Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Justiţie - Lege - Legislație, Politicăraie - Partide - Politicieni > Oare ce personaje importante şi de ce o consideră pe Elena Udrea atât de periculoasă încât să trebuiască obligată să tacă, arestând-o?

Oare ce personaje importante şi de ce o consideră pe Elena Udrea atât de periculoasă încât să trebuiască obligată să tacă, arestând-o?

Se pare că de la o vreme cineva se teme extrem de tare de faptul că Elena Udrea ar putea să îşi dea drumul la gură şi să spună lucruri care ar cam zdruncina lucrurile. 

Fie că a fost sub control judiciar, fie că a fost  închisă preventiv în arestul poliţiei sau arestată la domiciliu, directiva absolut de netrecut era ca Udrea să nu vorbească despre dosar. Cică pentru a nu transmite mesaje alor cercetaţi. Să fim serioşi … Cred că nimic nu ar fi mai simplu decât asta. Pare mult mai plauzibil că dacă ar vorbi ar putea spune lucruri care ar cam băga la răcoare nişte persoane extrem de importante.

Oare ce personaje importante  şi de ce o consideră pe Elena Udrea atât de periculoasă încât să trebuiască obligată să tacă, arestând-o?

Cine o fi dat ordinul: „Udrea să fie arestată cu orice preţ” (chiar şi în urma unor declaraţii mincinoase) ?

Elena Udrea, Ana Maria Topoliceanu, Tudor Breazu

Pe 26 Noiembrie, 2014 Petru Luca publica pe  wowbiz.ro un scurt articol în care spunea că Tribunalul Gorj a respins ieri cerererea Mihaelei Popovici, prin care fiica lui Marcel Tundrea solicitase daune pentru suferinta tatalui ei.

Mihaela Nicoleta Popovici, fiica lui Marcel Ilie Țundrea, gorjeanul care a stat 12 ani în inchisoare pentru o crima fara sa o fi comis, nu va primi nici un leu de la statul roman. Ieri, magistratii Tribunalului Gorj au respins actiunea prin care aceasta solicita acordarea de despagubiri de 12 milioane de euro. Potrivit sursei citate, sentinta poate fi atacata cu apel, iar hotararea finala va fi data de catre Curtea de Apel Craiova.

Marcel Ilie Țundrea, după cei 12 ani în care a stat închis, a ieșit bolnav, la scust timp după ce a ieșit a murit în urma unei boli contractate pe perioada detenției.

În fond, de ce a stat omul la închisoare? Pentru că unii trebuiau să raporteze cazul închis.

În zilele noastre parcă procurorii de la DNA care se ocupă de Elena Udrea par a încerca să execute o comandă: „Arestaţi-o pe Udrea!”.

Problema lor pare a fi acum că nu au NICI O PROBĂ MATERIALĂ,  toată argumentaţia lor rezumându-se la nişte declaraţii făcute de niştew oameni care astfel încearcă să îşi uşureze propria situaţie.

Iată însă că lucrurile par a lua întorsături surprinzătoare, după ce fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) a depus un denunţ împotriva Elenei Udrea, la dosar au apărut probe că aceasta l-ar fi presat pe Tudor Breazu, prieten şi apropiat al lui Udrea şi Topoliceanu, pentru a face declaraţii împotriva fostei şefe PMP.

Surse apropiate anchetei din dosarul „Gala Bute” au dezvăluit faptul că unul din denunţurile împotriva Elenei Udrea, cel al Anei Maria Topoliceanu ar fi fost infirmat de  Tudor Breazu şi de un alt martor din dosar ar fi prezentat înregistrări cu o discuţie în care aceasta îi cerea lui Breazu să facă, la rândul său, un denunţ împotriva Elenei Udrea.

Pe scurt, Ana MariaTopoliceanu l-ar fi apelat pe Tudor Breazu printr-un apel video pe FaceTime, la 5 februarie, înainte ca acesta să fie pus oficial sub acuzare, pentru a îi cere acestuia să-i confirme declaraţia făcută iniţial în faţa anchetatorilor.

Fosta şefă a CNI se temea ca nu cumva să fie înregistrată audio, aşa că a apelat la bileţele de tip „post-it” pe care le prezenta în faţa camerei. Breazu şi celălalt martor din dosar au prezentat, în faţa anchetatorilor, înregistrările acestei comunicări.

Astfel, din bileţele, rezultă că Ana Maria Topoliceanu ŞTIA conţinutul dosarului şi luase legătura în prealabil cu Ştefan Lungu şi Gheorghe Nastasia şi încerca să-l determine pe Breazu să adopte o poziţie similară.

Aceleaşi surse spun că arestarea Anei Maria Topolice este iminentă.

 Ana Maria Topoliceanu este urmărită penal pentru luare de mită, în dosarul Gala Bute, după ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale DNA, ea susţinând în faţa anchetatorilor, că ar fi fost doar  „cărăuşul” mai multor şpăgi către Elena Udrea.

„La un moment dat, nu reţin perioada, cred că în 2011, Lungu Ştefan mi-a spus că a vorbit cu Udrea Elena, care i-a spus că poate să ia pentru ea o sumă de bani de la firma Consmin SA, care avea lucrări la Compania Naţională de Investiţii şi că i-a spus să ia legătura cu mine ca să stabilim condiţiile în care va fi remisă această sumă. Conform acestei discuţii, banii urmau să fie luaţi pentru ministrul Elena Udrea. (…) Nu îmi mai amintesc cu exactitate, dar cel mai probabil am vorbit cu Elena Udrea despre modalitatea în care urmau să fie transferaţi aceşti bani şi ea mi-a spus să îi iau prin intermediul societăţii administrate de Breazu Tudor, zis Cici, un prieten comun. Numele societăţii administrate de Breazu Tudor este Ekaton Consulting SRL”, se arată în declaraţia Anei Maria Topoliceanu în faţa anchetatorilor, redată în referatul privind propunerea de arestare preventivă a lui Tudor Breazu, în dosarul Gala Bute.

Chiar aşa … oare ce personaje importante  şi de ce o consideră pe Elena Udrea atât de periculoasă încât să trebuiască obligată să tacă, arestând-o?

 1. 21 februarie 2015 la 23:22

  Reblogged this on Dictatura justitiei and commented:
  La fel cred și eu încă de la început. acum sunt și probe că nu m-am înșelat.

 2. 22 februarie 2015 la 1:22

  Eu inca ma intreb la ce i-au fost bune semnele alea stupide, decat sa atate niste discutii si eventual confirmarea unor suspiciuni printre necunoscatorii de cauza si mai departe, unde vroia sa ajunga la destinatarul pentru care a tinut sa le posteze cand cacatul putea oricum, daca a fost zgandarit?
  Acum, daca este acasa si i s-ar vrea asa de neaparat capul, ceea ce n-ar fi exclus sa vina totusi odata, chiar doarme asa de linistita?
  Tare ma tem ca funiile care se trag de 25 de ani n-o sa le mai descalceasca nici dracu’.
  Si tocmai ea povestea despre politicienii hoti si se accepta cu calitatile insusite ca apartinatoare la clica.
  … Ca sa vezi ce mai personalitate. I-or fi dat vreo bautura ca o chemasera la un test de sinceritate?
  … Am zis ca femeia asta, oricat se crede ea de hoata, mi-este INCA o dovada ca vorbind doar vorbe, in RO poti ajunge ceva.
  Chapeau!

 3. savinica
  22 februarie 2015 la 9:59

  Clar ca este o facatura cu aceste denunturi.
  Nu stiu daca EU este sau nu vinovata de ceva ,dar toata ancheta este dusa in derizoriu cu aceste denunturi facute la comanda.
  Coldea este la originea acestei magarii de ancheta!

  • 22 februarie 2015 la 20:47

   Nici eu nu mă exprim în ceea ce priveşte vinovăţia lui Nuţi. Nu am datele necesare, dacă e vinovată să plătească… dar când ceva se vede din avion că este cusut cu aţă albă mă enervează …

 4. 22 februarie 2015 la 16:47

  Articolul “Câteva întrebări, unele cu răspuns greu de dat, generate de audierea de mâine a dnei deputat Elena Gabriela Udrea în Plenul Camerei Deputaților și de alte audieri similare”, pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 5. 23 februarie 2015 la 10:27

  Articolul „Un condamnat la tăcere: Generalul Iulian Vlad, la 84 de ani”, pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: