Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Ponta şi organizaţia mafiotă PSD ţintesc zdrobirea justiţiei

Ponta şi organizaţia mafiotă PSD ţintesc zdrobirea justiţiei

Nu înţeleg de ce să ne mirăm lumea  de faptul că, pentru noi, integrarea în Spaţiul Schengen devine un obiectiv tot mai neclar, mai îndepărtat.

Victor Ponta.Extrem de interesantă şi de gravă mi se pare bălăcăreala la care se pretează televiziunile aliniate de-o parte sau de alta a spectrului politic deoarece  încercând fiecare să arate cât de frumoşi sunt ai lor şi cât de urâţi sunt ceilalţi se maschează, fie voit, fie din lipsă de profesionalism ceea ce ar trebui să îngrozească  hăbăuca turmă care, peste câteva luni, va fi chemată la urne în vederea alegrilor locale, apoi a alegerilor parlamentare: Cei care se află la conducerea ţării sunt, realmete, o adunătură de tâlhari conduşi cu mână forte de un tâlhar cât de poate de clar definit.

Cele 22 de grave infracţiuni de corupţie, acuzaţii extrem de grave  de conflicte de interese, spălare de bani, evaziune fiscală care planează asupra Premierului Ponta, şefulcelui mai puternic partid aflat la putere, fost procuror, precum şi structurile mafiote din PSD care iasă treptat la iveală,  îl situează pe premier în poziţia de naş al celei mai puternice alianţe de oranizaţii politic-mafiote, practic un individ aflat în vârful piramidei penale, un adevărat monstru de vreme ce are la degetul mic chiar schimbarea Codului Penal prin legiferare la ordin.

Cred că mafia siciliană, sau cea care îl avea drept naş pe Al Capone ar trebui să fie vânătă, dacă nu neagră  de invidie.

Probabil românilor li se pare cam ciudat faptul că infractorii de mare forţă, cu înalte funcţii în stat sunt protejaţi de la vârful puteri, dar cred că nici prin  cap nu le trece să încerce să înţeleagă ce se înâmplă, de ce se întâmplă şi cui îi foloseşte.

Turma continuă să se lamenteze că trăieşte rău, că de vină e oricine în afară de cei aflaţi la putere, fie că e vorba de halucinante dezvăluiri a unor infractori ţigani, de shopingul unei blonde foste ministrese (fără să se întreba dacă totuşi aceasta nu şi-a plătit escapada din banii personali), sau alte abureli cu flote famntomatice sau cumpărări de pământ,cazuri în  care, la fel de uimiţi constată că nu prea pot fi relevate ilegalităţi consistente.

Televiziunile obediente Puterii, mai nou, cu o oarecare fineţe şi persuasiune, picură în noapte minţii tumei imbecilizate o nouă cheie de abordare a ceea ce vede: Ceea ce i se întâmplă lui Ponta şi găştii lui de penali nu e decât o stranie şi inexplicabilă răzbunare a unui sistem băsist care refuză să moară.

Poate întro zi turmai i va veni o idee… să se întrebe cum naiba se tot spune că trăieşte tot mai bine când de fapt o duce tot mai rău, coaja de pâine la care are acces e tot mai scumpă, şi asta în timp ce aceia pe care îi vede la televizor au costume, maşini şi vile tot mai scumpe, iar vacanţele şi le petrec în locuri tot mai greu de pronunţat.

Poate … poate nu şi în continuare va fi tot mai mândră  că are o clasă politică formată din oameni cu atât mai bogaţi cu cât peticele din  turul nădragilor prostimii sunt tot mai mari şi mai groase.

Ponta şi gaşca sa subliniază cu linii groase că nu e vorba decât de răzbunare, tot felul de acţiuni subterane, ascunse cum nici Hrbenciuc nu era în stare să facă în vremurile bune, din păcate faptul că, încă premierul, e din ce în ce mai agitat, mai nervos, mai agresiv, mai nesimţit, negândidu-se că, poate,  turma se va întreba de ce această atitudine a lui …  este mult prea sigur că au reuşit o imbecilizare ireversibilă a turmei de votaci.

Poate de aceea face şi o greşală care ar putea să îl ducă la lada de gunoi a istoriei în cea mai împuţită zonă a ei şi anume pentru că de la o vreme a început să facă să apară prin  cancelariile occidentale întrebarea dacă în 2020 românia va mai fi în UE. Da, şi nu este o glumă …

Măcelărirea Justiţiei pe care o intenţionează Ponta şi ai lui, precum şi tot felul de tentative de oprire sub diferite tertipuri a procurorilor de a-şi face meseria cu onestitate, cu profesionalism şi independent de comanda politică sunt lucruri grave pe care Vestul nu le înghite … Vestul nu se uită la Antena 3 şi România TV.

Este dumnealui Vestul ăsta dispus să înghită destule găluşte, dar când i se opreşte una în gât se enervează rău de tot, iar reacţiile acelor cancelarii, chiar dacă nu sunt văzute în ţară, sunt văzute de rudele turmei de votaci mioritici plecate la şters la cur babe şi la cules de căpşuni …  ce forţă are când e cazul diaspora prin forţa cu care îi pot influenţa pe cei din ţară s-a văzut la alegerile prezidenţiale când a reuşit să îi tragă lui Ponta fatalul picior în cur şi asta chiar dacă cei de afară nu prea au fost lăsaţi să voteze deşi chiar bugetul naţional se bazează foarte mult pe banii aduşi de ei în ţară.

Nici nu ştiu dacă trebuie să zic că din fericire pentru amărâta asta de ţară sau din nefericirte pentru tâlharii care au uzurpat această ţară, există o forţă care poate zdrobi dacă îşi pune mintea toată şandramaua şi poate, dacă vrea, să facă din România o ţară normală unde legea să fie lege.

Se numeşte interesul marilor puteri militare şi economice.

Avem aici investiţii venite din ţări vestice care riscă să fie pierdute în anumite condiţii şi mai avem interese americane şi NATO de securitate care au devenit extrem de interesant de când ruşilor pare a li se fi făcut dor de gurile Dunării. Or, când vine vorba de securitatea naţională, americanii nu se joacă, iar forţa ei fiind mai mare decât  tuturor celorlate ţări din lume la un loc, cine periclitează interesele de securitatea SUA sfârşeşte inevitabil prin a plăti.

Să ne amintim doar de Irak … acesta sub conducerea imecilului Saddam Hussein   şi-a permis să ameninţe interesele americane din Golf  .. Saddam a sfârşit legănându-se la capătul unei funii iar ţara a fost zdrobită ca un gândac puturos.

Nu zic că americanii s-ar apuca să bombardeze Bucureştiul, dar ar fi destul să plece şi când am dori să ne ducem la mare ar trbu să avem paşaport şi viză rusească…

De-a lungul istoriei lor amerianii au mazilit mulţi…

Când interesele lor militare sunt periclitate de nişte tâlhari dintr-o ţară de care trei sferturi din americanii de rând nu ştiu exact unde este dar pot jura că are capitala la Budapesta. Un picuţ să se zbârlească ăia şi laşii tâlhari mioritici „fac” în pamperşi.

Asta una, a doua, cu toată îmbăţoşarea lui Ponta, când se va duce la prima reuniune internaţinală şi i se va da de înţeles că acolo sunt oameni cu demnitzate care nu se spuncă să discute cu penalii va cădea probabil rău pe gânduri. Până şi el are limite, e drept, destul de laxe când e vorba de a i se arăta în faţă cât e de penibil.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: