Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Politicăraie - Partide - Politicieni > 1. Cine vrea să i-o tragă Elenei Udrea? … 2. Pe Băsescu l-au învins serviciile ca pe Milică?

1. Cine vrea să i-o tragă Elenei Udrea? … 2. Pe Băsescu l-au învins serviciile ca pe Milică?

Vreau să precizez din start că nu am nici cea mai mică intenţie de a-mi da cu presupusul asupra vinovăţiei sau a nevinovăţiei cuiva… nu e treaba mea şi nu mă afectează în vreun fel concluzia la care se va ajunge.

Elena UdreaSunt doar câteva gânduri care, poate, ar putea fi numite umiri. Prea apar câteva coincidenţe care, dacă te concentrzi asupra a ce se întâmplă în ultimele două-trei zile rişti să nu le vezi aşa cum, dacă te apropii de un tablou vezi tuşele de pensulă sau paletă  dar pierzi imaginea de ansamblu.

Acum ceva vreme apărea acea deja celebră galerie de poze de la Paris unde doamna Udrea era surprinsă pe stradă împreună cu Alina Bica.

S-a spus atunci fie că erau poze făcute în cadrul supravegherii doamnei Udrea, fie a doamnei Bica. 

Văzând retroactiv acele poze, cred că de fapt, rostul aruncării lor în media au fost scoaterea în evidenţă a relaţiei dintre ele. Relaţie de prietenie care nu a fost niciodată negată de doamna Udrea.

Atunci Traian Băsescu a spus cu subiect şi predicat că era vorba de o supraveghere făcută de serviciile secrete.

Că veni vorba de fostul preşedinte, ar trebui poate să ne amintim de un fapt. cam în aceeaşi perioadă, la Intact şi Realitatea TV a reînceput să se vorbească de Dosarul Flota, asta deşi povestea e veche şi probabil chiar dacă s-ar relua cercetarea ar fi degeaba. Între timp a intervenit perioada de prescriere.

Ar putea însă ca, în funcţie de rezultate să se ponească o furibundă campanie de presă de genul „V-am spus noi”.

Pe de altă parte, la Antena 3, acum vreo două zile, Mircea Badea era extrem de fericit. Zicea că e satisfăcut că după ce zece ani el şi încă vreo diu antenişti au tot spus ce şi cum , sa ajuns să vadă că a reuşit… Ce o fi reuşit? Nu am înţeles… Sunt sigur că nu se referea la deceniul de puşcărie al stăpânului său.

Revenind la preşedintele Băsescu, extrem de ciudat este că după ce , în urmă cu câteva zile Ponta anunţa că a pus o comisie să reînceapă cercetarea în Dosarul Flota, brusc, Băsescu a dispărut de pe ecranele televizoarelor. Deh… vitejia asta pare a fi din categoria celei manifestate atunci când se jura că nu îl desemnează pe ponta ca premier, dar a făcut-o de două ori .. dacă mai era nevoie probabil o mai făcea odată.

Foarte ciudat este că, în dezvăluirile legate de SRI făcute de Elena Udrea apare Sebastan Ghiţă care, tot întâmplător (?) este în Comisia Parlamentară care controlează SRI…

Acelaşi Sebastian Ghiţă apare şi în dezvăluirile făcute de Adrian Sârbu …

Să fie oare Acest Sebastian Ghiţă noul păpuşar al PSD? Să fie el sforarul care îl înlocuieşte pe Hrebenciuc?

Ce interesant…

Să fie oare vorba de o schimbare apărută în PSD care aminteşte de PCR-ul unde, când linia a doua ajungea să devină linia întâi a partidului îşi anihila antecesorii ? … aceştia fie mureau, fie erau arestaţi, fie puşi în poziţii din care nu puteau emite pretenţii de revenire le putere…

Ascunderea în umbră a lui Traian Băsescu în povestea aceasta să fie oare din aceeaşi categorie cu ruperea brutală, cu ingratitudine  şi fără explicaţii cu majoritatea celor cei care l-au ajutat?

Sau să fie vorba de altceva? Ceva mult mai prufund, ceva care i s-a întâmplat şi lui Emil Constantinescu atunci când a ieşit spăşit şi a spus: „M-au învins serviciile secrete”…

Dacă om trăi om vedea, dacă nu, nu mai contează…

P.S. Extrem de ciudat mai e ceva… mulţi din cei care poate că dormeau cu poza Elenei Udrea sub pernă acum se dezic de ea aşa cum Sfântul Petru s-a dezis de Isus… Ce să zic? Bărbaţi adevăraţi …

 1. Vlăduţ
  4 Februarie 2015 la 6:04

  Am o mare lehamite provocată de acest ,,teatru de război” promovat zilnic prin toate mijloacele media, cu prioritate la TV. Vecinul meu de la ţară, poreclit Bursuc mă întreba uimit, ,,ăştia când mai muncesc”?

 2. moshu49
  4 Februarie 2015 la 16:49

  nasol, va trebui să dăm ceva declaraţii şi ăştia de-am votat-o la 4 nov ??? 😉 😀 )))))

 3. 4 Februarie 2015 la 18:39

  Deocamdată, prin declaraţiile făcute, madam Udrea şi-o cam… trage singură. Singură, fără bărbaţi în jur…
  Mie mi se pare cel puţin suspectă o relaţie de prietenie, chiar asumată, care se lasă cu numiri în funcţie şi alte mânării care par legale (la naiba cu legile astea interpretabile şi licitaţii aranjate), dar pe care, chiar şi un om simplu nu are cum să le interpreteze decât praf în ochii oamenilor.
  Băse face şi el ce mai poate ştiindu-se mânjit şi el până peste cap. Bineînţeles, „conform legii”.

  PS referitor la acesta, mi se pare că ai rămas, poate, singurul bărbat adevărat. Mare grijă să nu se boţească poza de sub pernă… 🙂

 4. 4 Februarie 2015 la 20:13

  1. Spectacolul este realmente scârbos.
  2. Cazul Udrea are o grămadă de elemente forţate. Au apărut trei cereri de arestare (în media) dar ei încă nu i s-a ridicat imunitatea. Asta pare din filme cu proşti.
  3. Nu am să cred niciodată că Udrea e Sfânta fecioară, dar nimeni nu o să mă convingă că e încarnarea diavolului.
  4. În cazul Bute unde e şpaga? Banii au mers de la o firmă privată la o altă firmă privată. Pentru aducerea acelei gale la Bucureşti era nevoie de foarte mulţi bani. De unde să apară acei bani?
  5. Krantzro, dacă e adevărat împlicarea SRI singura ei şansă este să vorbească. Punerea sub control judiciar deşi nu cred că cineva credea că va încerca să dispară dă posibilitatea băgării pumnului în gură. Există extrem de multe cazuri în care cine s-a legat de un serviciu secret a fost lovit de o maşină, a fost înjunghiat pe stradă de un amărât, s-a îmbolnăvit brusc şi a murit. Vorbind acum, în cazul în care s-ar dori să i se facă de petrecanie, SRI s-ar gândi de mai multe ori.
  ATENŢIE ! … dacă vă uitaţi la povestea aceasta, lucrurile nici măcar nu se opresc la Coldea.. acuzaţiile duc şi mai departe, la Sebastian Ghiţă care este prietenul şi sponsorul lui Ponta. (Vedeţi doar câte călătorii a făcut Ponta cu avionul lui personal şi sejururi pe banii acestuia.)
  6. Cazul Udrea e extrem de spectaculos, doar pentru că ea este un personaj spectaculos. Cazul Gala Bute e caz ne manual la cum nu se face dacă nu vrei să te discreditezi ca Procuror. Asta duce cu gândul la faptul că nu e instrumentat de Procuratură ci de altcineva … (Mai ţineţi minte povestea cu ofiţerii acoperiţi? Acesta e rostul lor, iar la Procuratură e plin de ei). Udrea trebuie demolată pentru a putea fi călcată în picioare. De ce? Păi ajungem la în care e implicat Cocoş şi cocoşelul … Singura legătură este aceea că ea a fost soţia lui Cocoş, alta documentată nu se face, dar dacă vii cu faptul că Udrea e vinovată în cazul Galei Bute,,, parcă o vezi deeja vinovată.
  7. Băsescu a dovedit o laşitate pe care nu credeam să o văd la el. Şi nu de ieri, aşatăieri.
  Primul moment de laşitate a fost atunci când a pus-o pe proasta aia mică să se lege de Monica Macovei .. De ce? Ca să „facă frumos” în faţa celor care doreau să îl suspende. Spera că pentru a mai avea un cuvânt de spus în politică va reuşi să o promoveze pe Udrea la Preşedinţie, Udrea fiind indiscutabil persoana care i-a fost loială necondiţionat tot timpul.
  Când a văzut că E.U. nu are nici o şansă, Băsescu a rupt relaţiile cu ea (deşi vorbiseră de acel birou de la PMP, nici măcar nu a mai sunat-o, dacă o suna povestea cu pământul de la Nana era acum pe rolul Justiţiei). Băsescu e uzat, obosit, terminat.
  Ultima lui zvâcnire a fost momentul în care a spus că la Paris UN SERVICIU SECRET A FĂCUT POZELE.
  Cam în acea perioadă a revenit în atenţie Dosarul Flota. Asta îi poate tăia orice şansă de a mai rămâne în politică, credea el. Ponta a şi anunţat că reîncepe analizarea Dosarului Flota. A numit şi o comisie în acest sens. Comisia şi dacă face anumite crecetări le ţine ascunse tocmai pentru a avea un atu împotriva lui Băse.
  Pe de altă parte, CF legii, Băsescu are nevoie de o casă ca toţi şefii de stat. E vorba de o casă în care să i se poată asigura protecţia. Aşa e legea. I-au dat şase din care unele erau nişte apartamentela bloc. Astfel doar două îndeplneau cerinţele. Când a tras aer în piept să spubă ceva legat de Udrea, cele două case valabile au disprut, una a fost dat unei asociaţii care se ocupă de nuştiu ce copii, iar alta a fost vândută.. cui? Nu se ştie.
  Când Băsescu a dovedit că stă cuminte imdiat s-a găsit o variantă, casa care a fost la familia lui Petre Roman.

  Ghici cine l-a desemnat pe Ponta DE DOUĂ ORI CA PREMIER. Băsescu. Nu a fost obligat de Constituţie să o facă. Ar fi fost dacă un partid avea în alegeri peste jumătate din voturi .. nu o alianţă pentru că o alianţă se poate rupe, ceea ce s-a şi întâmplat.

  P.S. Şi totuşi, de ce se dă atâta atenţie cazului Udrea? În fond, mult mai şocantă este intrarea pe filiera justiţiei a unui Judecător de la CCR …
  Acel caz este evident estompat, Antena 3 şi România TV îl pun la fapt divers, (La B1 nu se poate pentru că acolo mişună ofiţerii acoperiţi) … De ce?
  Pentru că, dacă te uiţi cu atenţie la acuzaţiile aduse lui Greblă nu sunt destul de grave ca să locească în CCR, or CCR trebuie pusă cu borul pe labe. Atenţie, acolo mai e şi Mona Pivniceru. La un momet dat s-a început instrumentarea ei legat de Năstase precum şi de legăturile ei spre zona liberală. Pute rău acolo. La un moment dat, înainte de a fi ajuns la CCR a apărut în maşina lui Năstase cu fiul acesteia tocmai în perioada în care Năstase umbla să obţină eliberarea.
  Un al doilea judecător de la CCR intrat în atenţia justiţiei ar fi devastator pentru credibilitatea CCR.

  Întrebarea este de ce tace Iohannis legat de demisia de la SRI a lui Maior… De fapt, întrebarea corectă este ce legătură are troica Ponta, Ghiţă, Coldea în demisia lui Maior?
  De ce tace Iohannis?
  Să fie vorba de faptul că el nu are susţinere majoritară în Parlament şi dacă deschide gura, majoritatea încă existentă îl poate duce la suspendare?

  Cazul Udrea e un spectacol menit să mascheze prin strălucire lucruri cu mult mau grele.

  P.S. Încercaţi să revedeţi emisiunile Antenei3 şi ale România TV … tot ce se întâmplă era trasat de acolo … acolo veţi putea vedea şi în viitor.
  Dacă vă uitaţi în acest moment o veţi vedea pe Gabi Firea .. pur şi simplu trasează liniile directoare a ceea ce trebuie să facă Procuratura şi DNA …

  Ce se întâmplă e urât, e murdar, e infect … totul pute …

 5. 4 Februarie 2015 la 20:17

  Şi acum surpriza. Acum vreo şase luni de la Moscova răzbăteau ştiri cum că se doreşte destabilizarea ţărilor din apropierea Ucrainei…
  O intrare a României în Schengen este inacceptabilă pentru Rusia.
  Pe de altă parte, economia germană are mare nevoie de gazul rusesc, la rândul ei, Madam Merkel are mar influenţă asupra lui Iohannis … Mişto, nu?

  La asta nu s-a gândit diaspora când la pus preşedinte pe Iohannis …

 6. 4 Februarie 2015 la 20:49

  Aceleași întrebări mă macină și pe mine 😦 și despre Băsescu mă întreb și eu
  PS S-a dat hotărâre în legătură cu flota, Băsescu e declarant nevinovat. Mai degrabă cred că este vorba de fratele Mircică.

  • 5 Februarie 2015 la 22:34

   Din câte am auzit, Băsescu o duce bine merci, şi-a primit casa dorită (înţeleg cxă ar fi casa în care stătea familia lui P.Roman… Ce dacă Nuţi i- fost loială trup şi suflet în perioadele grele?
   Bărbat adevărat.. ce să zic?

  • 5 Februarie 2015 la 22:35

   Onoarea pentru un bărbat nu e să susţii o femeie când e pe val ci când e căzută …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: