Prima pagină > Internaţional > DEMENŢĂ ISLAMICĂ: Jihadiștii grupării „Statul Islamic” – O turmă de imbecili dezaxaţi conduşi de o gaşcă de psihopaţi

DEMENŢĂ ISLAMICĂ: Jihadiștii grupării „Statul Islamic” – O turmă de imbecili dezaxaţi conduşi de o gaşcă de psihopaţi

Jihadiştii din gruparea islamică Statul Islamic, pe ce trece timpul, continuând decapitările dovedesc că nu sunt decât o turmă de imbecili dezaxaţi conduşi de o gaşcă de psihopaţi.

Laşi şi lipsiţi de orice urmă de decenţă şi umanitate jihadiştii au dovedit că decapitarea este pentru ei un sport.

A ajunge însă la decapitarea femeilor, „vitejii” jihadişti dovedesc că sunt ei înşişi îngroziţi de propia laşitate. Dacă astfel Islamul acceptă ca în numele lui să lupte tot felul de idioţi înseamnă că este extrem de speriat de faptul că nu are nici o şansă în faţa lumii civilizate, că a rămas încă la mentalităţile dispărute din lumea cuvilizată în urmă cu o jumătate de mileniu.

Cei care doresc  ca Islamul să nu rămână ca o umbră urâtă, urât mirisitoare, sinistră, a Istoriei de care lumii, umbră de care lumii  îi va fi scârbă şi ruşine  să vorbească ar trebui să încerce să  facă tot ce pot pentru a se civiliza… 

Suntem în mileniul trei totuşi … 

Noi ATROCITĂŢI comise de teroriştii ISIS. Au decapitat TREI FEMEI. Raport ONU: Gruparea Statul Islamic comite crime de război şi crime împotriva umanităţii

Seria atrocităților comise de jihadiștii grupării Statului Islamic a continuat cu decapitarea a trei femei și șapte bărbați, membri ai milițiilor kurde din nordul Siriei, potrivit unui raport al Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, citat de Daily Mail. ONU a decis joi să ia atitudine. „Extinderea încălcărilor şi abuzurilor comise de Statul Islamic şi grupurile armate asociate este stupefiantă şi aceste acte ar putea fi considerate drept crime de război şi crime împotriva umanităţii”, a afirmat Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului, Zeid Raiad al-Hussein.

Femeile kurde luptă cot la cot cu bărbații pentru a-și proteja teritoriile de amenințarea grupării teroriste Statul Islamic

Femeile kurde luptă cot la cot cu bărbații pentru a-și proteja teritoriile de amenințarea grupării teroriste Statul Islamic

Luptătorii kurzi au fost luați prizonieri în timpul atacului asupra orașului Kobani, aflat în apropierea graniței cu Turcia. „Nu știm de ce au fost arestați și omorâți. Doar Statul Islamic poate răspunde la această întrebare. Probabil vor ca lumea să se teamă de ei”, consideră Rami Abdulraham, directorul Observatorului.

Potrivit unor imagini care au circulat pe rețelele de socializare, decapitările au avut loc în orașul nord-sirian Jarablous, iar capetele femeilor decapitate erau expuse pe ciment.

Milițiile YPG, ramura militară a partidului kurzilor din Siria, sunt formate deopotrivă din femei și bărbați, iar de la mijlocul lunii septembrie au loc confruntări violente între cele două tabere, în zona orașului Kobani.

.

.

ONU: Gruparea Statul Islamic comite crime de război şi crime împotriva umanităţii în Irak

Crime de război şi crime comise împotriva umanităţii sunt comise în Irak de către jihadişti ai grupării Statului Islamic (SI), potrivit unui raport ONU publicat joi, care denunţă de asemenea comportamentul forţelor guvernamentale irakiene, relatează AFP.

În raport, care are la bază aproape 500 de interviuri, se menţionează că atacurile aeriene ale guvernului irakian împotriva militanţilor suniţi au cauzat numeroase victime în rândul civililor, fiind lovite sate, şcoli şi spitale, ceea ce reprezintă o încălcare a dreptului internaţional.

Acest raport detaliază o serie de cazuri de încălcări ale drepturilor omului în nordul Irakului, subliniază reprezentantul special al secretarului general al ONU pentru Irak, Nickolai Mladenov, care a elaborat acest document de 29 de pagini referitor la perioada 6 iulie-10 septembrie, ce corespunde ofensivei duse de SI din Siria.

‘Extinderea încălcărilor şi abuzurilor comise de SI şi grupurile armate asociate este stupefiantă şi aceste acte ar putea fi considerate drept crime de război şi crime împotriva umanităţii’, a afirmat Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului, Zeid Raiad al-Hussein.

Aceste încălcări, ‘aparent sistematice şi extinse’ comise de SI şi grupurile armate asociate includ ‘atacuri ce vizează direct civili şi infrastructuri civile, execuţii şi alte crime asupra civililor, răpiri, violuri şi alte forme de abuzuri sexuale şi psihice împotriva femeilor şi a copiilor, recrutarea forţată a copiilor’, se arată în raportul întocmit cu ajutorul Misiunii ONU în Irak (UNAMI) şi a biroului Înaltului comisar al ONU pentru drepturile omului.

Diversele etnii şi grupări religioase irakiene au fost ‘intenţionat şi sistematic vizate (…) pentru a fi distruse şi eliminate din zonele sub controlul SI’, se menţionează în raport.

Raportul cere guvernului irakian să adere la Statul de la Roma, ceea ce ar permite Curţii Penale Internaţionale (CPI) să urmărească aceste crime. Potrivit unui bilanţ al UNAMI stabilit miercuri, cel puţin 9.347 civili au fost ucişi în Irak şi 17.386 răniţi în 2014, peste jumătate în urma ofensivei SI. ONU estimează că peste 1,8 milioane de irakieni au fost strămutaţi în urma acestor violenţe.

Autori: Ana-Maria Adamoae Ovidiu Albu

Sursa: evz.ro

 1. Vlăduţ
  2 octombrie 2014 la 19:19

  Sunt înmărmurit de ce se întâmplă în lumea mileniului III. Nu am comentarii, sunt fără replică la astfel de atrocităţi.!

 2. 2 octombrie 2014 la 19:34

  Cu cretinii astia nu-i nimic de facut!… Demult gandesc ca ar trebui un zid ridicat, sa ne desparta pe cei care vrem trai civilizat de toti astia… si ma refer la toti retardatii, de orice fel. Sa-si faca viata cum vor ei.
  … Uite numai ce-a adus de exemplu amestecul, zis vietile pierdute in Afganistan.
  Ei ne umfla cu droguri mai departe si mai casapesc pe unul, altul.

 3. 2 octombrie 2014 la 19:57

  Povestea cu „Statul Islamic” pare a fi dintr-un film ciudat. Aşa cum ruşii visează în continuare controlul asupra bacanilor pentru a controla Europa (este ceea ce se numeşte „Visul ţarilor”) în lumea islamică, de sute de ani se tot încearcă recrearea Califatului, un imperiu pe baze religioase unde totul să se subsumeze legii Şaria

  „Șaria(arabă:شريعة – Shari’a) este denumirea unei legislații socotită islamică, inspirată :

  – pe de-o parte din prescrierile Coranuli, conform tradiției istorice (sunită sau șiită) și, în cadrul acestei tradiții, conformă tradiți-ilor juridice majoritare ale fiecărei țări (pentru sunism malechită, șarifită, hanafită sau oahabită iar pentru șiism alevită, alauită, isnașarită, druză, ibadită, ismaelită sau zaidită);
  – pe de altă parte din Sunna (tradiție inspirată din povestirile despre viața profetului Mahomet și a tovarășilor săi, povestiri denumite Hadith).”

  Acest imperiu este de fapt adunarea sub steag religios a tuturor forţelor islamului în vederea marelui război total „Jihadul”.
  Extrem de interesant ar fi de aflat cât la sută din crearea „statului Islamic” şi declararea Jihadului total are ca sursă laboratoarele Kremlibnului…
  Prea ar fi coincidenţa dracului faptul că această organizaţie apare tocmai când Moscova pare a nu mai avea la discreţie ce se întâmplă în Ucraina. Cum putea fi distrasă atenţia SUA decât creând mai probleme în lumea arabă?

 4. nenecesar
  30 octombrie 2014 la 12:39

  dpmdv ceea ce se intampla astazi este consecinta tolerantei si chipurile a respectarii drepturilor omului, de catre rasa alba, a inmuierii spiritului razboinic a omului alb(dupa ce sute de ani a luptat cu semiluna) a acceptarii ideii ca toate rasele si religiile astea: neagra, asiatica, araba, islamism, mozaica, etc, sunt egale cu noi. daca nu ne trezim vom asista neputinciosi la disparitia noastra ca rasa, civilizatie si tot ce inseamna lumea noastra care o stim astazi, ca astia nu se joaca si nu stau la discutii. Oricum generatiile tinere habar nu au ce ii asteapta, ei sunt preocupati de facebook, moda, muzica, cariera, etc si n-au nici cea mai vaga idee desprea lupta si supravietuire, crezand ca lumea in care traiesc si stilul lor de viata este intangibil. Gresit! Daca astia capata putere si se unesc si cu rusii, adio mama! Ne curata ca pe niste rahati. As vrea ca europenii sa-si propuna o intoarcere de 180 de grade spre un stil mai belicos, inarmare si atacarea acestor barbari, fara a mai astepta ceva. Militez inclusiv pe bombardament atomic fara nicio ezitare in acea zona si nu m-as supara daca s-ar curata si africa de locuitori, ca si asa se inmultesc degeaba. Bine acolo poate ”lucra” si Ebola! Lumea viitorului trebuie curata de negri, arabi, tigani, rusi, evrei s.a. ca altfel am pus-o!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: