Prima pagină > Blogosfera, Pamflet, Politicăraie - Partide - Politicieni > ANA BIRCHALL – o impostoare mâncătoare de rahat … (articol rescris)

ANA BIRCHALL – o impostoare mâncătoare de rahat … (articol rescris)

ARTICOL RESCRIS

MOTTO:

„Atunci când un politician nu reuşeşte să impună respect prin comportament şi pentru asta îşi trimite bătăuşii sau avocaţii pentru ai forţa pe ceilaloţi să îl respecte are o mare problemă. Va stârni  o scârbă greu de imaginat…” – G.B.Shaw

„Lipsa de caracter a cuiva este cu atât mai evidentă cu cât este mai mare violenţa cu care încearcă să le demonstreze celorlalţi că are demnitate.” – Rabindranath Tagore”

„Errare humanum est, perseverare diabolicum” – zicere latinească.

PRECIZĂRI

Din motive tehnice și din motive care mă privesc strici personal am considerat că articolul trebuie rescris.

Precizez că nu are nici un fel de legătură cu faptul că la răspunsuri există o ameninţare din partea Alexandrei Cionca, avocata Anei Birchall.

Acea aşazisă NOTIFICARE  care ar fi trebuit să îmi provoace viziuni cu bicicleta plângând pentru că i-au fost luaţi boii, de fapt nu prea mă afectează deoarece la bicicletă eu am cai.

De asemenea ţin foarte mult să precizez că dacă până la apariţia pe blog a respectivei notificări nu avean nici cea mai mică urmă de respect faţă da madam Birchall, acum am ajuns să o detest la mpodul cel mai explicit şi să resimt faţă de persoana sa scârbă fizică scârbă.

……………………………………………………………

ARTICOLUL RESCRIS

 ana birchallAna Birchall este un personaj care până la scandalul cu sexul oral în parcare era necunoscut.

Dacă îi întrebi pe oameni cice ştiu despre ea (chestie verificată) mai mult de jumătate îţi vor spune că ştiu despre ea o poveste cu un filmuleţ în care făcea sex oral unuia în cabina unei maşini.

Având o lipsă de caracter mai mult decât evidentă, în loc să reacţioneze la articolul dezvăluirea lui Iosif Buble negând ferm cum era normal, ea a preferat se ridiculizeze apucând-o pe altă cale. Cea a justiţiei. (Vezi aici: b1.ro )

Probabil se gândea la principul că  orice publicitate, chiar şi una negativă e mai bună decât lipsa acesteia.

Nu ştiu pe ce s-au bazat judecătorii când i-au dat dreptate Anei Birchall, ce încă nu înţeleg este faptul că personajul din maşină are o brăţară foarte asemănătoare (aş zice indentică) cu brăţara purtată de Ana Birchall în o poză care există pe internet.

De asemenea, logica de bunsimţ ne mai spoune ceva. Demersurile făcute de eqa pentru a dispărea de pe Internet filmuleţul respectiv, practic o încriminează.

Anna Birchall - brăţara 2

Deşi nu recunoaşte că as fost în parcare, coincidenţa dracului face ca brăţara Anei Birchall şi cea a femeii din maşină care oferea partida se sex oral să fie identice …

Fie vorbim de un filmuleţ în care nu ea este cea care apare şi, în acest caz nu are nici un motiv să ceară ştergerea lui deoarece nu îi lezează demnitatea în nici un  fel. Cerând ştergerea însă pe motiv că îşţi simte demnitatea atacată, recunoaşte indirect aceasta se poate întâmpla într-un singur caz: ea este personajul din care „prestează” în cabină … evident cu toate implicaţiile aferente…

Legat de faptul că mai jos, la repliy, există acea ameninţare zisă notificare postată de Alexandra Cionca, avocata anei Birchal, surpriză, surpriză.

În aceea şi notă agresivă, specifică aroganţilor şi autocentriştilor avocaţi mitici, aceasta adresa, în plin scandal „Oral în parcare” ziarului Tricolorul 

O notificare la fel de  ultimativă ca şi cea adresată mie şi care se poate vedea mai jos, la răspunsurile aferente acestui articol.

 

Ziarul Tricolorul se distra publicând-o sub titlul:

 

Hai să (ne) rîdem cu aspiratorul PSD! ANA BIRCHALL ARE NERUŞINAREA SĂ-I DEA UN ULTIMATUM (?!) DE 2 ZILE LIDERULUI PRM

Subsemnata Ana Birchall, reprezentată legal şi cu domiciliul ales la SCPA „Badea, Popa şi Asociaţii”, cu sediul un Str. Bibescu Vodă nr. 2, bl. P5, sc. 2, ap. 25. Bucureşti, Sector 4, formulează prezenta

NOTIFICARE 

Prin care vă solicităm următoarele:

* să înlăturaţi în termen de 3 zile articolul intitulat „O întrebare pe zi” publicat în cadrul ziarului „Tricolorul“, care conţine afirmaţii mincinoase, denigratoare şi defăimătoare la adresa Anei Birchall.

* să formulaţi în mod public, în scris, scuzele dvs. faţă de Ana Birchall şi familia acesteia, pentru afirmaţiile mincinoase, denigratoare şi defăimătoare publicate în cadrul ziarului „Tricolorul“ disponibil la adresa de Internet http://www.ziartricolorul.ro.

Prin publicarea articolului „O întrebare pe zi”, în cadrul ziarului „Tricolorul“, aţi lezat în mod grav drepturile nepatrimoniale ale doamnei Ana Birchall, constînd în onoare, demnitate, reputaţie, imagine şi viaţă privată.

Avînd în vedere că în special prin raportare la dispoziţiile constituţionale, aveţi obligaţia de informare corectă a opiniei publice, precum şi de respectare a drepturilor nepatrimoniale aparţinînd altor persoane, conţinutul articolului publicat determină în mod evident întrunirea condiţiilor constitutive privind răspunderea civilă delictuală.

În acest sens, vă solicităm ca de urgenţă, în cadrul termenului acordat de 2 zile să procedaţi la înlăturarea articolului publicat, care conţine afirmaţii denigratoare şi defăimătoare, precum „dacă bruneta asta focoasă se pricepe la absorbţia fondurilor europene tot aşa cum s-a priceput la absorbţia secreţiilor lui Mircea Geoană, atunci totul e-n regulă. Guvernul USl e salvat”. 

Întrucît aceste afirmaţii conţin referiri la o campanie mincinoasă, denigratoare şi defăimătoare desfăşurată împotriva doamnei Ana Birchall în anul 2008, considerăm că aţi fi putut cu minime diligenţe să identificaţi soluţiile pronunţate de instanţele de judecată în acest caz, respectiv, că doamna Ana Birchall a fost victima unei virulente campanii prin asocierea numelui şi imaginii sale într-un scandal sexual iniţiat de un jurnalist. Limbajul utilizat şi modalitatea de exprimare aleasă determină reaua-credinţă cu care aţi acţionat în scopul inducerii şi menţinerii în opinia publică a unei imagini nefavorabile şi negative a Anei Birchall. Avînd în vedere aceste aspecte, vă solicităm să daţi curs solicitărilor formulate, în caz contrar, urmînd a începe procedurile legale împotriva societăţii dvs. şi a autorilor articolelor pentru constatarea faptei ilicite săvîrşite, precum şi pentru repararea prejudiciului moral cauzat. De asemenea, vă solicităm să ne transmiteţi dovada înlăturării articolului, precum şi dovada publicării scuzelor formulate în cadrul blogului aflat la adresa http://corneliuvadimtudor.blogspot.ro

ANA BIRCHALL,

Prin avocat Alexandra Cionca

Una peste alta, argumentul suprem folosit de Ana Birchal în toată povestea aceasta este demnitatea care i-ar fi fost lezată.

Precum o cunoscută mahalagioaică a maestrului Caragiale, Ana Birchal musai să îşi vaz onoarea reperată …

Extrem de straniu este faptul că nici ea şi nici ceilalţi colegi ai ei, infractorii care populează încă nearestaţi Parlamentul nu se simte lezată de jefuira bugetului naţional prin încasarea a peste 200 de milioane de lei vechi de căciulă pe perioada campaniei electorale deşi în această pertioadă nu face nimic din  ceea ce scrie în fişa postului său cu doar în interesul partidului şi al penalului puşcăriabil  Preşedinte al PSD, Victor Ponta.

De asemenea demnitatea aceasta dispare ca un fum atunci când publică pe siteul său personal o serie de articole pline de tot felul de inepţii doar pentru a-şi servi slugarnic obedientă stăpânii…

“Programul lui Klaus Iohannis trebuie să fie finanțat. De unde credeți că se pot obține banii pentru măsurile promise de Iohannis, măsuri care costă peste 6 miliarde de euro? Nu cumva din noi tăieri de salarii, pensii sau prestații sociale? Românii trebuie să fie foarte atenți pe cine se bazează pentru a conduce această țară. România nu își mai poate permite o nouă rundă de tăieri și măsuri de austeritate.” – scrie madam Birchall în articolul

Iohannis vrea să taie pensiile pentru a-şi pune în practică programul

Vezi articolul

Adică „o fi”, „o păţi”, „s-ar putea”

Cum pesedistul votac este deja  cu mintea creaţă şi cu mâna pe sticluţa cu insecticid în vederea sinuciderii ca să scape de deprimare, iată că vine, a doua zi madam Birchall cu  un articol care sugerează cât de bine ar trăi românii dacă l-ar vota pe Ponta. Cică se dublează alocaţiile pentru copii. Evident că nici aici şi nici în altă parte nu se spune nimic despre miliardul de euro luaţi de Duvernul Ponta cu împrumul prin vânzarea de eurobonduri, vânzare devansată deoarece trebuia să se facă la începutul anului 2015.

Evident, asta pentru că atunci nu mai aveau cui şi de ce să dea şpagă.

Iată că de data aceasta deputata nu se mai întreabă de unde va lua Ponta bani ca să mărească alocaţiile … Probabil din taxe că atâta ştie ...

Dublarea alocațiilor pentru copiii proveniți din familii sărace reprezintă încă o măsură de reparație și de echitate socială a Guvernării Ponta

Vezi articolul

Pentru ca nu cumva votacului pesedist să îi vină lenea şi să nu stea acasă cu mintea în damigeană madam Birchall ţine să îl trezească speriindu-l că dacă iasă Iohannis preşedinte e groasă rău, deci să facă bine să se ducă la vot.

Iohannis nu trebuie să ajungă ghinionul tuturor românilor

Vezi articolul

 

Ei, dar articolul care le pune capac tuturor este

România profundă este România valorilor

Vezi articolul

În acest articol  madam Birchall vorbeşte, pe 17 Octombrie de tot felul de valori, de fapt fiind un articol format din o serie ineptă de idei şi formulări mai siropoase decât filmele de la Bollywood.

Se spune în articol aşa:  Campaniile electorale, pe lângă dimensiunea lor politică de legitimare a unei conduceri administrative într-o democraţie, reprezintă un bun prilej de… nici nu mai contează ce” …  WOW … muream prost  dacă nu citeam ce scrie coana doctoriţa … campaniile electorale legitimează o conducere administrativă? … eu ştiam că alegerile fac asta şi nu campaniile electorale aferente. Dacă zicea asta Marean Vanghelie obosit după lecturarea de almanahe … înţelegeam.

Iată şi în fotocopie respectivul aliniat

Deşi nu recunoaşte că as fost în parcare, coincidenţa dracului face ca brăţara Anei Birchall şi cea a femeii din maşină care oferea partida se sex oral să fie identice ...

Deşi nu recunoaşte că as fost în parcare, coincidenţa dracului face ca brăţara Anei Birchall şi cea a femeii din maşină care oferea partida se sex oral să fie identice …

Dar să spună o cucoană care se pretinde …  doctoriţă în drept, e cam deplasat. Păi dacă atâta lucru nu pare capabilă să înţeleagă, cum draq o fi făcut doctoratul? Greu de înţeles…

Mai aflăm de la tanti doctoriţa că:  „…atât în dimensiunea frumuseţii, cât mai ales în aspectele ei negative. Şi această campanie electorală m-a ajutat să redescopăr valori şi destine umane pe care le credeam pierdute şi care te impresionează prin normalitatea lor, prin firescul asumării virtuţii ca modus vivendi.” – adică dacă nu existau campaniile electorale nu afla de valorile părofune ale acestei ţări (Probabil se referă la hoţie şi alte calori asemenea la mare trecere în partidul său.

Ei, dar când se apucă să vorbească de spirit şi suflet te lasă cu mintea bujbe …

„Cuvântul suflet sau spirit este foarte des folosit de fiecare dintre noi, fără a-i cunoaşte cu adevărat resorturile semantice sau semnificaţiile reale. Câţi dintre noi cunosc sufletul românesc? Este important să cunoaştem răspunsul la această întrebare pentru că noi reprezentăm în Parlamentul României expresia de voinţă politică a celor care ne-au trimis prin votul lor şi care, luaţi ca individualitate, reprezintă o parte esenţială a acestui suflet românesc. Nu vom putea niciodată să lucrăm într-adevăr în interesul oamenilor din colegiile noastre până nu ne vom apleca asupra dimensiunii spirituale a acestui neam pentru a o înţelege în profunzimea ei.” mai zice articolul

Vai de mine, păi dacă e aşa, e clar năbădăioase brunete i se cam rupe de spiritul/sufletul votacilor care au făcut-o deputată. Chiar nu cred că la sărăcia din judeţul pe care îl reprezintă (Vaslui), una din cele mai sărace regiuni din Europa face spiritele acestora să se simtă prea bine. Cu stomacul lipit de coloana vertebrală nu prea se simte sufletul în al nouălea cer chiar dacă madam Birchall îi rănjeşte cu toată „fasolea” la vedere.

Şi asta nu e tot…

 Străbătând la pas colegiul Ana Birchall constată că România are nevoie de o întoarcere la spiritualitate, la esenţa ei creştină, la virtuţile şi trăsăturile specifice ale acestui neam, care ne dau unicitate şi ne susţin mândria de a fi român.”

Extrem de ciudat… Adică ea, născută şi crescută în comuna Fulga de Sus (lângă Mizil) … ea nu înţelege sufletul românesc… O fi mulţi unguri pe acolo, sau poate o fi fost oarece prinţesică născută şi crescută în ditamai turnu de fildeş… Da, e plin în Vaslui de astgfel de turnuri cu prinţesică în dotare …

Şi articolul continuă la fel alternând inepţiile sentimentaloide cu cu tot felul de secreţii umed emoţionante ale minţii ei populate cu peste patru decenii de neagră prostie …

Având în vedere acel aliniat introductiv al acestui articol în care aflăm de la tanti doctoriţa în drept de unde aflam că legitimarea conducerii administratice se regăseşte în campania erectorală şi nu în alegeri, mintea mea creaţă se întrabă.

Oare când şi-o fi luat coana Birchall doctoratul în drept? Înainte, în timpul, sau după trecerea prin parcare de la TSD la PSD… ? Aşa de curiozitate aş vrea să ştiu …

P.S. Legat de notificarea venită de la Alexandra Cionca, avocata Anei Birchall.

Tare aş fi curios cam cum vede ea faptul că, plătită fiind de o deputată care la râdul ei este plătită pe întreg anul deşi la serviciu s-a dus doar vreo şase luni din banii pe care eu şi alţi mambrii a  turmei îi achităm ca taxe şi impozite, deci prin deducţie logică şi ea e plătită tot din banii noştrii.

Sau consideră zglobia avocată că e plătită din bani obţinuţi de madam Birchall din alte activităţi despre care deputata nu vrea să vorbească? Nu vreau să insinuez nimic, dar dacă e aşa ar trebui să o sfătuiască să ce să îşi pună în valiză pentru când o veni duba să o ia …

ana-birchall2

 1. 19 octombrie 2014 la 15:25

  Articolul „Un ofițer al serviciilor de informații, „acoperit” sau nu, poate să ajungă bine-mersi Președintele României”(I) – (III), pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 2. Ana Birchall prin reprezentant conventional avocat Alexandra Cionca
  20 octombrie 2014 la 16:42

  Subsemnata, Ana Birchall, reprezentata conventional și cu domiciliul ales la SCPA „Badea, Popa și Asociatii”, cu sediul in Str. Bibescu Voda nr. 2, bl. P5, sc. 2, ap. 25, București sector 4, formuleaza prezenta

  N O T I F I C A R E

  Prin care va solicitam urmatoarele:

  – Inlaturarea in termen de 2 (doua) zile a articolelor „Sa ii spuna cineva Anei Birchall ca daca mai mananca mult rahat ajunge ca Oana Roman – partea I” si „Ineptii de … doctorita in drept – partea a II-a” publicate in cadrul platformei online „romanicablues.wordpress.com”, care au un puternic caracter denigrator, defaimator si jignitor la adresa doamnei Ana Birchall si care lezeaza drepturile nepatrimoniale constand in onoare, demnitate, reputatie si imagine;

  – Inlaturarea in termen de 2 (doua) zile a imaginilor in care este prezentata doamna Ana Birchall intr-o modalitate denaturata si prelucrata, exclusiv pentru generarea unei perceptii negative si pentru batjocorirea si denigrarea doamnei Ana Birchall;

  – Prezentarea in mod public a scuzelor dumneavoastra in cadrul platformei online „romanicablues.wordpress.com” pentru afirmatiile denigratoare, defaimatoare, batjocoritoare si jignitoare comunicate public;

  – Interzicerea pe viitor a utilizarii oricaror imagini, fotografii, reprezentari ale doamnei Ana Birchall, precum si interzicerea publicarii cu evidenta rea-credința a unor afirmații batjocoritoare, denigratoare si mincinoase, de natura a determina lezarea drepturilor nepatrimoniale constand in onoare, demnitate, reputatie si imagine.

  Afirmatiile publicate in cadrul articolelor„Sa ii spuna cineva Anei Birchall ca daca mai mananca mult rahat ajunge ca Oana Roman” si ”Ineptii de … doctorita in drept”reprezinta fapte ilicite grave de natura a determina aplicabilitatea dispozitiilor legale privind raspunderea civila delictuala, avand in vedere lezarea drepturilor nepatrimoniale constand in onoare, demnitate, reputație si imagine. Sustinerea in mod mincinos, denigrator si defaimator a urmatoarelor afirmatii determina depasirea limitelor legitime ale libertatii de exprimare si contureaza intentia ilicita directa cu care ati actionat pentru batjocorirea doamnei Ana Birchall:

  ”Intre Ana Birchall și Ecaterina Andronescu diferenta esentiala este aceea ca cea de a doua nu a devenit celebra prestand prin parcarile patriei. (…) Cea mai importanta este ca, sub coaja de sclifoseala se ascund tot niste toape politice in ambele cazuri, ambele fiind de o fatarnicie si un oportunism absolut gretos.

  Ana Birchal, intrata in constiinta publica in urma scandalului cand a fost filmata cu … rata-n gura, a reusit in urma unui proces cu Iosif Buble, sa se spele la onoarea de familista (…) probabil ca judecatorii au asteptat sa vaza daca apare pe genericul filmului. Neaparand au considerat ca ma’am Birchall nu a pus gura pe nimic… poate era si post in vremea aceea si nu se pune carne in gura … asta desi o buclucasa bratara o cam da de gol…”

  „De Ana Birchall nu pot presupune asta desi n-ar fi imposibil, dar probabil ea si l-a luat la s.r.l. PARCAREA s.a. sustinand cu mare talent proba orala …”

  Inducerea in perceptia publica a asocierii numelui si a imaginii doamnei Ana Birchall cu scandalul sexual initiat in anul 2008 de catre jurnalistul Iosif Buble reprezinta o fapta ilicita grava, cauzatoare de prejudicii, prin mentinerea si sustinerea in mod mincinos, batjocoritor si denigrator a acestei asocieri.

  Reaua-credinta cu care actionati este evidenta in raport de prezentarea intr-o modalitate batjocoritoare a hotararilor pronuntate de catre trei instante de judecata nationale – Tribunalul Bucuresti, Curtea de Apel Bucuresti si Inalta Curte de Casatie si Justitie – care au retinut ca doamna Ana Birchall a fost victima unei virulente campanii de denigrare si defaimare desfasurata de catre jurnalistul Iosif Buble, care a culminat cu asocierea reclamantei, Ana Birchall, cu un film pornografic si care au dispus obligarea jurnalistului la plata daunelor morale pentru prejudiciul cauzat.

  Prelucrarea fotografiilor utilizate in cadrul articolelor reprezinta fapte ilicite avand in vedere intentia de batjocorire publica a doamnei Ana Birchall, determinand un prejudiciu grav si continuu prin lezarea nejustificata a dreptului la onoare, demnitate, reputatie si imagine.

  Modalitatea de exprimare, cuvintele si expresiile utilizate precum „barbia nabadaioasei brunete inca se mai vedeau urmele aventurii din parcare”, „Ma’am Birchall se dovedeste a fi un soldatel obedient si credincios fata de partid si presedintele sau care de fapt ii asigura statutul de cucoana”, „niste declaratii facute de naroada sub forma se comunicat”, „Vai de mine, pai daca e asa, e clar ca naroadei i se cam rupe de spiritul/sufletul votacilor care au facut-o dputata”, „Si articolul continua la fel alternand ineptiile sentimentaloide cu cu tot felul de secretii umed emotionante ale mintii ei populate cu peste patru decenii de neagra prostie …” , „Ceea ce ma uimeste pe mine este faptul ca, desi baga in ea rahat ca la urgenta, ma’am Bitchall continua sa isi mentina o silueta de invidiat”, „titulare a blogului nu prea mai exista altceva decat un pic peste patru decenii de neagra prostie”, „Poate cand i s-au predat aceste notiuni o fi fost coada de tiruri si nu a avut vreme sa se duca la scoala …” denota intentia evidenta de denigrare, batjocorire si prejudiciere a doamnei Ana Birchall prin lezarea drepturilor nepatrimoniale constand in onoare, demnitate, reputatie si imagine.
  Libertatea de exprimare isi pierde legitimitatea in conditiile in care sunt sustinute in mod public afirmatii mincinoase, expresii si cuvinte batjocoritoare si umilitoare, care devin actiuni ilicite de natura a determina atragerea raspunderii civile delictuale pentru comunicarea publica si necesita actiuni concrete pentru repararea prejudiciului moral cauzat. Sustinerea afirmatiilor in cadrul articolelor invocate nu prezinta nicio justificare, niciun interes public, iar mentinerea acestora in cadrul platformei online nu determina decat lezarea grava a drepturilor nepatrimoniale apartinand doamnei Ana Birchall, producand un prejudiciu moral continuu.

  Avand in vedere publicarea ilicita, devin incidente dispozitiile art. 58 din Codul Civil care prevad urmatoarele: „Orice persoana are dreptul la viata, la sanatate, la integritate fizica si psihica, la demnitate, la propria imagine, la respectarea vietii private, precum si alte asemenea drepturi recunoscute de lege.”, precum si dispozitiile 72 si art. 73 din Codul Civil care reglementeaza dreptul la viata privata si la demnitate a oricarei persoane:

  Faptele ilicite savarsite constand in publicarea unor afirmatii denigratoare, defaimatoare, mincinoase si batjocoritoare, precum si prelucrarea si utilizarea ilicita a imaginii doamnei Ana Birchall determina aplicabilitatea dispozitiilor art. 1349 si art. 1357 C.civ, care stabilesc raspunderea civila delictuala: „Art. 1.349. – (1) Orice persoana are indatorirea sa respecte regulile de conduita pe care legea sau obiceiul locului le impune si sa nu aduca atingere, prin actiunile ori inactiunile sale, drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane” si „Art. 1.357. – (1) Cel care cauzeaza altuia un prejudiciu printr-o fapta ilicita, savarsita cu vinovatie, este obligat sa il repare.
  (2) Autorul prejudiciului raspunde pentru cea mai usoara culpa.”

  In concluzie, va solicitam sa dați curs solicitarilor formulate in cadrul prezentei notificari, iar in cazul in care nu veti lua masurile necesare referitoare la inlaturarea articolelor mentionate, a imaginiilor utilizate, precum si prezentarea de scuze publice la adresa doamnei Ana Birchall, urmeaza sa demaram procedurile legale aplicabile in vederea constatarii incalcarii drepturilor nepatrimoniale urmare a faptelor ilicite savarsite, atragerii raspunderii civile delictuale, precum si recuperarii daunelor morale pentru prejudiciul suferit.

  Ana Birchall,

  Prin avocat Alexandra Cionca

 3. Alexandru
  4 mai 2016 la 19:56

  Nu sunt simpatizantul ei, dar trebuie sa recunosc , ca un ratat care se crede ziarist , poate sa ti distruga reputatia! Justitia este prea blanda pentru animalele gen …blue sorin…buble…

  • 4 mai 2016 la 21:11

   Salut Alexandre,
   trec peste „animalele gen …blue sorin…buble…” pentru că se pare că eşti casm aerian în speţa aceasta.
   Procesul cu Buble l-a câştigat ţoapa fostă TSD-istă pentru „probe neconcludent” care de fapt nu sunt tocmai neconcludente ci cumva la limită. A câştigat şi peocesul cu „Tricolorul” lui Vadim pentru că acolo s-a ajuns cu calomnia dincolo de orice limite.
   Legat de acest aricol, a fost o întreagă poveste în care a apărut una care pretindea că e avocata lu’ ma’am Birchall.
   De ce zic că eşti complet aerian (nu e nimic jignitor în asta) …
   Până în acel moment nici dracu nu a auzit de ma’am Bitchall. Era o drăguţă tânără venită din TSD care dacă apărea la televizor era posibil să nu o observi. De atunci în schimb a devenit „doamna Birchall” o persoană care trebuia ascultată.
   Dacă recurgea la un pictorial în Playboy era şi mai inspirată. Elenaq udrea a apărut fpră a arăta nimic indecent reşind încă odată să atragă atenţia. Asta dorea şi cucoana asta.
   Despre ce are în cap, Dumnezeu cu mila, revenid la momentul cu parcarea, dacă nu a fost ea acolo, poate o fi împrumutat cuiva (Poate avocatei ăleia care s-a zbârlit la mine) … Birchall a apărut în mai multe situaţii cu o brăţară ca şi cea care apărea în filmuleţul din parcare.
   Încă ceva… Întreabă-te de ce a uzat de toate puterile ei ca filmul să fie scos de pe NET…
   Dacă nu era ea în filmuleţ nu avea nici un drept să ceară şergerea lor. Aici poţi vedea cinci din lincurile spre siteurile unde era publicat filmul
   https://danl33.wordpress.com/2008/09/22/link-uri-catre-filmuletul-anei-birchall/
   pe toate a fost şters …
   Crezi că dacă nu era adevărat ar fi meritat să îşi bată capul.
   Dacă mi-ar cere mie cineca să şerg ceva şi aş şti că nu are nici o legătură cu chestia aceea i-r ieşi peri albi.
   Demersul pe care l-ar putea face la administratorii platformei ar trebui însoţit de dovada că între doamna şi persoana din film există o legătură.
   Dacă legătura exită, poate şterge, dar o acuză pe Birchall. dacă nu există nu poate cere ştergerea …. logic, nu?
   Aşa că mai uşor cu aczaţiile.
   În plus, în acea perioadă controlul politic în justiţie era extrem de puternic.
   Când se dădea telefonul de unde trebuia se dicta şi sentinţa …
   PA… mai gândeşte-te …

 4. Vio
  23 septembrie 2016 la 23:13

  Filmul cu tiganca Ana Birchall, cand suge penisul, a ajuns pe site-urile porno. Dati o cautare : Ana Birchall porn

  • 24 septembrie 2016 la 19:55

   Am văzut … Cum rămâne oare treaba cu procesul pe care l-a câștigat împotriva lui Vadim Tudor și a jurnalistului care a aruncat filmulețul pe net?
   Sau cu notificările, eu le-aș zice amenințări pe care toți cei care se refereau la subiect l primeau de la avocata Alexandra Cionca, avocata Anei Birchall?
   Nu știu dacă în acest proces sau în altul, Bitchall a trecut la executarea familiei lui Vadim .. e vorba de o sumă destul de consistentă

 5. Vasile
  20 martie 2019 la 9:40

  Nascuta in Prahova in saracie taraneasca bine cunoscuta in 1973, apoi cindva dupa REVOLUTIE este initiata de masoni si sfera jidanilor europeni cu sediul (ciudat) in Anglia si individa asta urmeaza (CIND ?) o facultate de drept in usa si lucreaza tocmai pe WALL STREET unde se afla centrul mason global, dar niciun roman din NY nu o cunoaste. CU CE BANI si-a finantat ea facultatea ? Ce fel de facultatea a fost, privata sau de stat ? Cine i-a finantat asta ? CU ce motive ? MOTIVUL VI-L DAU EU, coincidenta care nu mai exista este si EA tot fecioara ca atitia premieri din Romania care au trecut pe la guvern si in plus FECIOARA cu VIBRATIA 4 inseamna ca nivelul ei nu este mai departe de un copil de gradinita, atunci ce face ea pe scaunul de VICE PREMIER ? Face rolul si scopurile unor indivizi ce urmaresc distrugerea Romaniei cu ajutorul si sprijinul acestei individe. Intrarea in POLITICA a avut loc deci in curind o sa candideze la functia de presedinte. Apoi cind o individa care studieaza la NY si anume dreptul nu intra niciodata in PSD aici se dau de gol patronii ei si anume JIDANII care au crescut-o si finantat-o in timp pentru viitor. COPILUL care il are este numai de ochii lumii sa para ca totul este serios. FECIOARELE sint in stare de orice pentru interese matariale si altele secrete, sint periculoase, ciudat este caci fosta sotie a mea a fost fecioara si asa m-am apucat de astrologie sa descopar raspunsuri la intrebari si actiuni ce fosta sotia le avea in secret fata de mine, asta crezind ea dar eu o analizam in secret fara sa stie asta. Revenind la BIRCHALL sotul ei vine in ROMANIA in timp ce romanii fug in Anglia, deci nimic nu se leaga aici, totul este de FORMA sa dea bine la imagine, daca EA crede ca sintem toti timpiti , se inseala caci adevarul iese la iveala si o sa footem in gura de javra, fiindca este aleasa sa distruga ROMANIA. Nimeni care lucreaza pe WALL STREET nu intra in PSD sau nu poate provenii din PSD numai daca exista un plan de mult panificat si acum in aplicare. Deci este periculoasa si nu face nimic cu cap, fiindca asta ii lipseste. FOSTA MEA SOTIE ERA exact fecioara, nascuta in 1973 si tot cu VIBRATIA 4, asa ca stiu despre ce vorbesc. CIne nu ma crede sa intrebe un astrolog ca si mine. ROG REDACTIA sa ramina pe subiect o sa mai auzim despre individa multe ciudatenii si secrete, credeti-ma.

  • Vasile
   20 martie 2019 la 10:00

   Cit despre supt POOOLA eu cred ca este adevarat, este fecioara si face ORICE pentru interes, se spala si se duce acasa si la sot ca si cum nu s-a intimplat nimic niciodata, doresc sa fiu contrazis de FECIOARE dar NU pot sa fiu contrazis fiindca asta este adevarul, am fost casatorit cu una ca asta, a fost o tragedie universala, nu o sa uit asta niciodata, acum fug de fecioare ca de dracu, apropo, dracul este domnisoara pe linga fecioara. Fosta era penala si cu mine juca ca o durea cind aveam sex, adica era strimta si ea facuse citeva avorturi in serie ci atitia inaintea mea, asta am descoperit cu acte dupa divort, iar eu eram acuzat de lipsa de respect si loialitate in perioada casatoriei, cit de josnic a fost nivelul la care am fost coborit sa scap de ea… si cum credeti ca am scapat de ea ? Am ramas somer, am golit contul si am luat bani pe minus cu datorie, am vindut masina si nu mai aveam nimic, numai asa am scapat de ea si acum curs mii de informatii dupa despartire. Daca nu o cunoasteam NU INCEPEAM SA STUDIEZ ASTROLOGIA, deci fac parte din primele generatii, nu sint renumit si nu fac nimic pe bani cum fac altii, MINERVA, mariana cojocaru sau fang shul ca si imbecilul ala de golea alt ciudat care vine din america super dotat, asta crede el dar nu noi toti romanii. Deci CREATURA asta ANA CALIN este o penala, VADIM STIA EL CE SPUNEA, niciodata nu iesea cu ceva fara dovezi, pot confirma asta. VADIM TUDOR era precis in tot ce declara, si cum a decedat el, aceasta cuuuurWa a intrat in politica, deci nu mai exista critici oficiali , poate sa isi faca cariera politica fara piedici. Imbecilii astia din PSD nici nu mai stiu ce inseamna litere prescurtate ale partidului si anume SOCIAL, ei distrug Romania si asta considera ei social, tara nu are locuri de munca deci nimic social, dar noi ne permitem un partid social la guvernare, oare cum este posibil asa ceva ? Daca nu avem locuri de munca la ce ne mai trebuiesc politicienii ? Doar nu fac nimic si absolut nimic. UN ROMAN face un METRU DE AUTOSTRADA si guvernul Romaniei critica si nu a reusit nici 100 m pe an. Poate sa imi spuna cineva pentru ce avem nevoie de politicieni ? PENTRU CE ? EU traiesc si fara EI, viata mea si a ta merge mai departe si fara ei, BA CHIAR MAI BINE FARA EI, si presedintele ROMANIEI care poate dizolva guvernul, DE CE NU O FACE DACA POATE ? Scandal poate face dar fapte nimic, alt jidan mason pe functia de presedinte, ales tot de masoneria engleza si jidanimea din sud. Basescu nu l-a pus premier ca nu era capabil si era implementat cu indivizi ciudati dar romanii l-au pus presedinte ? Si de ce avem apoi un guvern PSD ? Daca presedintele este PNL tindem sa credem ca poporul este plictisit de PSD dar daca poporul alege PSD atunci ceva nu functioneaza corect, decit se manipuleaza voturile si poPULAtia sau ambele si cine este cistigatorul final ? MASONIERIA SI JIDANIMEA globala, care prin aceste marionete ce VOI le numiti politicieni, JEFUIESC si distrug ROMANIA. Eu am ajuns la concluzia ca nu este o coincidenta ca sint nascut in ROMANIA, tara asta trebuie salvata si adusa la ROMANI, actual este instrainata si data la altii decit romani. Aceia care o jefuiesc nu sint romani, un ROMAN adevarat nu isi distruge casa unde s-a nascut, o fac strainii intrusi printre noi, cu nume romanesti si abia vorbesc romaneste se dau inteligenti si cu studii dar nu au nimic de a face cu identitatea noastra romaneasca.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: