Prima pagină > Pamflet > Aflând că urmează a fi dat afară din închisoare, Dan Voiculescu a intrat în greva foamei în semn de protest

Aflând că urmează a fi dat afară din închisoare, Dan Voiculescu a intrat în greva foamei în semn de protest

Dan Voiculescu

O veste urmează să zgudie mass media mioritică: Dan Voiculescu este în greva foamei (…bine, unii spun că e doar la cură de slăbire pentru că un varan gras ca un porc e cam dizgraţios)

Pe surse aflăm că Voiculescu a intrat în greva foamei, revuzând să mai mănânce în semn de protest extrem.

A aflat că cei din conducerea închisorii ar vrea să îl dea afară din puşcărie ca pe ultimul borfaş taman pe el … ditamai personalitatea.

Respectivele surse au declarat:

„Este inadmisibil ce i se întâmplă domnului profesor (Voiculescu n.a.). După ce a reuşit să se obişnuiască îm regimul de detenţie, după ce a investit bani grei ca să îşi facă operaţii estetice pentru a plăcea colegilor investint multe mii de euro, să fie dat afară aşa, ca ultimul borfaş este inacceptabil. 

Păi se poate compara dumnealui care a dosit milioanele lui Ceauşescu, milioanele Ministerului Agriculturii şi multe alze milioane de care DNA nici nu a auzit să aibă soarta unui amărât care a furat o găină?

Şi pentru ce motiv? Că e devenit prea băşinos din cauză că stă prea mult la duş? Că cei de la Antena 3 tot fac presiuni.. Păi cine dracu ia în seamă ce spun ăia acolo? Pentru atâta lucru să dai afară omul din  puşcărie? Asta e curată barbarie.” – a mai declarat sursa citată care a preferat să îşi păstreze anonimatul deoarece nu vrea să piardă ocazia să mai realizuaze emisiunea „În gura presei”… acum are copil şi trebuie să îi asigure un viitor luminos…

Tot pe surse aflăm că d.Voiculescu a trecut la o ofensivă furibundă împotriva conducerii puşcăriei. I-a agresat cu zeci de mii de euro, lucru confirmat şi de un  gardian. În poza de mai sus este fotografiat după ce tocmai a primit un telefon de la directorul închisorii. 

„Din câte am auzit – mărturiseşte Gelu Cocoşel, gardianul care a asaistat la discuţia telefonică – domnul Voiculescu i-a promis Directoruluio că dacă aranjează să rămână aici cel puţin pe durata celor zece ani cât are la mandat îl angajează la Antena3 cu un salariu mai mare decât al lui Gâdea” ...

Vom reveni cu detalii îndată ce le vom avea …

 

 

 

Categorii:Pamflet Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: