Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Victor Ponta – tâmpitul zilei … Corina Creţu – limbincurista de serviciu

Victor Ponta – tâmpitul zilei … Corina Creţu – limbincurista de serviciu

 Victor PontaVictor Ponta nu scapă nici un moment în care mai poate comite o nouă inepţie, azi a declarat că el nu l-a votat pe Geonă în primul tur chiar dacă i era şef de campanie.

Prezent la un  eveniment al  Tineretul Social Democrat, Ponta  a spus că în 1990 a votat la prezidenţiale cu Ion Raţiu, care nu a câştigat, în 1992 cu Emil Constantinescu – nu a câştigat, în 1996 tot cu Constantinescu – câştigător, în 2000 cu Mugur Isărescu – nu a câştigat, în 2004 cu Adrian Năstase – nu a câştigat.

Ponta a spus că în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, iar în al doilea cu Mircea Geoană, ambii pierzând.

Întrebat dacă Ion Iliescu şi Mircea Geoană ştiu că el nu i-a votat la prezidenţiale, Ponta a răspuns: „Le-am spus atunci. Hai să fim serioşi. Eu am fost în Piaţa Universităţii şi după aceea am discutat cu domnul Iliescu de atâtea ori. Nu, nu s-au supărat pentru că le-am spus cinstit, le-am spus şi de ce”.

Ponta a mai arătat că pe Mircea Geoană l-a susţinut cu toate forţele sale ca să devină preşedinte în 2009 şi că şi-a făcut datoria, ca de fiecare dată. Întrebat dacă nu l-ar deranja ca cei din PSD să nu voteze candidatul PSD la prezidenţiale, Victor Ponta a răspuns că nu. „Dacă ei cred că e altă variantă mai bună, nu. La prezidenţiale omul contează în primul şi în primul rând, nu e vorba de datorii de partid, disciplina de partid apare atunci când candidează partidul”, a mai explicat Ponta.

Ponta, fost purtător de cuvânt al lui Mircea Geoană în campania pentru prezidenţiale, a declarat, joi, că mulţi dintre cei cu care a votat la prezidenţiale din ’90 până acum nu au câştigat, dar important este mersul la vot, el afirmând că în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoană.

Ce poţi să mai spui? Un astfel de lider poate avea doar loaze pupincuriste ca subordonaţi.

Corina CrețuDe exemplu Corina Creţu, aceasta a spus  că gestul lui Victor Ponta de a vota în 2009, în primul tur al prezidenţialelor cu Crin Antonescu, chiar dacă era purtătorul de cuvânt a lui Mircea Geoană, nu a fost o trădare deoarece de multe ori cei din PSD s-ar fi simiţit şi ei trădaţi.

Creţu a fost întrebată dacă a se poate numi ” trădare” faptul că Victor Ponta în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2009 a votat cu Crin Antonescu şi nu cu Mircea Geoană, chiar dacă era purtătorul de cuvânt al acestuia în campanie.
 
„Pentru mulţi dintre noi, şi îmi pare rău să spun astăzi pentru că în ultimii ani Mircea Geoană a fost alături de noi, dar pentru mulţi dintre noi a fost o dezamăgire la un moment dat”, a afirmat Corina Creţu.
 
Apoi a fost întrebată dacă a fost o dezamăgire înainte de votul de la prezidenţiale.
„Ştiţi bine ce s-a întâmplat în ultima săptămână şi…nu ştiu. Dar eu nu pot să judec votul nimănui şi eu cred că nimeni nu poate judeca, este un proces de intimitate votul personal şi dacă premierul a ţinut să-l facă şi să-l aducă la cunoştinţa opiniei publice este…”, a răspuns europarlamentarul.
La întrebarea dacă în acest caz nu a fost vorba de „o trădare”, pesedista a spus:
„Atunci nu cred neapărat că a fost trădare pentru că şi noi ne-am simţit trădaţi pe parcursul campaniei electorale şi înainte. Ştiţi foarte bine că eu am fost una din victimele domnului Geoană, după ce a devenit preşedintele PSD, deşi eram de 20 de ani membră în PSD, a făcut tot ce a putut să mă scoată de pe listă, deci din punctul ăsta de vedere nu o să găsiţi în mine un apărător”.
În caz că cineva se întreba ce caută năroada asta la Bruxelles, răspunsul este că are o limbă extrem de puternică şi pricepută la  limbincurizuarea şefilor.  
Se mai înntreabă oare de ce a făcut Ileiscu hemoroizi? Pentru că a avut-o consilieră pe Corina Creţu …
  1. 30 mai 2014 la 18:41

    Articolul “Cum ar putea Presedintele Romaniei in exercitiu sa blocheze alegerile viitoare pentru functia de Presedinte al Romaniei”, pe:
    http://ascunzisuri-constitutionale.eu

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: