Prima pagină > Internaţional, Noi şi alţii, Pamflet, Politicăraie - Partide - Politicieni > Victor Ponta emigrează în Coreea de Nord dacă îl arestează pe Liviu Dragnea

Victor Ponta emigrează în Coreea de Nord dacă îl arestează pe Liviu Dragnea

Se pare că Victor Ponta a hotărât să emigreze în Coreea de Nord.

După ce va fi arestat şi Liviu Dranea,  Victor Ponta urmează să demisioneze şi să plece în Coreea de Nord. Populaţia şi armata de acolo sunt extrem de fericite, surse de mare încredere spun că deja i s-ar zugrăvi apartamentul în care va locui când va preda Legislaţie  la Universitatea Naţională din această ţară.

Apartamentul este unul de-a dreptul somptuos pentru ţara respectivă, compunându-se dintr-o cameră de 2,5x3m şi o baie de 1x1m … Absolut şocant este că în acest apartament ar mai urma să locuiască  doar cu trei persoane.

Vom reveni …

Victor Ponta

 1. moshu49
  23 Aprilie 2015 la 4:23

  🙂 păi cînd l-o priponi şi pe Şova unde mai emigrează? 😉

  • 23 Aprilie 2015 la 18:03

   Șova e ca și priponit, Drqagnea nu mai are mult, familia îi e tot mai rară … unde ar putea să emigreze dom doctor? În Coreea de Nord.. acolo, deşi e doctor plagiat, va fi singurul, ăia nu au doctori în drept. La ei doctorii se folosesc doar pentru tortură …

 2. arrletty
  23 Aprilie 2015 la 6:43

  draga, tipul asta imi declanseaza cele mai mizerabile feelinguri si santimente, mai ceva ca mentoru’ Adita – Vazelina…Insa ceea ce ma scoate din toate cele este pasivitatea noastra, care frizeaza tembelismul. Cred ca suntem usor bine autisti, asa, cam la 85% dintre. Orscit, „mai rau sa nu fie”. Aloha tie si o zi faina (hai cu imaginatia si exercitiile in acest scop sanogen)Je

  • 23 Aprilie 2015 la 18:06

   Ştii cum e cu autismul ăsta? E o scuză pentru a nu se răspunde la întrebările evidente…
   Aminteşte-ţi de Tăriceanu.. lui i se spunea că trebuie să evalueze votul în cazul Şova cf Constituţiei, el o ţinea pe a lui că Senatul e Suveran…
   Dacă îl declara autonom se putea lua de mână cu UDMR …

 3. 23 Aprilie 2015 la 8:39

  Articolul „Metoda Tăriceanu de naștere a legilor fără ca acestea să fie adoptate de cele două Camere ale Parlamentului”, pe:

  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

  • 23 Aprilie 2015 la 19:04

   Metoda asta Tăriceanu de fapt nu e nici o noutate.
   Interpretarea aiurea a Constituţiei, iar când asta nu se poate, neluarea ei în seamă, după bunul plac nu e nici o noutate. Cam aceeaşi chestie s-a folosit şi când s-a argumentat suspebarea lui Băsescu.
   Faptul că Preşedintele a făcut nişte declaraţii şi a avut anumite atitudini a fost interpretat ca „Fapte grave” care încălcau Constituţia…

   Ceea ce fac Tăriceanu (implicit, Senatul) şi Curtea Constituţională este cam ceea ce face un caniş când face sluj în faţa celui care are ciolanul îm mână.
   Argumentaţia de pe „Ascunzişuri constituţionale” mi se pare una cât se poate de bună, doar că simplificând pentru a ajunge la esenţă vedem că oamenilor li se rupe de fapt de principii.
   Şi treaba nu este decât consecinţa indolenţei inacceptabile a Consiliului Legislativ care trebuia să sesizeze CCR că Senatul funcţionează după un regulament fare nu e în totalitate constituţional deoarece există articole care nu sunt în cadrul constituţional, lucru care face acel regulament să fie nul, sau măcar articolul în discuţie. ARTICOLUL 154 – Conflictul temporal de legi , spune:
   (1) Legile şi toate celelalte acte normative rămân în vigoare, în măsura în care ele nu contravin prezentei Constituţii.
   (2) Consiliul Legislativ, în termen de 12 luni de la data intrării în vigoare a legii sale de organizare, va examina conformitatea legislaţiei cu prezenta Constituţie şi va face Parlamentului sau, după caz, Guvernului, propuneri corespunzătoare.
   De aici deducem că demisia lui Tăriceanu se impune …
   Să mă explic (poate dacă m-aş puca să caut, aş găsi şi articole de lege care să susţină ceea ce spun, dar prefer să mă bazez pe logica bunului simţ.)
   Dacă avem acel articol drept nul deoarece este neconstituţional, putem extinde, pe cale logică, această chestiune la orice altă situaţie.
   Aplicând logica lui Tăriceanu care vorbea de „suveranitatea Senatului”, în felul în care a făcut-o dumnealui, putem spune că Senatul va putea legifera orice chiar dacă nu e în competenţa lui sau să ia orice hotărâre chiar dacă aceasta nu are acoperire legală.
   Să ne imaginăm o situaţie.
   Locul lui Tăriceanu ar depinde de oturile UDMR. Acesta vine şi îi cere votarea INDEPENDENŢEI Ţinutului Secuiesc…
   indiferent cu votează senatul, Tăriceanu va declata că acesta a acordat independenţa respectivei regiuni, astfel aplicând ceea ce s-a întâmplat în cazul Şova, Senatul va considera că Tinutul Secuiesc este independent.
   Pentru a nu putea fi acuzat de abuz, Tăriceanu refuză publicarea în Monitorul Oficial, astfel nimeni nu va putea contesta.
   Asta nu contează, ceea ce spune Tăriceanu că s-a hotărât, se va aplica.
   La fel a făcut în cazul lui Şova. Deoarece nu au publicat hotărârea nimeni nu a putut-o contesta pentru simpul fapt că nu exista. Asta nu a împiedicat producerea de cosecinţe: Senatul nu a dat acordul, deci şova rămâne în libertate şi prin influenţa sa poate să manipuleze probatoriul în cazul anchetării sale.
   Se nu au observat senatorii cu Tăriceanu în frunte este că astfel nu au răspuns în termen legal cererii DNA.
   Abuz fără margini până aici, dar şi de aici încolo…
   Se spune că votul trebuie reluat … de ce? .. votul a fost dat cât se poate de corect. Nu votul este problema ci interpretarea rezultatului.
   Avem o situaţie similară, paradoxal, în fotbal.
   Dacă cineva trage un 11 metrii şi mingea loveşte bara, cade dincolo de linia de poartă dar, din cauza rotirii sare afară arbitrul nu va acorda golul deşi condiţiile de acodare au fost îndeplinite.
   La Comisia lui Peşte se revede înregistrarea, se constată valabilitatea golului. Nu se cere reexeciutarea ci se consemnează jocul, iar arbitrul e sancţionat.
   Exact asta trebuie să se întâmple şi la cazul Şova. Votul să se reconsidere, DNA-ul să primească acordul iar vinovaţii trebuie sancţşionaţi pentru abuz de funcţie.
   Cine sunt cei vinovaţi? Tăriceanu şi CCR …
   Cum şi cine îi poate sancţiona? Aici ebuba … NIMENI …
   Dumnezeu cu mila …

   Acum apare o chestiune extrem de gravă. Este încălcată flagrant Constituţia…
   ARTICOLUL 16 – (1) „Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.”
   Păi vorbim tocmai de privilegiul de a avea anumite poziţii în stat care le petmit să aibă privilegiul de a nu răspunde atunci când încalcă legea …
   Atâta timp cât acest puct este încălcat şi escrocii, hoţii şi tâlharii care se prevalează de tot felul de imunităţi fac ca eu, electoratul, să mă simt discriminat în propia ţară.
   Adică mie, electoratului nu mi se aplică aceleaşi imunităţi care se apică unor anumite categorii…

   ……………

   Legat de suveranitatea de care vorbeşte idiotul ăla de Tăriceanu, iată cum e ea definită de Constituţia în vigoare:
   Suveranitatea ARTICOLUL 2
   (1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.
   (2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.

   În numele cui se exercită suveranitatea Senatului în viziunea lui Tăriceanu?
   A poporului român cumva? Consideră poporul cumva că Senatul nu trebuie să se supună prevederilor Constiuţiei şi poate funcţiona după un regulament care să fie totalmente în cadrul contituţional? Consideră deci poporul cumva că Senatul şi Senatoriisunt o instituţie şi nişte cetăţeni de rasă superioară care nu se supun legislaţiei în vigoare?

   Sincer, chiar nu înţeleg de ce încă nu a fost demis Tăriceanu şi deferit justiţiei pentru grav abuz de funcţie …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: