Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Justiţie - Lege - Legislație, Politicăraie - Partide - Politicieni > Domnule Băsescu, sunteţi convins că în cazul doamnei Ridzi justiţia ar trebui să meargă până la capăt? Păi, atunci cine vă va creşte nepoţii?

Domnule Băsescu, sunteţi convins că în cazul doamnei Ridzi justiţia ar trebui să meargă până la capăt? Păi, atunci cine vă va creşte nepoţii?

Mopnica Iacob - Ridzi, Elena Băsescu

Aflat la TVR, Traian Băsescu, fostul preşedinte a declarat că România că România are o generaţie tânără ratată, referindu-se la generaţia lui  Victor Ponta, Dan Şova sau Monica Iacob-Ridzi, şi că începe să investească în Eugen Tomac, unul dintre puţinii care au rămas alături de el până în ultima zi de mandat.

Eugen TomacExpreşedinte a spus că revine în viaţa publică „prin declaraţii”, dar că nu se va înscrie în niciun partid, ci va rămâne un partener al PMP.

„Este timpul unei generaţii. Avem o generaţie ratată, o generaţie de tineri, cea din care fac parte Ponta, Şova, din păcate Ridzi, pe care am susţinut-o enorm ca fiind o tânără cu aptitudini, e o generaţie tânără ratată. Toţi spuneau să vină tinerii, au venit şi sunt o dezamăgire, Ponta – un plagiator, mincinos, ce simbolistică este el pentru generaţia tânără”, a spus Traian Băsescu la TVR.

Traian Băsescu şi-a exprimat încrederea în Justiţia din  România şi crede că e bine ca justiţia sămeargă până la capăt în cazurile de care se ocupă.

De rău, nu e rău ca Justiţia să fie totalmente corectă şi numeni să nu scape nepedepsit. 

Totuşi, dacă e cum spune lumea, dumnealui, fostul preşedinte, ar cam trebui să ia în considerare ideea de a-şi creşte singur nepoţii, pentru că umblă zvonul că din banii obţinuţi de Monica Iacob-Ridzi ar fi ajutat la campania pentru europarlamentare a Elenei Băsescu …

În cazul lui Adrian Năstase, „Trofeul calităţii” beneficiarul  cam băgat puşcărie … În cazul doamnei Ridzi nu prea s-a ajuns la beneficiarul banilor.

În fine, poate or fi doar zvonuri …

 1. dinut
  16 februarie 2015 la 23:59

  in toate pozitiile nemernicilor de politicini din 1989 pana azi parca sant O HAITA DE LUPI CARE TRG DE ROMANIA CA DINTR O BUCATA DE CARNE !!! DA DOMNULE BASESCU JUSTITIA SA MEARGA PANA LA CAPAT SI SA O ATINGA SI elena basescu care nu a facut nimic ca tanara in politica pentru tara si popor , SI SANT STUPEFIAT DE ATITUDINEA LUI IOHANNIS DE STA CU CAPUL IN NISIP CA STRUTUL !!! OAMENI BUNI CARE ATI VOTAT CU INIMA CERETI DEMISIA LUI IOHANNIS SI ALEGERI ANTICIPATE SA ALEGEM UN VLAD TEPES , CA ASTIA DE LA PNL AU TRADAT CA PE CUZA , VRAND SA L PUNA PE BLAGA , SA ACOPERE PE UNGURUL FUGIT SA ACOPERE FURACIUNILE LA RAPPS CARE DIRECTURUL ARE NISTE AVERI FABULOASE DINTR UN SALARIU CARE NICI IN 100 ANI NU FACEA ASA CEVA

  • 17 februarie 2015 la 22:09

   Salut…
   Dinuţ, cu Iohannis este o poveste lungă care sper să nu le iasă pe nas celor care au văzut în el un fel de Mesia mioriticus …
   Unii spun că e o variantă mai bună decât Ponta. Corect, când s-a ajuns la această alegere răul deja era făcut.
   Simplul fapt că avea lucruri nelămurite în justiţie şi faptul că a ajuns să fie candidat după ce a ajuns şef la PNL încălcând acel punct din statutul PNL care cerea un minim de trei ani vechime în partid trebuia să fie un puternic semnal de alarmă.
   Cine nu are respect faţă de principii nu le va avea niciodată.
   Din păcate …
   Idealizarea nemţilor în România este o capcană cât se poate de parşivă … Hitler a fost neamţ, nu?

 2. 17 februarie 2015 la 14:03

  Articolul „Cererea de încuviințare a arestării preventive a unui deputat sau a unui senator trebuie s-o facă din perspectivă constituțională instanța de executare, nu Ministarul Public via ministrul Justiției” (I) – (III), pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: