Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Blogosfera, Dezvăluiri, Presă > SORINA MATEI: „Potrivit mesajelor interne ale PSD…. toți membrii partidului trebuie să se informeze de pe România TV, Economica.net și de pe siteul oficial al lui Victor Ponta.”

SORINA MATEI: „Potrivit mesajelor interne ale PSD…. toți membrii partidului trebuie să se informeze de pe România TV, Economica.net și de pe siteul oficial al lui Victor Ponta.”

De la o vreme mă amuz teribil când îi văd pe Victor Ponta şi pe alţi pesedişti cum cum se oparesc pentru faptul că lumea spune că sunt comunişti… 

Ponta a făcut bătături la beregată zicând că  el nu a fost membru al PCR pentru simplul fapt că era prea tânătr la vremea aceea.

Eu nu am auzit pe nimeni care să afirme că el, cea mai mare sculă din PSD ar fi fost membru al PCR .. nu… lumea zice că e un comunist împuţit şi atât. Cam puţin, e adevărat, apucăturile lui sunt apucături de bolşevic sadea.

Fie că vorbim de eliminarea fără jenă a potenţialilor săi adversari, fie că vorbim de faptul că membrii partidului au ca sarcină obligatorie să se informeze doar de pe România TV arată exat asta.

În vremea bolşevicilor cine îndrăznea să o ia pe lângă linia partidului era eliminat ca o măsea stricată, lucru care însemna practic un dezastru pentru respectivul pentru că trebuia să se ducă la muncă, şi nu una ca cea pe care o avusese până atunci ci una grea şi prost plătită. Cât despre informarea de la România TV dacă te raporta cineva că asculţi Europa Liberă, Vocea Americi sau alte canale străine o încurcai.

A fost şi spre finalul „Iepocii de haur” un congres sau o plenară a PCR, nu mai ţin minte exact unde Ceauşescu a spus clar (dacă vorbirea lui se putea numi vorbit în clar având în vedere problemele lui de vorbire şi acceentul de ţăran din Scorniceşti: „Ia să se mai termine cu „videourili şi parabolicili” …”

Sorina Matei spune pe siteul său că: „Principalul mesaj pe care trebuie să-l prezinte public astăzi liderii PSD vizează următoarea declarație a lui Victor Ponta: „Dacă nu vom schimba imaginea de partid al corupților, comuniștilor și baronilor, nu vom câștiga niciodată prezidențialele”. Declarația lui Victor Ponta pe care sunt îndrumați să o prezinte reprezentanții PSD publicului se regăsește pe siteul televiziunii România TV, controlată de Sebastian Ghiță.”

Iată mai jos, integral, articolul frumoasei jurnalisate adus integral de pe  siteul său:

EXCLUSIV. PSD trebuie să recite astăzi la televizor după Ghiță, România TV și Victor Ponta

Sorina MateiPotrivit mesajelor interne ale PSD, în participările publice de astăzi ale liderilor PSD – apariții în emisiuni televizate sau participări la radio, precum și în comunicarea online pe rețelele de socializare, toți membrii partidului trebuie să se informeze de pe  România TV, Economica.net și de pe siteul oficial al lui Victor Ponta. O singură referire vizează și o informație din revista Capital pe care PSD o prezintă sub titlul: „România e pe val! PIB-ul va crește în ritm accelerat„.

Mesajele interne ale PSD cuprind astfel nu mai puțin de două referiri la informațiile de pe siteul televiziunii România TV controlată de Sebastian Ghiță, una de pe siteul Victorponta.ro și una de pe siteul Economica.net, parte a grupului media controlat tot de Sebastian Ghiță.

Informația pe care reprezentanții PSD trebuie să o prezinte publicului de pe portalul Economica.net face referire la o declarație a ministrului delegat pentru IMM, Florin Nicolae Jianu.

Potrivit unei investigații Rise Project, „ministrul Florin Jianu este implicat în rețeaua de spălare de bani anchetată de procurorii DIICOT în dosarul Cosma- Păvăleanu„. Jurnaliștii Rise Project susțin că „tehnocratul pretinde că lucrează la „crearea viitorului cadru economic european” și că luptă împotriva evaziunii fiscale, dar fima lui este urmărită penal pentru spălare de bani și evaziune într-un caz de crimă organizată în care sunt implicați oameni – cheie din PSD, principalul partid de guvernământ” ( Ancheta Rise Project- dublu click)

Principalul mesaj pe care trebuie să-l prezinte public astăzi liderii PSD vizează următoarea declarație a lui Victor Ponta: „Dacă nu vom schimba imaginea de partid al corupților, comuniștilor și baronilor, nu vom câștiga niciodată prezidențialele”. Declarația lui Victor Ponta pe care sunt îndrumați să o prezinte reprezentanții PSD publicului se regăsește pe siteul televiziunii România TV, controlată de Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghiță a declarat ieri seară că Ion Iliescu, președinte fondator al PSD și fost Președinte al României „trebuie să plece” din partid pentru că „nu are copii, nu are decât orgolii” pentru că „noi (n.m. liderii PSD) NU vrem să fim săraci și cinstiți„.

Ion Iliescu, președintele fondator al PSD și fost Președinte al României a votat împotriva excluderii lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova din partid.

a b c
Sursa:
Blogul jurnalistei Sorina Matei
  1. 29 noiembrie 2014 la 21:34

    Reblogged this on Dictatura justitiei.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: