Prima pagină > Pamflet > Victor Ponta, atacat de DNA a hotărât să îşi reseteze cariera …

Victor Ponta, atacat de DNA a hotărât să îşi reseteze cariera …

Din surse cam la fel de sigure ca cele care spun că Victor Ponta nu este vinovat de nici un fel de acte de corupţie aflăm că acesta este la Istanbul pentru a-şi pregăti o retragere temporarăurmată de o resetare a carierei.

Se pare că, vizitat de lideri ai PSD, după discuţii preliminare s-a hotărât ca până se mai potolesc cei de la DNA cu cercetările el să stea inmternat cu piciorul legat de tavan. păe de o parte pentru a i se mai oxigena un pic creierul ca să nu intre în comă, pe de altă parte pentru a putea ca, neobservat, să îşi reseteze cariera.

Astfel, în linii mari, ponta a hotărât să atace viitoarea lui evoluţie politică pe trei căi.

Prima, să apară cu mult mai mulţi muşchi pe el, astfel să vadi duşmanii că este mult mai puternic şi să cedeze fără a schiţa vre-un gest.

A doua cale fiind aceea de a reprezenta România la Eurovizion din postura de femeie cu barbă, lucru care îi va aduce notorietate şi susţinberea întregii faine artistice europenem inclusiv a celei deocheate de la Amsterdam.

Cea de a treia cale se referă la ocuparea postului de asistentă în emisiuni ca „Un show păcătos” realizată la Antena1 de Dan Capatos, dar şi la alte televiziuni unde va apărea pe post de prezentatoare meteo, de exemplu în emisiunea matinală a Antenei1 „neaţa cu Răzvan şi Dani”.

Pentru ca iniţiaţii partidului să nu îl confunde cumva se pare că deja Victor Ponta a realizat un album foto din care prezentăm mai jos câteva poze…

Victor PontaVictor Ponta Victor PontaVictor Ponta Victor PontaVictor PontaVictor PontaVictor Ponta Victor Ponta Victor PontaVictor Ponta

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: