Elena Udrea, păsărica la control …

Pe  contul de Facebook al Elenei Udrea, echipa sa de comunicare a postat un nou mesaj.

Elena UdreaPotrivit acesteia, doamna Udrea urmează a fi dusă, împotriva voinţei sale, la un control ginecologic. Doamna Udrea consideră că astfel va fi pusă într-o situaţie umilitoare mai ales având în veder că va fi dusă cu cătuşe, şi că regulamentul care are o astfel de prevedere este un regulament inept.

Îmi amintesc că, înainte de 1989 multe femei considerau drept ectre de umilitor faptul că erau obligate să se efectueze acest control.

Nu ştiu ce să zic, probabil că nu e tocmai o mare plăcerecest control obligatoriu, mai ales dacă îl punem lângă alte neplăceri ale arestului contribuind, probabil, la demolarea psihică a arestaţilor.

Deh, justiţia mioritică prezentă  se trage, în fond, din justiţia  lu’ Ceaşcă … unele lucruri nu se schimbă niciodată. Nu e destul că omul este pedepsit pentru ceea ce a făcut. Mai trebuie şi umilit …

În continuare, integral, mesajul postat de echipa de comunicare al Elenei Udrea pe contul acesteia de Facebook:

In cătuşe la ginecolog

„Mâine dimineaţă, la ora 10, împotriva voinţei sale, Elena Udrea va fi dusă la Spitalul Dimitrie Gerota pentru control ginecologic. Deşi a declarat că nu vrea să facă acest control, va fi totuşi dusă în cătuşe pentru a-şi exercita dreptul de a refuza în faţa medicului de la spital!

Ce regulament inept poate obliga femeile la o aşa situaţie umilitoare? Pe lângă jena de a se trezi în faţa ginecologului în cătuşe, de ce este nevoie să se cheltuiască atâţia bani cu plimbatul cu duba până la spital şi înapoi, atâta timp cât îşi pot exercita dreptul de a refuza în faţa medicului de la arest?

Echipa de comunicare”

 1. 12 Martie 2015 la 1:44

  Mai intai, ca sa nu fie dubii!… Chiar daca mi-am pus ochii pe Lenuta…
  Da, recunosc ca are cu ce sari acolo, dar mi se infipsese ca o surcea.
  Mai intai, cum nu cunosteam scena politica, despre pitzipoance fiind mai informata, imi bateam capul… Cine dracu’ e asta, deloc urata dar urata foc, sau, altfel zis, cine e pitzipoanca asta cu care se prezinta Romania in lume?
  … Apoi, am fost pusa la ordinea zilei si am descoperit ca ochiul nu ma inselase, de aceea mi-am cascat si urechile si m-am convins… O las aici ca se face prea mult, insa, fereasca Domnul sa fie cineva nevinovat bagat la malaxor.
  *
  … Vadim Tudor spunea ieri, ca sa repare o greseala pentru care nu am tacut nici la el, ca tara asta a ajuns in halul in care se afla acum, pentru ca romanul de credinta este prost de bun si, in ideea asta, chiar daca arsa sant, i-as lasa si lui dracu’ o usita de scapare.
  *
  … Acuma, la Lenuta, as zice ca se cam ingroasa treaba.
  Mai intai ca o sa stea probabil acele 30 de zile si, controlul asta ginecologic, dupa ce a trecut atata timp si nimeni n-a fost curios sa stie daca e beteaga… Sa o trateze… Sau daca e beteaga… Sa nu fie un pericol pentru celelalte femei cu care este in contact… deci, as zice ca acest control este si el „poate” un semn c-ar putea sa stea mai mult.
  *
  … Tot nu pricep ce rol joaca acea echipa de comunicare care mai cade ca un fel de musca pe cacat, venind, cu de exemplu, acest control ginecologic ce-mi aminteste de gesturile cu nasul.
  Pai, o echipa serioasa, dragii mei, in afara de superficialitatile astea, daca AR FI Basma CURATA, ar urla ca leii nu cu astfel de ineptii.
  … Intr-un stat civilizat, ce-i ala un control ginecolocic… in conditiile acestea?
  Eu una il vad absolut normal si cine bate foaia la Facebook sa faca dracului o treaba de om cu sira spinarii nu ca niste tate ce se rugara in biserica pentru Udrea, ca aproape as zice ca nu ati meritat alta soarta!… Sorry!
  Cat mai lasati sa va bage astia CLASA LOR in gat… pe banii vostri?

  • 12 Martie 2015 la 21:40

   Vadim e un bou care nu merită luat în seamă indiferent ce spune.
   Nuţi, dacă e vinovată, să plătească, dar numeni nu are dreptul să o umilească nici pe ea nici pe altcineva.
   La Udrea problema vine de la interpretarea legii cu arestul preventiv.
   Pe de o parte e vorba de principiul constituţional că oricine e nevinovat până la exprimarea unei sentinţe rămase definitive.
   Simplul fapt că probele sunt oricât de evidente NU POATE GENERA LIPSIREA PREVENTIVĂ DE LIBERTATE nici măcar arestul la domiciliu. I se poate interzice să părăsească localitatea sau ţara ori să ia legătura cu cineva PE O PERIOADĂ DETERMINATĂ.
   Arestul prefentiv poate exista doar dacă există riscul ca cel în cauză să mabipuleze, să distrugă sau să ascundă probe ori să influenţeze martorii.
   Alt motiv este acela care ar feri societatea de perricolul ca individul să fie liber.
   Eu nu cred că Nuţi muşcă trecătorii dacă e lăsată liberă, iar despre ascunderea sau distrugerea de probe, având în vedere că au trecut mulţi ani de la faptele incriminate, aceste probe fie sunt deja publica fie au lăsat urmea mult prea adânci ca să mai poată fi dispărute.
   Ia imaginează-ţi cam cum ar fi ca Iliescu să fie arestat preventiv ..există dovezi clare că el este implicat în asasinarea soţilor ceauşescu (uciderea lor prtin execuţie nu a fost precedată de un procesc corect unde să se poată apăra, deci se numeşte asasinat), în moartea multor oameni în vremea loviturii de stat din 89 şi de amestecul lkui în Mineriade … El nu mai poate ditruge probe deoarece acestea sunt deja cunoscute. Deci ar fi un nonsens arestarea preventivă.
   Regula este judecarea în libertate
   Echipa de comunicare este ceva ce au toţi politicienii.Dacă dai de un blog al unui politician sau de contul lui de Facebook ori altă reţea de socializare, şansa ca ceea ce e scris să fie scris de politicianul respectiv este de sub 10%.

   Fă un experiment. Caută conturi de Facebook cu nume de politicieni sau diferite siteuri unde aceştia sunt titulari. Vei observa că atunci în se vorbeşte de respectivul titular se vorbeşte la persoana a treia „domnul/doamna X a făcut, a spus, a dres” …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: