Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > ALINA GORGHIU: „Dl Ponta ar fi putut să nu rateze o bună ocazie de a fi gentleman, dacă s-ar fi limitat la clasicul „La mulţi ani”, cu ocazia zilei de 8 martie”

ALINA GORGHIU: „Dl Ponta ar fi putut să nu rateze o bună ocazie de a fi gentleman, dacă s-ar fi limitat la clasicul „La mulţi ani”, cu ocazia zilei de 8 martie”

Alina Gorghiu (21)Domnişorica Alinuţa  Gorghiu, cea mai liberală dintre liberale e ofticată rău. Într-o postare de pe  pagina sa de Facebook, că premierul Victor Ponta „ar fi putut să nu rateze o bună ocazie de a fi gentleman”, în replică la urarea lui Ponta de a „nu deveni pedelistă”.

Cică: „Dl Victor Ponta evocă din când în când numele meu sau al domnului Crin Antonescu, când cu nostalgie, când cu grijă închipuită.
Desigur că premierul are şi alte amintiri, acelea în care era girat de Traian Băsescu ca ministru în Guvernul Boc şi plăcutele momente de coabitare la vedere, dar mai ales în subteranele politicii româneşti.
Dl Ponta ar fi putut să nu rateze o bună ocazie de a fi gentleman, dacă s-ar fi limitat la clasicul „La mulţi ani”, cu ocazia zilei de 8 martie.”

Victor Ponta, i-a urat, sâmbătă, în discursul susţinut la Romexpo, în faţa femeilor social-democrate, mult succes co-preşedintelui PNL, Alina Gorghiu, el ţinând să-i adreseze şi urarea de a nu deveni „pedelistă”.

„Fiindcă veni vorba de politică şi de femei, vreau să le mulţumesc colegelor noastre de la alte partide care sunt prezente aici. Vreau să-i urez mult succes – cu toată convingerea spun lucrul ăsta – unei colege a noastră de USL, Alina Gorghiu, care acum este preşedinta PNL şi aş vrea să-i urez să nu devină pedelistă tocmai pentru că mi-aduc aminte foarte bine cum am luptat împreună împotriva abuzurilor, împotriva nedreptăţilor, cum am crezut împreună că (…) dialogul, respectul şi civilizaţia trebuie să înlocuiască scandalul, bădărănia, insultele şi acuzele pe care le-am avut timp de zece ani”, declarat Ponta  în discursul său.

Ehe, cum se uita în urmă cu ceva vreme Alinuţa la Ponta …  cam ca ortodoxul când se duce să îşi frece portfelul de racla cu moaşte  … 

 1. moshu49
  9 Martie 2015 la 6:05

  pînă mai ieri, calul de bătaie era Băsescu şi justiţia băsistă
  la vremuri noi a trebuit să se reorienteze şi prim-plagiatorul-mitoman
  a găsit-o pe Alinuţa, că la Johannis încă nu se poate da, numai bună de înţepat 😉
  dar şi dodoloţul nou PNL, acest full de pucişti cu trădători în coadă
  are şcoală şi audienţă, domnule, mancurţii trebuie ţinuţi în priză! 😦

 2. 9 Martie 2015 la 23:16

  Dacă nu are argumente să spună „Ia uite cât sunt io de bun” ce să facă şi el? Zice „Ia uite cât de răi ie ăilalţi” …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: