Victor Ponta şi PSD sunt bolnavi … la cap …

Ponta

Foarte mulţi se miră de faptul că, deşi românia este o ţară care s-a aflat tot timpul la confluenţa unor mari imperii care au tot încercat să muşte din ea, ţara aceasta atipică şi ciudată contiuă să existe.

Nu ştiu dacă există în lume o ţară mai lipsită de logică decât România, dar sunt tot mai convins că motivul pentru care imperiile de care ziceam nu au reuşit să o înghită definitiv cu fulgi cu tot este faptul că este o ţară absolut ilogică.

Este o ţară care tot timpul (cu mici excepţii) a fost condusă de nişte oameni cu moduri de gândire de neînţeles pentru unii care veneau din ţări cu mintea în cap.

Fie că vorbim de de domnitorii care pustiau totul în faţa unor armate invadatoare de rămâneau ăia năuci, fie că vorbim de oameni de rară valoare care, din cauză că nu puteau să se exprime plenar plecau la dracu’n praznic unde deveneau nişte personaliutăţi apreciate, după ce dădeau colţul erau revendicaţi drept reprezentativi, cam tot ce e lagat de ţara aceasta e anapoda.

Avem resurse atâtea căte avem, dar preferăm să nu le exploatăm lăsând oamenii să trăiască la nivel minimal, avem oameni care se milogesc să fie votaţi promiţând marea cu sarea dar după ce ajung să se vază cu sacii în căruţă uită ce au promis şi singura lor ocupaţie devenind cu neruşinare aceea de a se îmbogăţi ei şi cercul lor de prieteni şi rude.

La capitolul ăsta cu lipsa de logică se încadrează comportamentul actualului Prim Ministru că te şi întrebi dacă e adevărat că s-a operat la picior şi nu la cap.

Scrie dumnealui pe Facebook:

„Felicitări fetelor din echipa de spadă, antrenorilor şi Federaţiei! Felicitări România! Mă bucur că ele au voie sa fie la Baku fără să le critice vreun <analist>”…

Să te cruceşti nu alta…

Se întâmplă oare ca acele fete de care zice Ponta să fi plecat din ţară fără să spună cuiva?

Sunt oare vreuna din ele prim ministrul unei ţări care face parte din Uniunea Europeană a cărei ţări componente a decis să boicoteze politic respectivele jocuri?

A fugit să se opereze  vreuna din ele să se opereze în Turcia fără să spună cuiva unde se duce taman când trebuia să se ducă să dea cu subsemnatul la Departamentul Naţional Anticorupţie? 

Este cumva vreuna din ele apărată împotriva justiţiei?

Este cumva vreuna preşedinta unui partid pe care îl conduce dictatorial  acumulând atâta putere în partid încât lipsa sa să bage partidul în imposibilitatea de a funcţiona când lipseşte?

Pentru că nu e puţin lucru ca unul din penalii care deşi sunt condamnaţi de justiţie continuă să fie bine merci unul din cei mai grei lideri, Liviu Dragnea să declare în conferinţă de presă că că premierul „E mai bine decât era iniţial, dar nu foarte bine, operaţia fiind complicată, recuperarea este foarte grea, trebuie să o facă cu foarte mare atenţie pentru a rămâne cu piciorul întreg. Sper să facă o recuperare cât mai bună”.

Modul dictatorial în care îşi conduce Ponta partidul făcându- chiar şi pe Dragnea să nu ştie ce să facă atunci când acesta lipseşte…

„Este o perioadă în care această lipsă tulbură foarte mult partidul şi tulbură şi coaliţia cu efecte în exercitarea actului de guvernare. Ne dorim să se întoarcă cât mai repede. Se va întoarce, sper, în câteva zile, 7 – 10 zile”, a spus Dragnea.

De asemenea, unul, cel puţin la fel de penal ca şi Dragnea, liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, declara că premierul Victor Ponta „trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară şi să spună clar ce are de gând să facă”.

„Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară! Datoria lui e să se întoarcă urgent şi să spună clar ce are de gând să facă. Dacă Victor Ponta nu înţelege, nu e bine”, declara Oprişan.

Zicea Oprişan că Ponta e un bărbat de stat şi mort copt trebuie să revină să îşi conducă partidul chiar din scaunul cu rotile sau cârje dacă e cazul …

Te şi întrebi ce s-ar fi întâmplat dacă Ponta murea, să zicem, de la anestezie…

Dispărea partidul murind de nelămurire?

Ce va face oare PSD-ul atunci când lui Ponta îi va veni vremea să îşi ia celula de puşcărie în primire? Sau dacă, la întoarcere avionul de va prăbuşi sau va exploda în aer?

Modum dictatorial în care Ponta conduce PSD prin concentrarea deciziei în propia mână pare a fi trasformat partidul într-un organism decerebralizat, incapabil să ia decizii în lipsa lui.

Faptul că s-a votat propunerea de strategie de apărare a Preşedintelui Iohannis a şocat rău PSD… îi cer să revină neapăt pentru că pur şi simplu nu ştiu ce să facă din momentul în care aliatul UNPR a spus că va fi de acord cu numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu director la DIE…

Este mirabil dacă nu şocant motivul pentru care PSD moare de enervare… Preşedintele nu i-a consultat înainte să facă această numire… asta deşi Ponta, când a plecat în ţările arabe, la Baku sau la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul să se opereze nu a spus nimănui nimic deşi responsabil pentru politica externă a României este şeful statului, iar ceea ce face Premierul în chestiunile legate de externe trebuie să poarte girul acestuia…

Dacă făcea ceva similar ca fiind anfajatul unei firme private, Ponta era demult dat afară…

Cred că Ponta e cu adevărat bolnav rău … la cap şi nu ar fi rău să fie testat la un cabinet medical de psihiatrie …

  1. 27 iunie 2015 la 5:55

    Băsescu și Ponta Victor,
    Trebuie tratați de doctor,
    De-o boală la scăfârlie,
    Și-anume: grandomanie.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: