Prima pagină > Fapt divers > Instanţa a hotărât: „Andreea Berecleanu nu e curvă ” .. poate data viitoare va spune şi că nu e mâncătoare de rahat

Instanţa a hotărât: „Andreea Berecleanu nu e curvă ” .. poate data viitoare va spune şi că nu e mâncătoare de rahat

Instanţa a hotărât: "Andreea Berecleanu nu e curvă..."

Instanţa a hotărât: „Andreea Berecleanu nu e curvă…”

Instanţa a hotărât: „Andreea Berecleanu nu e curvă” .. 

Radu Banciu a pierdut definitiv  procesul intentat de Antena Group, Antena 3 si Antena 2. cu Andreea Berecleanu şi urmează să îşi ceară scuze în direct.

Decizia a fost luata de Judecatoria Sectorului 1 si poate fi atacata cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare, potrivit paginademedia.ro.

„Admite in parte cererea precizata. Obliga paratii la plata, in solidar, a cate 50 lei, catre fiecare dintre reclamante, cu titlu de despagubiri pentru prejudiciul moral produs reclamantelor, si la exprimarea de scuze in mod public fata de reclamante in cadrul emisiunii ‘Lumea lui Banciu’, difuzata de postul de televiziune B1 TV”, se precizeaza in decizia instantei.

În emisiunea sa Radu Banciu a afirmat în decembrie 2013 că: „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru functie. Si-a gasit barbati bine situati care sa o propulseze”.

Decizia instantei nu a fost insa definitiva, fiind atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti. Prezentatoarea Observatorului a cerut daune morale de 30.000 de lei si scuze publice de la Radu Banciu.

Deci, conform sentinţei, Andreea Berecleanu nu e curvă şi nu s-a culcat cu nimeni pentru a reuşi în carieră … supermişto.

Aştept să văd cum o instanţă va declara că Andreea Bereceanu este virgină, Dana Grecu este sănătoasă la cap, mircea Badea are bunsimţ … poate data viitoare va spune şi că nu e mâncătoare de rahat.

Întreb şi eu.. de unde dracu ştiu judecătorii cu cine se culcă şi cu cine nu Andreea Berecleanu? 

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: