ce s-a prostituat pe stânga cu PSD şi PC, curva PNL se dă acum virgină şi se vrea stareţă de mănăstire pe dreapta

 

Ramona Mănescu

Ramona Mănescu

Sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, Ramona Mănescu (PNL), spune că partidele de dreapta ar trebui să se unească în jurul PNL, care este liderul dreptei şi care va dovedi acest lucru şi la alegerile europarlamentare.

„Trecerea pragului de 20 la sută – zice Ramona Mănescu – de către PNL la europarlamentare va fi un semnal puternic dat dreptei din România. PNL este liderul dreptei şi PNL cred că va coagula din acel moment, poate chiar şi candidat comun la prezidenţiale, de ce nu, discuţiile pot începe din acel punct. Noi trebuie să dovedim că trecem acest prag de 20 la sută pentru a consolida imaginea de lider al dreptei şi acesta este obiectivul nostru” potrivit mediafax.ro. „USL nu se mai reface din punctul nostru de vedere, a mai spus ea.

Asa, ca fapt divers, l-aş ruga pe cititor să încerce un exerciţiu de imaginaţie. Să îşi imagineze cum, o prostituată dintr-un bordel de mâna a zecea ajunge într-un bordel de lux pentru a se trezi pe centură. Văzându-se bătută de vânt şi ploaie şi măcinată de boli venerice, respectiva se gândeşte că i-ar prinde bine un locşor călduţ şi un acoperiş deasupra capului. 

Astfel că se duce la o mănăstire unde, hodoronc – tronc, cere să fie stareţă.

Cam asta pare a fi şi atitudinea PNL de acum… se vede lider al opoziţiei. Adică, după curvăsăraia nesimţită la care s-a dedat alături de PSD şi PC acum brusc se cred Sfânta Fecioară.

Pretenţia liberalilor, este ridicolă cel puţin pentru că ei văd că acum au mulţi parlamentari uitând că îi au doar pentru că au fost în USL şi au fost votaţi de votacii aliaţilor.

Pentru a putea pretinde că este un partid de dreapta veritabil, PNL  trebuie să treacă printr-un congres purificator în care să înlăture zgura formată din Crin Antonescu şi escrocii politici din jurul său. Altfel va rămâne pentru mult timp doar o târfă cu un picior în puşcărie şi unul în spitalul de boli venerice.

 

 1. 5 mai 2014 la 6:21

  Toate partidele se cred de dreapta. De parcă stânga nici nu există. Poate de aceea suntem „ciungi” și facem totul doar cu jumătate de măsură.

 2. arrletty
  5 mai 2014 la 6:59

  exact in jurul lu Kakaroa tre sa se uneasca ! Iar diva, e la fel de priceputa intr-ale politchiei cam ca mine cu clatitele (habar n-am sa le fac si-n in plus plinge colecistul de mirosul uleiului, asa putin cum e..)

  • 5 mai 2014 la 19:42

   La Ramona e un atu faptul că nu se pricepe. Are ea alte atu-uri … :p

 3. 5 mai 2014 la 19:36

  PSD nu doar că nu se crede de dreapta, dar se consideră singurul partid de stânga, ceilalţi nefiind decât nişte sateliţi ai săi. Şi nu se înşeală prea tare.

  Legat de dreapta, eu văd două variante prin care ar putea să se impună.
  Dacă ne uităm un pic la declaraţile de pe dreapta aceştia spun că în turul doi candidatul de dreapta câştigă detaşat. Asta pentru că se speră aducerea la vot a celor care nu au prea votat. De unde au dedus ei că cei care nu au votat sunt de dreapta, nu înţeleg.
  Aroganţa liderilor care nu se încadrează la stânga de a fi el Liderul îi poate transforma pe mulţi în exponate de muzeu (ceea ce nici nu ar fi rău, mai ales că la IMraftul unde erau depuse moaştele Sfântului Terente e liber de când una curioasă le-a scos din spirt să vază dacă nu era trucaj).
  Ziceam de două variante … una, cea cu care umblă Nuţi în codiţă este recrearea Convenţiei Democrate. Problema e că nu pare a se găsi un Emil Constantinescu acceptat de toţi. Chiar dacă ar apărea miraculos un astfel de lider, pentru a avea impact la turmă ar fi nevoie de un timp care nu există indiferent cât ar sării blondele cu paraşuta.
  Dacă prin minune ar apărea totuşi, cred că rezultatele ar veni abia după încă un ciclu electoral.

  Cealaltă variantă, poate un pic cam fantezistă ar fi, cred eu, aceea ca partidele care se pretind de dreapta sădevină pragmatice şi să organizeze nişte alegeri la care doar ele să participe. Ar costa mult, dar ar fi relevante. Fiecare din aceste partide ar propune un candidat şi cel ales ar fi recunoscut de toţi.
  Cred că rezultatul ar uimi. Ar putea câştiga din primul tu şi asta pentru că oamenii se orientează spre alianţe. Cred că şi prezenţa la vot ar fi destul de mare, astfel ponderea rezultatelor aduse de turismul electoral ar scădea.
  Ar avea efect şi la următoarele alegeri parlamentare. Ar fi posibil să se obţină rezultate similare cu cele obţinute de USL.

  Legat de liberali, eu cred că vor reveni lângă PSD după europarlamentare (e mare foamea de caşcaval), chiar dacă asta se va întâmpla fără Antonescu&co. Faptul că Tăriceanu e acolo nu trebuie desconsiderat.

  Ori cum, eu parcă simt că după europarlamentare va trebui să îi transmitem lui Antonescu nişte condoleanţe pentru că i-a murit (cariera politică).

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: