Prima pagină > Presă > Laura Georgescu, ţoapa de la CNA care vine de la Tatulici, Călinescu și Pro TV, la cabinetul lui Năstase și lupta antifraudă

Laura Georgescu, ţoapa de la CNA care vine de la Tatulici, Călinescu și Pro TV, la cabinetul lui Năstase și lupta antifraudă

De parcă tinerii din ziua de azi nu ar şti şi singuri să înjure, acum ceva vreme a la CNA a fost pusă Laura  Geogescu, o ţoapă mare specialisă în bălăcăreală…  

Gaura Georgescu

Gaura Georgescu

Noi înregistrări compromițătoare cu Laura Georgescu: ”Trăi-v-ar! Să moară mama că vă belesc!”

Președintele CNA, Laura Georgescu, este protagonista unei noi serii de înregistrări compromițătoare. Şefa instituţiei care reglementează piaţa audio-vizuală din România li se adresează angajaților într-un limbaj suburban, greu de reprodus.

”- Da. De-aia vă belesc! Să moară mama că vă belesc! Cu bani. Vă iau din bani. Simplu!
– Trăi-v-ar! Sunteți bolnavi. Femeie! …Cică sunteți împotriva noastră. Doamne, trăi-v-ar! Sunteți bolnavi! Trăi-v-ar! Dacă voi nu-nțelegeți că noi aicea avem un demers comun
– Avem o șefă care e și nef…
– Pricepi ce-ți spun? Sigur? Da? Deci nu mai amesteca ciorba cu laptele, că n-au sens, oamenii cum sunt, cu ce-au ei de făcut la job-ul lor. Pricepi? Și să știi o chestie! Se moare și se naște non-stop pe această planetă. Deci, nu sunt probleme de viață și de moarte nicăieri. Există doar un om dedicat, un om care arde și un om care inspiră alți oameni și există oameni care sunt cadavre. Așa! Daa, asta e! E greu! E greu! Avem o șefă care…săraca de ea, cred că e și nef…, printre altele. Ce-o vrea de la noi?”

„Sunt foarte multe reclamaţii la Antena 3, Antena 1 care se bagă la calup în şedinţă, şi sunt vânate anumite posturi: B1, Naşu TV, Realitatea TV pentru un singur cuvânt. Orice cuvânt care se spunea la Realitatea… La un moment dat, noi stăteam la cheremul doamnei. Eram sunaţi şi acasă să transcriem pasaje întregi din emisiunea lui Rareş Bogdan, a lui Naşu. Practic să transcriem, deşi nu era nicio sesizare oficială”, a declarat un angajat CNA pentru Realitatea TV.

NOTĂ: Redacţia EVZ susţine petiţia lansată pe internet privind demisia Laurei Georgescu din fruntea CNA pentru „limbajul suburban”, incompatibil cu statutul funcției, dar și „pentru suspiciunile vizând practicarea şantajului şi protecţia unor televiziuni”. Semnați petiția online aici

Sursa: evz.ro

De fapt cine e această ţoapă?

Cariera noului șef al CNA: de la Tatulici, Călinescu și Pro TV, la cabinetul lui Năstase și lupta antifraudă

Laura Georgescu, votată azi de membrii CNA ca viitor șef al instituției, are un CV care acoperă atât televiziunea (fiind producător al mai multor emisiuni de pePro TV), cât și administrația publică.

A fost director la Mihai Tatulici Production, producător laChestiunea Zilei cu Florin Călinescu (Pro TV), apoi consilier la cancelaria lui Adrian Năstase și, în ultimii ani, consilier la Departamentul pentru luptă Antidfraudă – DLAF din Guvern.

Paginademedia.ro vă prezintă CV-ul detaliat al Laurei Georgescu. Votată astăzi de membrii CNA ca viitor șef al instituției, Laura Georgescu (numită înCNA la propunerea Guvernului) va prelua poziția după ce Parlamentul o va valida.

MATEMATICA. Absolventă de Matematică la Universitatea din București, a fost nouă ani profesoară de matematică.

TVR. În octombrie 1994 intră la TVR, ca redactor de rubrică. A fost realizator și a coordonat emisia postului TVR Internațional, un canal pentru diaspora.

TATULICI. După TVR, au urmat doi ani la Mihai Tatulici Production, unde a fost director executiv al companiei (martie 1997 – iulie 1999). Ce a făcut la Tatulici:

 • Coordonarea editorială și a producției emisiunilor: Audiență Națională și Am întâlnit și români fericiți, difuzate de Pro TV.
 • Coproducător executiv al programului Operațiunea Pro NATO – Misiune posibilă, derulat timp de șase săptămâni, cu transmisii directe din opt capitale europene.
 • Media planuri, producție de promo-uri, reclame și spoturi audio, organizare de evenimente.

CĂLINESCU. Din august 1999, până în vara lui 2001, Laura Georgescu a fost producător executiv la Chestiunea zilei, show-ul realizat de Florin Călinescu la Pro TV.

MEDIA PRO PICTURES. După Florin Călinescu, au urmat peste doi ani în care a coordonat mai multe producții la studiourile Media Pro Pictures, pentru Pro TV:

Sub semnul întrebării – moderator Adrian Păunescu
Pro Vest – Bogdan Chirieac
Gândește liber – Lucian Mândruță
Portret de artist – Iuliana Ciugulea

A fost producător al spectacolului Am să mă-ntorc bărbat susținut deVama Veche la Teatrul Național.

NĂSTASE. După anii de televiziune, a urmat adiministrația. În perioada decembrie 2003 – mai 2005, când premier era Adrian Năstase, a fost consilier la Corpul de Control al Guvernului. Din atribuțiile de atunci:

 • Monitorizarea fluxurilor de știri și diseminarea/arhivarea celor de interes pentru Corpul de Control
 • Îndeplinirea atribuțiilor prevăzute de Legea 544/2001 privind liberul acces la informațiile publice.
 • Pregătirea materialelor și a participării membrilor Corpului de control la invitațiile massmedia.

LUPTA ANTIFRAUDĂ. Din mai 2005 și până în prezent, Laura Georgescu a lucrat la Departamentul pentru lupta Antifraudă din Guvern – DLAF, unde a fost consilier relații massmedia. Din atribuții:

 • Eficientizarea procesului de comunicare cu instituțiile implicate în protecția intereselor financiare ale Uniunii Europene în România, conform Tratatului privind funcționarea UE
 • Coordonarea Rețelei Naționale a Comunicatorilor Antifraudă.
 • Îndeplinirea atribuțiilor prevăzute de Legea 544/2001 privind liberul acces la informațiile publice.

Sursa: paginademedia.ro

Categorii:Presă Etichete:
 1. Valeriu Mangu
  7 iulie 2014 la 10:28

  Articolul „Președintele României  nu știe ca ordonanțele de urgență trebuie adoptate de Guvern sub președinția sa”, pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu/2014/07/07/presedintele-romaniei-nu-stie-ca-ordonantele-de-urgenta-trebuie-adoptate-de-guvern-sub-presedintia-sa/

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: