Dana Grecu .

 1. Elena
  19 ianuarie 2016 la 14:13

  Ai vreo îndoialã…cã e o televiziune….nici nu mã faci sã râd ….te compãtimesc sincer…dar oamenii sunt de diferite forme si continut….vai de tiiine!

  • 19 ianuarie 2016 la 16:48

   Mihaela,
   Dacă am vre-o îndoială că e o televiziune? Nţţ nu mai am nici o îndoială, acum sunt convins că nu e…
   Ce e? Vineri sau sâmbătă întru pe Antena 3 .. era seară şi se încheia emisiune lui Gâdea.. Erau acolo cel puţin 20 de inşi … nu ştiu despre ce vorbuseră căp nu m-am interesate…
   Nu păreau a fi o televiziune …
   Păreau a fi fost altceva. Cu ani în urmă am participat la un fel de şedinţe litarare unde cei care se duceau se aşezau în cerc şi citeau diferite cărţi. Câte un citat fiecare… Ei bine ceea ce am văzut la Gâdeapărea a fi fost o combinaţie între o astfel de şedinţă, una cum am văzut în filmele americane Alcoolicilor Anonimi şi o alta, tot din filme, unde la puşcărie nişte deţinuţi sub supravegherea unui psiholod vorbeau despre crimele comise pentru a înţelege unde au greşit.
   Sau poate o şedinţă de spălare a creieruiu …
   Deci, ce e Antena3 ? ….. o spălătorie de creiere

   Oamanii sunt diferite forme fără conţinut? Wow …
   N-aş fi bănuit … Mulţam … (Da, cred că asta ajung cei care urmăresc Antena3 regulat … nişte forme fără fond, hişte entităţi goale unde anteniştii îşi picură veninul şi dejecţiile)
   P.S. Care oameni deci? Oamenii sunt altceva … Ăia de care zici nu mai sunt oameni nu mai sunt oameni …

 2. sebastian
  6 mai 2016 la 21:35

  Antena 3, fără a fi o capodoperă, are uriaşul merit de a fi rămas singura televiziune antibăsistă, pe vremea când toate celelalte pupau în cur la greu… când Realitatea, fostă antibăsistă pe vremea când ţinea de mult hulitul Văntu, a fost cumpărată de dl. ex-soţ al Răduleascăi, ceva cu berg în coadă, şi a devenit brusc băsistă, pe vremea când Băsescu1, postul fraţilor penali Păuneşti, convertiţi brusc de la iliescism la băsism, că aşa funcţionează pupincurismil românesc de partide…

  • 6 mai 2016 la 21:52

   Antena3 nu este o televiziune ci o ordinărie media, o platfornă jegoasă de unde tot felul de lepre umane scuipă pe oricine li se pare că ar fi adversar al puşcăriaşului Dan Voiculescu, o ordinărie unde calomnia nesimţirea şi mercenariatul mediatic sunt valorile incontestabile.
   Angajaţii ei sint nişte lepre plătite cu sume greu de imaginat prin tot felul de tertipuri, fidelizarea făcându-se prin acordarea de împromuturi care ar trebui plătite doar dacă iasă de pe linia ce li s-a trasat.

   Mizeria ar fi trebuit să fie închisă demult deoarece încalcă Legea Audiovizualului la greu, în fiecare zi de când s-a inventat.
   La Antena3 Mircea Badea &co nu fac gargară că căcat cum le-a zis ăla, ei se hrănesc cu acesta.
   Antena3 trebuia dusă în faţa tribunalului de mai multe ori pentru incitare la dezordini sociale şi implicarea în anumite mitinduri neautorizate…

   Să îi ferească Sfântul pe unii din angajaţi să nu intre DNA-ul în ei, să verifice modul în care sunt retribuiţi fără plata impozitelor.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s