Prima pagină > Idioţi, Parfum de România, Presă > Mircea Badea se vrea agent secret cu nădragii în vine la Cotroceni

Mircea Badea se vrea agent secret cu nădragii în vine la Cotroceni

 Motto: Când măscăriciul se crede luptător, războiul e pierdut definitiv …

*****************

Uneori avem ocazia să trăim momente cum nu au mai existat de Big Bang până azi.

  Un moment  care, cu siguranţă, peste milenii, va fi considerat drept un moment care va marca nu doar istoria României şi a Europei ci chiar istoria planetei ca să nu mai spun de evoluţia speciei umane care va intra astfel într-o nouă etapă, evident, superioară din punct de vedere spiritual.

 

IDIOTUL

IDIOTUL

Marţi, 13 Mai 2014, omenirea a fost zguduită o veste. După ce ani de zile, în pauzele pentru  respiraţie la concertul de aberaţii pe care măscăriciul îl susţine  la tejgheau sa di emisiunea „În gura presei” a spus că el nu se consideră jurnalist, iată că, a recunoscut cu modestia sa caracteristică şi în deplinătatea labilităţii intelectuale că da, e jurnalist şi că  a luat decizia să se implice trup şi suflet ca jurnalist acreditat taman la Palatul Cotroceni…

  Un singur om nu a fost uimit. Marele jurnalist Mihai Gâdea, cea mai barosană sculă de la Antene, Mihai Gâdea, ca orice şef care se respectă pe sine şi pe  restul din dotare, a spus că deja a şi făcut demersurile necesare, subînţelegându-se că îşi cunoaşte atât de bine subordonaţii încât pur şi simplu le ghiceşte nevoile. L-a  văzut cumva, cineva, pe Mircea Badea cerând pauză de publicitate ca să se ducă la budă ? Nu. De ce? Simplu, pentru că Gâdea ştie exact la ce oră îl lovesc pe fiecare nevoile )există zvonuri că şi hârtia igienică ar avea calitatea compatibilă cu zona inteligentă a angajaţilor antenelor indiferent de sex, religie, orientare sexuală sau specie.)

Astfel Gâdele a declarat (preluat de dcnews.ro): ”Am semnat documentele oficiale prin care ești jurnalist acreditat al Antena 3 la Cotroceni. Administrația Prezidențială trebuie să confirme treaba asta. Acum, totuși, nu cred că va coborî instituția prezidențială într-o astfel de mocirlă, încât să interzică unui post de televiziune să-și trimită reprezentanții la Administrația Prezidențială”.

La rândul său, pentru a şoca şi mai mult, superjurnalistul Badea a lovit exact unde trebuie cum doar un superjurnalist adevărat poate, şi-a dezvăluit magnifica strategie absolut revoluţionară, dând de înţeles că îşi oferă serviciile de consilier pe probleme de strategie geopolitică. Parcă îl şi văd pe Preşedintelşe Băsescu extrem de supărat că nu l-a contactat pe Badea în problema cu Rogozin.

„Eu dacă m-aș fi dus acum – a declarat la rândul lui Badea zilele astea, cât a fost subiectul Rogozin, eu l-aș fi întrebat pe președintele României: domnule președinte, cum apreciați, având în vedere vasta dumneavoastră experiență în politica externă, cam câte sticle de votcă apreciați că ar fi consumat, ar fi servit domnul Rogozin înainte de declarații?”, după care a mai adăugat „Eu dacă m-aș fi dus acum, zilele astea, cât a fost subiectul Rogozin, eu l-aș fi întrebat pe președintele României: domnule președinte, cum apreciați, având în vedere vasta dumneavoastră experiență în politica externă, cam câte sticle de votcă apreciați că ar fi consumat, ar fi servit domnul Rogozin înainte de declarații?”  Ei, nu ziceam mai sus?  Superjurnalist 152% nu alta. Minuni face nandrolonul asupra siapselor …

Acelaşi site de o probitate care îl face invidios chiar şi pe superjurnalistul politician, dcnews.ro Sorin Roşca Stănescu, ne mai face o dezvăluire care va aduce clarificări în viitoarele desfăşurări politice dare urmează să vină.

Şoc, Preşedintele Băsescu s-a confruntat cu Mircea  Badea … deja te trec fiori. 

La un semafor coloana prezidenţială a dat radiator în radiator cu  maşina lui Mircea  Badea… Probabil sincronizarea a avut ca motiv faptul că SPP a intenţionat să  blocheze maşina lui Badea în vederea obţinerii sub ameninţare a unui autograf, însă abilul vedet, a reuşit să se strecoare şi se evite această grozăvie. E şi explicabil. Cum dreaq să fi preşedinte şi după ce termini mandatul să nu ai la loc de cinste, între peştele şi balerina de pe televizor, un aurograf de la Mircea Badea? Cu poză dacă se poate. Color.

”Băsescu – declară superjurnalizdul Badea preluat tot de dcnews.ro că altfel nu mai pupă şeful siteului invitaţie la Antena 3 –  când se termina emisiunea mea, se duce acasă. Nu e prima dată când mă văd cu Băsescu pe străzi. De obicei, ne întâlnim pe Magheru, eu în contrasens cu el.

De această dată întâlnirea s-a întâmplat pe Lascăr Catargiu. Între Piața Romană și Piața Victoriei e un semafor. Cum stăteam la semafor, din sensul celălat venea coloana prezidențială. Ăia cu girofari, mașină de la SPP. Gașca automobilistică prezidențială. Mergeau încet.

Deschide unul geamul la mașină, iese jumate afară pe geam. Când trece Băsescu, frate, și îl înjură îngrozitor. A răgnit ăla. Milițenii ăia plantați pe stradă erau absolut șocați. Știți cine era ăla? Eram eu.

S-a făcut verde și m-am cărat. Credeți-mă, nu aveam cum să nu audă. Ce bine m-am simțit. Recunosc, i-am zis oribil”.

Ospăil cu rahat păstorit de Mihai Gâdea în care a apărut cu tricoul în care artă unde o vrea de la Preşedinte.

Ospăţul cu rahat păstorit de Mihai Gâdea în care a apărut Badea cu tricoul în care arată unde o vrea de la Preşedinte

Sunt ferm convins că sub povestea asta se ascund lucruri mari… Pe de o parte vedem ce abilitate formodabilă are Badea de a se disimula în peisaj. Altfel e imposibil ca Preşedintele să nu iasă în presă, emoţionat de şansa unică pe care i-a oferit-o viaţa.

Păi nu zicea chiar Badea ce repect îi dă şi răul şi ramul? Ba chiar şi bariera de la mall care intră în erecţie imediat ce îl vede …

De exemplu că Mircea Badea ar putea să nu fie doar cretinul care aberează ca papagalii, zi de zi, cu mintea în erecţie, la taraba lui din „Gura presei”.

E mai mult, e agent secret (secret pentru că mintea lui secretă nonstop tot felul de prostii). Iar trimiterea lui de către Antena3 la Cotroceni nefiind decât anunţarea, pentru cunoscători a faptului că soarta lui Băsescu e pecetluită.

Îl şi văd parcă pe Mircea, după vreo conferinţă de presă, ascuns în spatele vreunui tablou, după vreun picior de masă, ori în toaleta cucoanelor aşteptând să se liniştească lumea, apoi, în linişte, să aştepte şase dinineaţa, când începe matinalul Antenei 3 să se arunce în aer cu

Tricoul în care Badea atată unde o vrea de la Băsescu,gaura orală fiind rezervată lui Voiculescu

Tricoul pe care Badea arată unde o vrea de la Băsescu … gaura orală de sus  fiind rezervată lui Voiculescu

 palat cu tot. Evident, fără bombe, mintea îi bubuie mai abitir decât orice bombă atomică sau cu nutrii…

Nu pot să nu remarc încă ceva. Acelaşi site dcnews.ro de care am vorbit mai sus, pentru a plăti  biletul învitaţie a şefului şefului său, mai spune şi că duminică,  11 mai 2014, Mircea Badea a apărut în emisiunea „Sinteza zilei” cu un tricou în care îi face o ofertă  Preşedintelui Băsescu, pe tricoul avea un desen  care face furori la GayFest , unde îşi expune bucile. Sub desen există şi un mesaj scris în care arată exact unde o vrea de la Băsescu. Evident, gaura orală î este rezervată lui Voiculescu.

În emisiune Badea zicea, pentru a salva aparenţele , că: „Înţeleg că domnul Băsescu Traian a fost la mare să deseneze mere pe plajă cu aia mică. (…) Şi am înţeles, cu privire la o încălcare violentă şi flagrantă a Constituţiei, că dânsul a spus: mă îmbrac cu ce vreau eu”… „Ei, atunci şi eu mă îmbrac cu ce vreau eu, şi mă îmbrac cu acest tricou pe care îl am de anul trecut din Croaţia, cu cetăţeanul Bart Simpson în această poziţie”  de unde putem deduce, superjurnalistul încearcă să devină o punte între Voculescu şi Băsescu … În fond, ce i-ar putea apropia mai mult pe cei doi decât dacă, în acelaşi timp, în Mircea Badea ar intra pe care orală Voiculescu iar, pe cale anală, Băsescu?

Din păcate, se pare că Băsescu nu ar prea vrea să intre în acest joc cu … dublă intrare …  Deşi fost marinar, acesta ar fi heterosexual cf unor surse demne de încredere.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: