Prima pagină > Pamflet > Laura Georgescu, şefa C.N.A. nu face decât să le asigure salarii decente şi laptoape angajaţilor

Laura Georgescu, şefa C.N.A. nu face decât să le asigure salarii decente şi laptoape angajaţilor

Laura GeorgescuVă mai amintiți de ce spunea Andreea Esca despre ce făcu butonu’?„Se f**u …”. Nimeni nu s-a oripilat atunci, o periadă lumea s-a amuzat şi s-a întrebat în continuare de ce dracu îşi ia salariul enigmatic.

Acum, îndată ce Laura Georgescu deschide gura, televiziunile sar ca opărite de parcă le-ar fi auzit pe Andreea Tonciu ori Şînziana Buruiană zicând că ar vrea să se călugărească.

 “CNA-ul i-a mai prins difuzând tot felul de tâmpenii, dar acum au întrecut măsura. Chiar dacă au acoperit înjurăturile cu bip-uri, era foarte uşor să-ţi dai seama ce obscenităţi debita doamna de la CNA. E bine că CNA intervine în astfel de situaţii”, susţine un analist media, conform unui cunoscutului site  timesnewroman.ro 

“Asemenea scârnăvii ne-ar putea traumatiza copiii, în p**da mă-sii”, a comentat Laura Georgescu după ce a urmărit ea însăşi înregistrările scandaloase. “Pe la minutul 2 am oprit sonorul, să moară ce-am pe casă”, a adăugat şefa CNA, conform aceluiaşi site, ridicându-şi fustele în direcţia unui grup de jurnalişti. “Nu mai suportam să aud aşa nişte mizerii, băga-mi-aş p**a”.

Răi timesnewroman-iştii ăştia.

Păi ştiu ei ce a păţit sărmana în tinereţe?

Fiind elevă foarte bună şi fată foarte cuminte, pentru a nu rămâne repetentă şi în acel an părinţii i-au făcut cadou o escursie în exoricul Pakistan în delta Indului.

„Unde te duci?” o întrebau prietenele. „Mă duc în carici” le spunea ea ca să moară proastele de invidie.  

Bucuria a ţinut-o până a aterizat avionu când a constatat că nu o trimiseseră în carici cum a înţeles ea şi şi-a făct tot felul de vise ci într-un oraş care se numea de fapt Karachi… E normal să fi rămas cu oarece sechele după o aşa dezamăgire, nu?

De fapt de ce face ma’am Georgescu declaraţiile pe care le face? Pentru a le asigura salariile angajaţilor.. că a şi declarat.

„Ei, de acum să vedeţi ce salarii vă vor intra în ghiare de acum, bey p**e blege. Cum o p***ă zice la ştiri : „Laura Georgescu a zis aia sau ailaltă” cum vă mai intră în declaraţia de avere un laptop. Nici n-au visat c****ii de strămoşii voştrii de ce trai pe vătrai veţi avea parte.

Ia să le mai văz pe paraşutele alea că îmi cer demisia că la şi trimit pe Centură ca să ia o m**e serioasă … dacă vor avea gura plină măcar nu vor mai debita tot felul de prostii …”

Categorii:Pamflet Etichete:
 1. arrletty
  11 iulie 2014 la 22:36

  se sui patrupeda in copac. si de acolo grohaia, grohaia, ca asta s-a prins de cizme.

 2. moshu49
  12 iulie 2014 la 6:24

  că ponta o ţine în braţe, fie şi pînă în decembrie, a devenit de notorietate
  dau o e.bere celui ce’i taie braţele prim-plagiatorului mitoman 😉

  • 27 iulie 2014 la 15:22

   Ce Moşule, vrei să îl vezi ca pe Venus din Milo?

 3. delia
  27 iulie 2014 la 11:40

  poza este o gluma cu vrabia.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: