Prima pagină > Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire, Presă > Ipocritul Mihai Gâdea, cel care nu demult ameninţa cu tribunalul pe cei care îl critică, s-a dus la Ambasada Franţei să prezinte condoleanţe …

Ipocritul Mihai Gâdea, cel care nu demult ameninţa cu tribunalul pe cei care îl critică, s-a dus la Ambasada Franţei să prezinte condoleanţe …

Motto: Ipocrizia este arma laşilor …

:::::

Nu demult, Mihai Gâdea şi alţi mâncători de rahat de la Antena 3 ameninţau cu tribunalul pe toţi cei care îşi permiteau să se ia de ei…

Acum, pentru că dă bine, în ţinută de mare doliu, cu o barbă ce pare a fi veche de vreo săptămână şi cu o tristeţe care amintea de momentul condamnării stăpânului său (cine s-a uitat la emisiunile din ziua acea la Antena 3 a prins poate, cel puţin două momente de după ieşirea din publicitate când se hârjonea cu Mircea  Badea, devenind brusc trişti când aflau că au intrat in live.)

Tare aş dori să îi transmit ceva dacă s-ar întâmpla să vadă acest text:

„Băi  labă, chiar dacă eşti unul din cele mai sinistre jeguri care există, mai lasă dracului ipocrizia. Gestul tău pare desprins din cel mai absurd teatru. Nu înţeleg de ce crezi că de obicei  nu eşti destul de ridicol …” 

Mihai Gâdea

 

Mihai Gâdea cu barbă. Iată prin ce trece directorul Antenei 3!

Anca SimionescuProblemele par să îl fi copleșit pe Mihai Gădea. Directorul Antenei 3 a mers astăzi alături de colegii săi la sediul Ambasadei Franței pentru a semna în cartea de condoleanţe, deschisă în urma atacului de la Paris. Nebărbierit, obosit și îngândurat, de parcă i-au murit toate speranțele, așa a venit  Gâdea la Ambasadă, deși directorul Antenei 3 abia s-a întors din vacanță.

Apropiații s-au speriat că realizatorul trece prin probleme grave în familie, dar Gâdea a explicat pe contul său de socializare misterul bărbii. Vacanța de iarnă nu pare să-i fi priit directorului Antenei 3. „Mă primiți așa acasă? Bărbos, cu ochelari de tocilar și cumplit de răcit?”, a postat încă din prima zi a anului pe Facebook.

Autor: Anca Simionescu

Sursaevz.ro

 1. arrletty
  10 ianuarie 2015 la 9:07

  l.am usuit inca de.. am si uitat.

  • 10 ianuarie 2015 la 20:27

   Ştii ce e haios până la sinistru? Ipocrizia, când depăşeşte anumite limite devine ridicolă, iar ipocritul care depăşeşte aceste limite un clovn… Asta este imaginea pe care mi-a trezit-o Gâdea, cea a unui clovn cu o lacrimă argintie legată cu un şur roşu pe obrazul fardat ţipător.

   Un fel de labă tristă …

 2. yo
  10 ianuarie 2015 la 15:21

  mori, du-te dracului!!!!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: