Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Politicăraie - Partide - Politicieni > Alina Gorghiu declară că … (nici nu contează ce) … oare o mai crede cineva?

Alina Gorghiu declară că … (nici nu contează ce) … oare o mai crede cineva?

Alina GorghiuAlina Gorghiu, copreședinta PNL declară, potrivit B1tv că Victor Ponta va fi înlocuit de Cătălin Predoiu.
Declarația a survenit pe fundalul scandalului legat de apariția stenogramelor unor convorbiri din interiorul PNL în care Teodor Atanasiu declara că vrea să ”scape” de membrii partidului care au făcut parte din PDL, și că Predoiu nu va fi propunerea PNL pentru postul de premier la schimbarea Guvernului.
”Domnul Predoiu – declara Gorghiu – este extrem de echilibrat. Nu am fi propus pentru funcția de premier un om care să nu fie echilibrat. Victor Ponta nu va fi premier mai mult de decemrbie 2016 iar Cătălin Predoiu va fi premier în decembrie 2016”.
Ce frumos, aproape că îl vezi pe domnul Predoiu depunând jurământul, doar că, întrebată direct dacă nu cumva ea însăşi ar viza postul de premier a preferat să nu răspundă. Deh, i-o fi şi ei greu uneori să mintă prea flagrant.
De când este cea mai liberală dintre liberali singura chestie cu care Alina Gorghiu s-a făcut remarcată au fost declaraţiile în care încerca să mai pună batista pe ţambal legat de modul în care votau diferiţi liberali în situaţii care riscau să devină jenante.
De unde vine siguranţa Alinei Gorghiu în ceea ce priveşte funcţia de premier pentru d. Predoiu, ar fi extrem de interesat de unde vine ceastă siguranţă.
Preşedintele Iohannis spunea clar nu demult că nu îşi mai doreşte un guvern liberal în contextul în care mulţi lideri ai partidului au probleme cu legea.
De asemenea, atât ea cât şi liberalii, mai au o mare problemă … acum câteva luni, dacă îi ascultai pe liberali aveai senzaţia că imediat după alegeri totul se va aranja, guvernul va fi schimbat şi tot ce promitea Iohannis se va pune în aplicare.
Dacă ziceai atunci că lumea ar trebui să îşi mai reducă entuziasmul deoarece se votează un preşedinte care va fi nevoit să stea frumuşel la Cotroceni şi să coabiteze cu acelaşi parlamnet şi acelaşi guvern se uita lumea la tine ca la unul dus cu pluta…
Tot Alina Gorghiu a mai declarat şi că: ”Domnul Șova nu este acuzat penal, în niciun fel pentru faptul că a avut contracte cu companii de stat. În loc de un număr de ore, a prestat mai mult de 24 de ore pe zi, a mai aruncat niste software pe unde le-a aruncat. Dânsul a spus la microfonul Senatului că în perioada în care a avut contract cu Electrica, eu am avut contract cu Electrica. Am adus documente, dovada că nu eram avocat în acea perioadă. În acea perioadă eram consilier la AVAS. Eram suspendată din profesie. Mă gândeam ce să fac: să îl dau în judecată pentru calomnie? Cred că nu era cazul să fac acest lucru la câte probleme are. Șova în PSD este un fel de animal sacru, un om pe care îl protejează toți din PSD, ca într-un ritual. Orice până la Șova”.
Deci Alina Gorghiu, consideră că Dan Șova este un fel de animal sacru în cadrul PSD, întrucât senatorul se bucură de protecție din partea acestui partid.
Amintesc că senatorul PSD, Dan Șova, este acuzat că a săvârșit trei infracțiuni de abuz în serviciu, privind atribuirea unor contracte ilegale la companiile energetice Turceni și Rovinari. Totodată, Dan Șova, urmărit penal din iulie 2014 în acest dosar, ar fi trimis la DNA, la sfârșitul lunii februarie, 11 procese verbale false, prin care încerca să se dezvinovățească de implicarea în încheierea celor trei contracte semnate cu complexele Turceni și Rovinari.
Legat de ce declară Alina Gorghiu, ceva se fereşte să aducă în discuţie … cum naiba se nimereşte că de câte ori votul pentru salvarea unui penal parlamentar, votează în favoarea PSD exact atâţia de câţi e nevoie …
Drept să spun, de la o vreme, când o vă pe Alina Gorhiu vorbind îmi vine să reduc sonorul televizorului … are o gestică interesantă care reflectă marea importanţă pe care crede că o are Preţioşenia Sa…. Oare câţi mai cred măcar virgulele din declataţiile Alinei Gorghiu? De asemenea, cred că mulţi din cei care o văd pe undeva vorbind se uită extrem de atent .. poate poate or vedea sforile care mişcă marionata ….

 1. moshu49
  13 mai 2015 la 4:33

  am văzut-o pînă la… „Dan Șova este un fel de animal sacru în cadrul PSD” cînd mi-am amintit de cazul Vosganian, alt „sacru”, şi de GIO-USL (iar ca agravantă particulară de Bogdan Olteanu)
  eu nu-i uit never pe puciştii uselişti şi trădătorii pedelişti, mizeriile noastre mioritice
  pe 16 nov am ieşit la vot nu pt sasul incompatibil ci împotriva plagiatorului mitoman (mai bine îmi tremura mîna pe ştampilă ca să-mi anuleze votul!)
  dacă nu apare nimic nou care să mă intereseze, cu 2016 iar nu mai ies la vot, precum 1992 – 2012 😦

  • 13 mai 2015 la 20:01

   Moşule, când au fost alegerile şi striga lumea că şi-a luat ţara înapoi am zis că o să fie extrem de satisfăcut când voi vedea cum le iasă pe nas ţara luată înapoi…
   În turul doi românii au avut de-a face cu un ospăţ unde aveau de ales între o mâncare infectată cu ciumă roşie şi una făcută din chimicale, plină doar de E-uri cancerigene. Sau, cum zicea cineva, unt stricat, care te va ucide inevitabil prin infarct din cauza colesterolului şi o margarină care îi va ucide provocându-le cancer.
   Au ales cancerul …
   Întrebarea este dacă alegătorii vor înţelege asta până la alegerile de anul viitor.
   Indicii despre ce au ales, au avut, până acum nici un preşedinte mu şi-a luat de exemplu vacanţă şi de Paştile pe rit catolic şi la cele pe rit ortodox, mă şi mir că de Ramadanul musulman, de sărbătorile budiste sau evreieşi nu şi-a luat vacanţă…

   Cât despre Alinuţa şi cei care iasă la tv şi spun ca soţul prins cu secretara în pat „ceea ce vezi nu e adevărat”…

   Eu mai aştept încă pasul acela de a se duce PNL la tribunal şi să ceară o sentinţă care să spună că USL nu mai există dpv legal… Alinuţa are Dreptul, deci ştie consecinţele rămânerii valabiledpv legal a usl.
   Duferenţa esenţială ar fi una mai mult simbolică… Ruperea USL ar fi consfinţită legal …
   De asemenea, dacă tot se delimitau de cei care au votat împotriva cercetării lui Vosganian de exemplu, logic ar fi să o facă nu doar declarativ ci să îi elimine din partid. Acei oameni au votat în numele PSD.
   Legat de cei care vin din PDL … care oricum nu se vor mai regăsi în postura de candidaţi, să spună cu subiect şi predicat că PDL a fost halit de PNL şi nu s-a întâmplat o fuziune… Măcar aşa ar demostra că sunt oneşti şi nu îşi consideră susţinătorii imbecili 100%

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: