MARIA GRAPINI … O PROSTITUATĂ POLITICĂ

Motto: Un popor de imbecili ajunge întotdeauna să fie condus şi reprezentat de escroci

Stau şi mă întreb uneori cine face ca România să aibă imaginea dezatruoasă pe care o are în străinătate.

Oare să fie aşa din cauza concetăţenilor noştrii mai mult sau mai puţin coloraţi care fură, cerşesc şi infestează marginile marilor oraşe, sau dun cauza jegurilor dispuse la orice pentru a ocupa un loc călduţ pe ale politică, nişte adevărate prostituate politice din care pe unii îi trimitem la parlamentul European ca să ne reprezinte.

Maria Grapini, o adevărată lepră a politicii româneşti, a ţinut luni 24 noiembrie 2014 un discurs căruia îi faci un  mare compliment dacă îi spui penibil.

Madam Grapini, cu o neruşinare specifică speciei de parfeniţi politici din care provine, considerând că este la Antena3 unde vorbeşte turmei de imbecili care sunt telespectatorii acestei mizerii media, şi nu în faţa unpor oameni informaţi, care ştiu ce se întâmplă în România.

Lipsită de orice urmă a ridicolului ea a dat de înţeles că Dan Voiculescu ar fi arestat din motive politice şi nu pentru că de 25 de ani fură de rupe, în final dând de înţeles că Voiculescu ar fi ajuns la puşcărie pentru a se băga pumnul în gura trustului de presă pe care l-a fondat …

Maria Grapini

Maria Grapini a spus în plenul Parlamentului European:

Stimaţi colegi,

Doresc să atrag un semnal de alarmă privind suspiciunile solide, bazate pe fapte cu privire la existenţa procesului politic şi cu privire la punerea în pericol a libertăţii presei în ţara mea.

După dezvăluirile făcute la postul de televiziune aparţinând familiei Voiculescu, probate cu înregistrări, prin care fratele Preşedintelui României a luat suma de 250.000 de euro pentru a scăpa de condamnare un cunoscut interlop, procesul fondatorului trustului de presă, aflat de şase ani pe rolul instanţelor, pentru care se primise NUP a fost repus şi judecat în cinci zile.

Termene nerezonabile, de doar o zi, în timpul vacanţei judecătoreşti, fără să admită niciuna dintre cele 124 de excepţii ridicate de avocaţi, neadmiterea expertizei neutre aşa cum solicita Curtea Constituţională, a dus la condamnarea a 12 oameni, printre care cercetători de prestigiu, omul politic, fondatorul trustului de presă care a relatat ştirea primind pedeapsa maximă de 10 ani.

În final s-a procedat la confiscarea extinsă aplicată terţilor care nu au făcut parte din proces şi nu s-au putut apăra, luându-se astfel măsuri de strangulare economică a postului care a făcut dezvăluirea. Iată deci cum libertatea presei este ameninţată, iar drepturile cetăţeneşti la apărare sunt încălcate.

Păi asta fie nu are televizor ca să vadă că la intact se mănâncă la fel de mult rahat ca întotdeauna încălcându-se nu doar Legea Audiovizualului deoarece Consiliul Naţional al Audiovizualului nu se ating de eu prefăcvându-se că plouă şi membruu acestuia încasânduşi în continuare, cu nesimţire babanele indemnizaţii, fie e atât de proastă încât chiar nu e în stare să caute pe telecomantă Antena 3, fie pentru că este incapabilă să îşi merite locul bine aducător de bani (aprox. 20.000 euro/lună) şi atunci este dispusă să se prostitueze pur şi simplu pentru a se face utilă stăpânului ei…

Cred  că faptul că jigodia este parlamentar european ne arată iar că în România o prea mare parte din electorat suferă de un retard nevindecabil…

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: