Prima pagină > Dezvăluiri, Politicăraie - Partide - Politicieni > Ministresa Ioana Petrescu a plecat la shoping. Vrea să cumpere agrafe de birou, bibliorafturi și bandă adezivă de 400.000 de euro

Ministresa Ioana Petrescu a plecat la shoping. Vrea să cumpere agrafe de birou, bibliorafturi și bandă adezivă de 400.000 de euro

Ministrul Ioana Petrescu cumpără agrafe de birou, bibliorafturi și bandă adezivă de 400.000 de euro

Ioana Petrescu

Angajații Ministerului Finanțelor Publice, Agenției Naționale de Administrare Fiscală și Comisiei Naționale de Prognoză vor avea la discreție rechizite și articole mărunte de birou. Conducerea Ministerului Finanțelor a lansat licitația pentru furnizare de agrafe de birou, bibliorafturi, dosare și bandă adezivă din materiale textile cuaciucate. Contractul acord-cadru, valabil pentru o perioadă de 24 de luni, are o valoare estimată, fără TVA, între 744.946 și 1.734.648 de lei.

Firma care va câștiga licitația trebuie să furnizeze rechizitele și produsele la sediile Ministerului Finanțelor Publice, Agenției Naționale de Administrare Fiscală și Comisiei Naționale de Prognoză. Banii sunt de la bugetul de stat.
Oficialii MFP vor organiza licitație, iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 septembrie, ofertele urmând să fie deschise în aceeași zi.
„Licitația electronică se va desfășura într-o singură rundă, pe durata a 24 de ore. (…). În situația în care, în urma finalizării etapei finale de licitație electronică, vor exista oferte egale, cu același pret, autoritatea contractantă va solicita reofertarea în plic închis”, conform anunțului de licitație.
Se pare că licitațiile pentru produse de birou scumpe sunt o atracție pentru unele ministere. Și ministrul Liviu Dragnea a cumpărat, în această vară, lipici, agrafe de birou, pixuri, capsatoare dar și scaune ergonomice de zeci de mii de lei.

Sursa articolului

  1. 31 iulie 2014 la 16:45

    Articolul „Vede cineva vreo fisura in Rechizitoriul ‘I.C.A./Telepatia’?”, pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: