Prima pagină > Nesimțire, Noi şi alte animale, Pamflet > Când găseşte un nap mai suculent în lăturile din albie, Oana Roman e dispusă să grohăie fericită orice i se cere …

Când găseşte un nap mai suculent în lăturile din albie, Oana Roman e dispusă să grohăie fericită orice i se cere …

Elena UdreaSe pare că dacă Oanei Roman îi umplii albia cu lături în care, când îşi scufundă râtul să borborosească mai găseşte şi câte un nap suculent începe să grohăie fericită.

Ba dacă îi mai promiţi unul îţi curăţă rapid curtea de găinaţ.

Aflată la Antena Stars, fosta Antena 2 a Varanului Băşinos, mulţimea sa Oana („mulţime” pentru că e multă, dacă era puţină ca un fotomodel care paşte doar apă plată cu lămâie probabil îi spuneam „puţime”, a consdiderat că musai nevoie mare să se lege şi ea de doamna Udrea, conform obligaţiei celor care apar acolo pe sticlă.

Vorbind despre Elena Udrea, Grohoana Roman zice între altele: „…Te-a durut, ţi-au luat sutientul, dar nu o spui aşa. Această atitudine nu este bună, această aroganţă nu îi foloseşte. Ea trebuie să devină om şi să comunice ca un om.”

Aha, deci muntelui de slănină i se pare că Udrea nu arată a om …

Acuma, fără a fi rău, doamna Udrea se poate să nu arate a om doar într-o singură situaţie, dacă spunem că femeia nu e om. Lucru care despre Oana Roman nu prea ar putea fi spus… la ea mai repede deşi putem fi convinţi că face parte din regnul animal, nu putem niciodată fi siguri unde ar trebui să o încadrăm… la bovine, la porcine sau la cetacee … 

Cred că dacă Oana se duce şi o ajuta pe mă-sa să mai cureţe cocina în care stătea ilegal, poate acum arăta şi ea a femeie…

Drept să spun, cred că dacă se va întâmpla ca Oana Roman să se cazeze vreodată şi ea la „tubulatură”, unii ar fi fericiţi, alţii îngroziţi. Ea ar fi cea fericită … s-ar găsi cineva să îi ceară şi ei să îşi dea jos dispozitivul care îi ţine lăptăria. Îngrozit cred că ar fi vestitul şobolan locuitor al găurii care se astupă cu PET …Oana Roman

Preluată de ziarul Libertatea, la Antena Stars, Oana Roman a grohăit:

„Eu cred că ea a încercat să sensibilizeze anumiţi oameni. Cine o sfătuieşte, nu o sfătuieşte bine. Cred că are un consilier de imagine, dar nu este bun, din păcate. Ea nu a acţionat bine. S-a dus şi s-a plâns, a citit poezia, chiar nu este genul ei acesta. Ea trebuia să vorbească sincer şi să lase sufletul să vorbească. Te-a durut, ţi-au luat sutientul, dar nu o spui aşa. Această atitudine nu este bună, această aroganţă nu îi foloseşte. Ea trebuie să devină om şi să comunice ca un om. Se vede pe ea că joacă un rol şi că este învăţată. Dacă ai făcut nişte lucruri, trebuie să te aştepţi că vei plăti. Banii au fost un drog şi acum este singură. Ea a greşit foarte tare”.

P.S. Dacă cineva de la Antena Stars vede asta, ar fi bine ca, dacă vine primăvara să îi mai pună în albie şi nişte ştevie. Pentru binele ei … Aş mai ruga să i se transmită ceva Oanei, baiul nu este că fiind atât de multă e mai uşor de sărit decât de ocolit, dar aşa, un pic de bunsimţ (inclusiv alimentaţia), nu ar strica deloc … Promit că dacă ajunge să aibă aspectul Elenei Udrea să public zilnic timp de un an câte o poză cu ea… 

Pentru conformitate:

Declaraţia Oanei Roman este

preluată integral de pe siteul

 libertatea.ro

 

GALERIE FOTO

Până una alta, galeria foto cu Oana, sperând că nu peste mult vom putea publica şi poze sexy cu ea, o începem cu ce avem:

Această prezentare necesită JavaScript.

 1. alex
  25 Februarie 2015 la 23:03

  tare de tot!

 2. alex
  25 Februarie 2015 la 23:04

  Tarte de tot articolul! Bravo!

  • 26 Februarie 2015 la 20:05

   Salut Alex.
   Văd că ai repetat, oarecum, postarea. Probabil din cauză că scria că aşteaptă aprobarea. Asta se întâmplă doar până există o postare aprobată. Aşa e setat blogul.
   Acum, dacă vei folosi acelaşi pseudonim şi aceeaşi adresă de mail se va punlica îndată ce postezi …:)

 3. STROE VASILICA
  26 Februarie 2015 la 8:35

  poate vrea,sa fie pr pentru doamna udrea,madam cocina???ca auzeam in tinerete ca a studiat COMUNICARE IN CARE-SI DA CU PEEREA,IN LOC SA RANEASCA COCINA UNRDR A LOCUIRT CU MA-SA,FI-SA SI BARBART-SU…PANA SI-A LUAT ala,lumea-n CAP!!!!

  • 26 Februarie 2015 la 20:03

   Cu acea comunicare studiată de Oana Roman e cam ca şi cu doctoratul lui Ponta.
   Cam în vremea aceea când a studiat ea comunicare toate paraşutele făceau dreptul pe la universităţi cu sediu incert unde trimitei (la o căsuţă poştală) banii şi ţi se trimitea tot prin poştă diploma.
   Era nepoata lui Walter Roman, mare sculă la comunişti, fiica prof-ului Petre Roman, care zice că nu a colaborat cu Securitatea dar a făcut studii pe la Sorbona într-o perioadă în care până şi la Budapesta îi era greu unui român să ajungă (deh, poveştile cu Zoe Ceauşescu n-or fi fost doar poveşti), şi a mă-sii, cu studii de arabă, translator la cel mai înalt nivel. Deci nu era să facă şi ea dreptul ca toate mitocancele, nu?
   Ce fel de om e, de fapt ce fel de familie e cea din care provine se vede acum când casa în care stăteau abuziv (era o casă de protocol primită de Petre Roman pentru că era premier, casă pe care au refuzat apoi să o mai părăsească) a putut fi văzută în întreaga ei oroare.
   Noroc că le-au luat-o pentru că dacă mai stăteau mult acolo se dărâma pe ei.

   Oana a fost copilul tipic familiilor de sicofanţi ai nomenclaturii comuniste, personaje care au transferat şi continuat peste pragul lui 89 toată infecţia de dinainte de 89.
   Cam din aceeaşi categorie este şi Oana Zăvoranu care acum face mare tapaj de faptul că mă-sa nu îi dă averea, avere făcută din ceea ce a furat de la Gospodăria de partid …

   Ca mare specialistă în comunicare ajunge organizator de petreceri? Să fim serioşi …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: