Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Domnişorica Ioana Petrescu vrea legalizarea prostituţiei ca să mai facă rost de nişte bani (poate se gândeşte şi la ce va face după ce nu va mai fi ministresă)

Domnişorica Ioana Petrescu vrea legalizarea prostituţiei ca să mai facă rost de nişte bani (poate se gândeşte şi la ce va face după ce nu va mai fi ministresă)

Ioana PETRESCUConstat că orice ar face Ioana Petrescu atrage atenţia. 
De data aceasta a identitificat ca o sursă apetisantă de bani la Beget din cea mai veche meserie… prostituţia şi asta în contextul în care crede că Biserica nu ar trebui impozitată. Evident, de vrăjitorie nici nu aminteşte.
Deh, s-o fi temând că ajunge să îmbătrânescă domnişorică.
„Deocamdată – zice domnişoara Petrecu – prostituţia este ilegală. Dacă prostituţia devine legală, atunci va deveni o activitate economică legală generatoare de profit”,  Ministresa Finanţelor mai ţinând să precizeze  că banii aduşi de această categorie de activitate ar conta, căci „orice ban în plus la buget contează” probail pe principiul „banii nu pute”.
Pe de altă parte, domnişoara Petrecu nu este de acord cu impozitarea Bisericii, pentru că aceasta reprezintă „o organizaţie non-profit”. Eurostat a cerut statelor europene să includă în statisticile naţionale şi activităţile ilegale ce generează venituri, considerând că este vorba despre tranzacţii comerciale consimţite în mod liber de participanţi.

Veniturile din prostituţie, susţine ministresa, vor ridica Produsul Intern Brut al României cu peste 180 milioane lei (0,03%), conform unor calcule realizate de Institutul Naţional de Statistică. Franţa şi Suedia au refuzat să „contabilizeze” prostituţia, în timp ce Spania şi România au acceptat noua metodă de calcul. La nivelul României, pe regiuni, cel mai bine se câştigă din prostituţie în Capitală, unde preţurile au ajuns şi la o sută de euro pentru un client, în timp ce situaţia din sud-vest este cea mai precară. 

Întrebarea care se pune, de vreme ce prostituţia nu este legală, nu prea este nici controlată, iar care sunt adevăratele venituri din această activitate pot fi estimate cam greu.

De asemenea, dacă ea consideră că Biserica e „o organizaţie non-profit”, poate ne spune şi nouă de unde vin banii cu care BOR va trebui să achite împrumutul de sute de miliarde de lei vechi luat pentru ridicarea megalomanicei Catedrale Umilirii Neamului sau de unde vin banii din care  BOR-boşii îşi cumpără limuzinele de lux cu care îşi transportă preţioasele ţesuturi adipoase.

De ce s-a oprit oare tocmai la prostituţie? Nu că intrarea acesteia în legalutate ar fi ceva rău în sine, în find doar aşa poate fi cât de cât controlată povestea.. să se gândească oare domnuşorica aceasta cu ochişori umezi ca ai unei Joiane junci tocmai dată la taur pentru întâia dată … Să se gândescă oare că după catastrofala sa prestaţie ca ministru să îşi poată găsi un  serviciu la o firmă legală?

Hehehe … viaţa e surprinzătoare … 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: