Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Politicăraie - Partide - Politicieni > Ana Birchall se ocupă de agricultură în loc să se ocupe de ceva la care se pricepe. De exemplu de parcări …

Ana Birchall se ocupă de agricultură în loc să se ocupe de ceva la care se pricepe. De exemplu de parcări …

Se întreabă unii de ce dracu trebuie să importăm produse agricole de vreme ce ţara ar putea hrăni vreo 80 de milioane de oameni.

Cred că răspunsul ar fi că cei care se ocupă de agricultură nu fac diferenţa dintre o grădină botanică şi o exploataţie agricolă.

De exemplu Ana Birchal…

Pe siteul său, http://www.anabirchall.ro/, Ana Birchall, sub titlul „Despre sine” spune: 

Deputat PSD, avocat, doctor în drept, specialist în reorganizări, restructurări financiare și insolvență. Cu educație și experiență de muncă în țara și în străinătate. Căsătorita cu Martyn de 14 ani. Mamă lui Andrutu. Loc de suflet Grădină Botanică. Cred în fapte, nu vorbe.” 

Ana Birchall

Deci respectiva este, conform propiei declaraţii că se pricepe la reorganizări, restructurări financiare şi insolvenţe … şi are ca loc de suflet Grădina Botanică.

Pe 6 August, adică azi, madam Birchall publică fotocopia unei declaraţi a sa.

„Noua politică agricolă comună.

Noua politică agricolă  europeană  devine comună prin obiectivele și instrumentele sale, și nu printr/un model unic sau dominant de dezvoltare.

Elementele care ţin de specificul românesc, precum fermele mici, aspecte care ţin de structura fermelor de la noi, de nevoile pentru modernizarea fermelor din România, se regăsesc în noul pachet avansat.

De asemenea , noua PAC vine cu un aprijin mai bine cinstit vizând nevoi specifice: tinerii fermieri, micii fermieri, sprijin pentru zonele defavorizate…”

Ana Birchall ... declarație

Să fie oare aici explicaţia faptului că nimeni din cei care se ocupă de agricultura mioritică nu scoate nici pâs despre faptul că i-ar ne-a prin seceta fără sisteme minime de irigare?

Că veni vorba … oare de de dracu nu se ocupă Ana Birchall de ceva la care se pricepe? De exemplu despre parcări …

 1. 6 August 2015 la 23:03

  Deşteaptă ființă. Ştie şi cu tastatura, şi cu pixul, şi cu gura.

  • 7 August 2015 la 19:42

   Din păcate, dreptate ai …
   Asta fac politica şi politicianii … înşiră cuvinte al căror sens nici măcar nu îl înţeleg.
   De prin 1990 în coace tot auzim de programe pentru agricultură, de sisteme de irigaţii care mai de care mai sofisticate, de diguri care să protejeze culturile.
   Din păcate, agricultura noastră rămâne aşa cum a fost. Sfântă, adică dacă dă Domnul se fac recoltele, dacă nu, căutăm explicaţii şi soluţii care nu se aplică’ niciodată…
   Ştii la ce va prinde bine seceta aceasta? După ce se vor mări şi salariile parlamentarilor se va constata că din cauza vremii la buget nu vor fi bani ca să se mărească şi salariile prostimii …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: