Prima pagină > Laşitate, Nesimţire > SUNT TARE MÂNDRU CĂ MI-E RUŞINE CĂ SUNT ROMÂN

SUNT TARE MÂNDRU CĂ MI-E RUŞINE CĂ SUNT ROMÂN

Da, nu e nici o greşală în titlu, mie ruşine că sunt român.

Azi am avut ocazia să văd pe Facebook un filmuleţ cu un individ pe care plesnea tricoul de la muşchii ce fremătau (de la Nandrolon, probabil) sub el, semn de mare inteligenţă probabil.

Individul, extrem de afectat şi cu minţile vâlvoi sub părul tuns aproape „periuţă”, probabil pentru a părea mai jmeker, zicea că în nici un caz nu trebuie să îi primim pe (ATENŢIE !), TRANSFUGII SIRIENI (ar fi haios dacă nu ar fi sinistru).  Că sunt periculoşi, că da dece nu stau acolo în ţara lor, că după ce au distrus-o acum vor să o distrugă şi pe a noastră.

Ba, mai aflam de la el că acolo, în Orienul Mijlociu, există o singură tară civilitată, Iraelul …

Filmuleţul era distribuit de cineva de pe contul uneia care are un cont Diana Dya şi care zice că e din Cluj şi este nici mai mult nici mai puţin decât directoare nu ştiu cum … ceva cu o sală de făcut muşchi.

Ca avatar are o poză cu ea (inevitabil blondă) şi cu individul nandrolonizat…

Nu m-am putut abţine şi i-am trimis pe privat un mesaj în care îi explic că nu e vorba de transfugi care vin peste noi să ne căsăpească ci de nişte amărâţi care au vândut tot şi au plecat în lume de teama ISIS. Îi mai explic că nu demult armata israeliană a purtat un război care de fapt nici nu merită acest nume, corect ar fi să i se spună Măcelul din Gaza.

Îi spun că atunci armata regulată Israieliană a izolat oraşul Gaza, cine încerca să fugă era fie arestat fie împuşcat fără avertsment. Timp de 2 săptămâni a bombardat  oraşul ucigând 1700 de bătrâni, femei şi copii sub 16 ani, civili care nu se puteau apăra.

Nu mă pot abţine şi îi mai spun să îi transmită boului că locul lui e la grajd şi nu pe post de creator de opinie …

În fine, gagica îmi spune că mă înşel, că tipul e deştept, ca dovadă îmi zice că omul (?) are o licenţă în Geografie … lucru care se vede din modul în care le explică fanilor unde e Siria, ţara de unde vin teroriştii transfugi. „Găseşti Marea Mediterană, e marea aia lunguiaţă şi te duci spre stânga …”… evident, ca licenţiat în geografie, era şi greu să spună că te duci cu maniqura spre vest. De unde draq să ştie el punctele cardinale?  Măcar blonda era onestă, omul nu avea chiar un doctorat în geografie ca să ştir toate fineţurile astea …  are doar o licenţă obişnuită. Regret că nu am întrebat-o dacă individul are şi clasele V-VII absolvite. Sincer tare mă îndoiesc, dar asta e altă poveste.

Îi spun atunci că blondei directoare de sală de făcut muşchi că îl mai ştiu pe unu viteaz cu muşci şi „pătrăţele” a ieşit cu tejgheaua la produs în faţa sediului antenelor lui Voiculescu de unde înjura trecătorii până unul s-a dat jos de pe motocicletă. Curajosul Mircea Badea, pentru că de el e vorba, a făcut în nădragi că şi acum pute acolo de nu poţi să treci.

Îi mai spun de unu cu o licenţă, de data asta în turism, Gică Hagi, care are o singură prblemă, nu ştie nici azi unde e sediul facultăţii care i-a dat licenţa…

În fine, blonda uimită probabil că nu m-am apucat să îi spun cât de bună e şi ce ţâţe mişto are, a făcut ce ra de aşteptat… m-a blocat, aşa ca să nu ne mai vedem … (Ştiam eu că sunt un  tip irezistibil 😀 )

Ei, dar asta aş fi lăsat-o să treacă şi o uitam dacă nu auzeam o ştire la TV.

„Statul Român alocă pe zi pentru refugiaţi 3 lei pentru mâncare, 1,8 lei pentru cazare şi 0,6 lei pentru alte cheltuieli” …

Ce n-am înţeles este ce poţi mânca de 3 lei pe zi… m-am tot gândit şi cred că e vorba de biletul de autobux ca să se ducă refugiaţii ăştia odată pe săptână undeva de unde pot culege oarece bştevie şi urzici… Mă întreb unde e inclusă apa pentru un eventual duş pe care şi-ar dori amărâţii să îl facă .. la cheltuieli de cazare sau la alte cheltuiali…

Cred că mai trebuie să spu că pe pagina blondei erau o mulţime de comntarii care fie lăudau prstaţia musculosului fie o lăudau pe ea fie înjurau la refugiaţi cîn semn că suntem un popor foarte civilizaţi… bine că nu ştiu ăia româneşte…

Stau şi mă întreb cum rămâne cu bunătatea atât de clamată a românilor, empatia pe car o dovedesc românii atunci câd cineva are un necaz …

De fapt, poate ar fi bine ca refugiaţii să vadă acel filmuleţ şi să le dea  Dumnezeu gândul bun de a ocoli România. Asta dacă le mai trebuie ceasuri, bujuterii sau bani în cazul în care au… Dacă vin la noi, în 24 de ore nu le mai au …

Da primitor popor …

Înainte de a mă duce să vomit din cauză că resimt o greaţă fizică, nu pot să nu spun că sunt tare mândru de faptul că mi-e greaţă că sunt român …

(Mai jos am postat o galerie foto. Sunt primele zece fotografii cu refugiaţi luate în ordinea în care mi le-a dat Googlecând am căutat „refugiaţi”. Da arată extrem de periculos … e normal ca unul cu inteligenţa în pectorali şi fesieri să se sperie. Deh, o fi de la nandrolon)

Gata … mă duc să vomit …

refugiați 1

.

refugiați 2

..
refugiați 4

.

refugiați 5

.
refugiați 7

.refugiați 8

.refugiați 9

.refugiați 10

P.S. Trist, tare trist e faptul că Pământul rabdă toţi imbeciliii

 1. ana
  4 septembrie 2015 la 15:26

  Citindu-ti articolul mi-a revenit increderea in umanitate. Multumesc.

 2. gogu
  4 septembrie 2015 la 15:33

  Exista multi refugiati adevarati, cu familii, care trebuie primiti si ajutati corespunzator, nu cu „3 lei de persoana”😉.
  Din pacate exista si refugiati falsi, veniti aici cu alte scopuri ascunse, ca si spioni fundamentalisti musulmani cu planuri beligerante precise in Europa.
  E o ciulama toata populatia asta navalita acum in Europa.
  Fapt e ca si cand numarul falsilor e mult mai mic decat al refugiatilor originali, toti sunt pusi in aceeasi oala dw „falsi, cu agenda ascunsa”, mai ales cand mai toti acesti „refugiati”😉 care pretind ca au venit aici doar ca vor pace si ca sa scape de rozboiul din Siria, cand au ajuns aici la pace, nu mai vor pacea de aici, si ataca violent politia (Ungaria si alte tari) dictand ca ei nu vor in Ungaria sau… wherever, ci au tari anume in agenda lir ascunsa, deci NU PACEA (ceea ce e UNICUL MOTIV pe care trebuie sa il aiba un „refugiat de razboi”) le era motivul invadarii Europei, ci cu totul altw motive(!). Iar de moment ce tocmai acesti wannabe refugiati ne dovedesc asta (http://www.presalibera.net/fotovideo-greva-foamei-si-proteste-in-trenul-imigrantilor-de-la-bicske_1836534.html), niciun wannabe „humanitarian” nu ne poate convinge de contrariu.
  Have a nice day.

  PS: Iar la cei religiosi (ortodoxi care acum vor sa se converteasca la islam) le spun ce or auzit de 1000 de ori pana acum: Dumnezeu (pe care multi cretinibi il confunda premeditat cu evreul fictiv si fara nume isus cristos) ne-a spus sa fim milosi si intelegatori, dar nu ne-a spus niciodata sa fim prosti!

  • 4 septembrie 2015 la 16:09

   Gogule, or fi existând şi refugiaţi falşi … nimeni nu contestă.
   Dar ia gândeşte-te, dacă de teama câtorva imbecili le refuzăm ajutorul tuturor ce facem? Le facem jocul ticăloşilor.
   Ticloşii vor găsi oricum o cale să ajungă în Europa, amărâţii care au vândut tot ce aveau nu au unde să se ducă. Faptul că ni s-a alocat un număr de refugiaţieste pentru că suntem parte din Europa, deci trebuie să ne asumăm şi noi partea ce ne revine din ceea ce îşi asumă Europa.

   Si fie clar, refugiaţii nu sunt transfugi sau imigranţi.
   Nu pot pretinde cetăţenie, dreptul laazil îl primesac pe periadacât în ţara lor există condiţiile care i-au împins să se refugieze.
   E un gest umanitar. Dacă ţara le-ar fi inudată am face acelaşi lucru…

   Legat de cei care s-ar converti la islam .. ăis o pot facefie că le acordănn azil amărâţilor fie că ba…

   Să ştii că nu Islamul în sne e problema. Orice religie poate fi interpretată în fel şi chip. A fost şi creştinismul interpretat aiurea.
   Cruciadele, inchiziţia sunt doar două exemple … Chiar şi Cazul Tanacu este un caz în care religia e înţeleasă prost …

   • Daniela Husar
    6 septembrie 2015 la 1:10

    Exact..sunt o multime de teroristi infiltrati..acum v-a fi ce nu a mai fost niciodata..acum o sa vedeti atentate..normal ca cei ce fug de razboaie si saracie nu au nici o vina..dar acum e inceputul sfarsitului..ISIS a declarat in februarie ca v-a trimite in Europa 500 000 de persoane,si asta in vara..ceea ce s-a si intamplat..nimeni nu cred ca trebuie sa nege persoanele care sunt cu adevarat batute de razboi ,dar cu tot valul care a venit..o sa ne aducem noi aminte mai incolo..cand atentatele vor fi foarte dese..cand vor incerca sa ne oblige religia lor..si atunci vom mai sta de vorba…cine v-a mai avea curajul sa vorbeasca..si daca vom fi lasa-ti sa ne spunem parerea..

    • 6 septembrie 2015 la 12:43

     Am văzut Daniela… când au ajuns în Austria şi Germania refugiaţii au fost aplaudaţi cu simpatie…
     Ştii de ce? Pentru că nemţii şi austriecii înţelg ceea ce voi nu înţrelegeţi: REFUGIAŢII ŞI IMIGRANŢII NU SUNT ACELAŞI LUCRU…
     Din păcate pentru noi, Europa civilizată începe de la graniţa de vest a Ungariei încolo … dincoace e ceva ce nu se poate numi civilizaţie: Ură, frustrări, nesimţire, aroganţă…

 3. Catalin
  5 septembrie 2015 la 14:23

  O, Allah, fa-le copiii orfani! Oh, Allah, fa-le femeile vaduve! Amin. Si fa-le copiii orfani! Oh, Allah, fa ca Islamul sa fie victorios pretutindeni. Allah e mare! Allah e mare! Nu exista un alt Dumnezeu in afara lui Allah”,… cand vei auzi asta in jurul tau si al copiilor tai,cum deja se intampla in autobuze in Franta… sa-ti aduci aminte de rusinea ta si sa le spui copiilor tai teoriile tale.

  • 5 septembrie 2015 la 17:05

   Teoriile mele? Ca de exemplu că dacă se întorc acasă refugiaţii eu şanse să fie ucişi? Sau că până şi refugiaţii aceia au dtreptl să trăiască? OK, le spun …
   Şi la mai spun că niciodată nu am crezut că există atât de mulţi români destul de imbecili care să considere că 1800 de arabi sau 7000 câţi spune Daily Mail sunt în stare să ucidă 20 de milioane de români atât de mândrii de vitrejia, şi de compasiunea lor … le spun şi că un popor care se crede atât de slab nu merită să mai fie numit popor…

   P.S. Probabil că le dai dreptate străinilor care spun despre noi că suntem hoţi, ceşetori, violatori, doar pentru că suntem români … cam pare a fi teoria ta şi a altora ca tine şi nu văd de ce s-ar aplica doar altora şi nouă nu…
   Oare ar trebui şi să ne considerăm şi noi toţi drept criminali, violatori, nespălaţi, retardaţi etc .. unii din români sunt aşa.
   Asta e la fel cu aia că dacă unii arabi sunt terorişti, toţi sunt terorişti pentru că sunt arabi, nu?

 4. Valentin
  5 septembrie 2015 la 14:28

  1. In primul rand ai multe greseli de scriere; inainte de a publica un articol il recitesti! Asta dovedeste ce fel de „reporter” esti. Cand citesti aceste greseli nu poti avea incredere in articolul asta scris in graba unde ai vrut sa adaugi putin sarcasm, insa, spre surprinderea ta ai dat cu mucii-n fasole.

  2. Cum i-a apucat pe toti astia refujiul deodata?! Peste 50% dintre ei sunt membrii ISIS, poate asa macar 2-3% se pot infiltra.

  3. Si sa-ti fie rusine ca esti roman din cauza unui bizon ce-si exprima parerea pe facebook?! (de acord ca parerea lui nu face nici doi bani). In locul tau ma-s lasa de scris articole!

  • 5 septembrie 2015 la 17:30

   1. Zici: „Cand citesti aceste greseli nu poti avea incredere in articolul asta scris ” … pe de altă parte văd că ai citit altfel nu puteai scrie punctul 3 .. eşti masochist cumva?

   2. „Peste 50% dintre ei sunt membrii ISIS, poate asa macar 2-3% se pot infiltra.” .. evident, mai ales femeile şi copii.

   3. „Si sa-ti fie rusine ca esti roman din cauza unui bizon ce-si exprima parerea pe facebook?!” … evident că nu ci pentru că sunt mult prea mulţi cretini îmi atrag atenţia că fac greşeli de tastare dar habar nu au că Facebook se scrie cu majusculă … „refujiul” se scrie de fapt „refugiul”, „ma-ş” se scrie de fapt „m-aş” …

   4. Zici „Peste 50% dintre ei sunt membrii ISIS, poate asa macar 2-3% se pot infiltra”… Păi dacă 50% sunt membri ISIS, de ce mai trebuie să se infiltreze 2-3%? Şi, mă rog, de unde au tu acel procent de 2-3%? De unde ştii că nu e 5-7% sau 1-2%? Aşa, de curiozitate …

   5. Dacă ţi-a zis cineva că sunt reporter zi-i să îţi dea banii înapoi … nu sunt …

 5. B
  5 septembrie 2015 la 17:32

  Sarmanii refugiati!

  • 5 septembrie 2015 la 17:53

   Bodane, să ştii că refugiaţii s-au comportat mult prea civilizat faţă de tratamentul pe care l-au primit.
   De exemplu ştiai că nu le-a spus nimeni că la acel tren nu e destul să ai bilet ci e nevoie şi de un supliment special. Nu înţelegeau de ce dacă au cumpărat bilete nimeni nu le explică de ce trenul nu pleacă. Nici măcar la casa de bilete nu le-a spus nimeni nimic şi asta după nu le-a explicat nimeni zile întregi de ce trenul le e tot amânat.
   Eu nu aveau nevoie de apa ungurilor ci doreau doar să plece. Ceva ce nu vezi pe film, sunt privirile dispreţitoare ale poliţiştilor şi faptul că la câteva ore după scena din film refugiaţii au luat-o pe jos spre graniţă.
   Abia apoi au hotărât să le dea autobuze.
   Se pare că nu ştii cam ce poate şi cum se comportă cu străinii poliţia maghiară …

 6. Nicoleta
  5 septembrie 2015 la 23:33

  O Doamne, credeam ca am pierdut speranta! Multumesc ca mai exista si astfel de romani!

  • 6 septembrie 2015 la 12:40

   Nicoleta nu cred că îţi poţi imagina ce reacţii am avut pe Facebook.
   S-a dovedit că aveam dreptate. Toţi cei care se temeau că vin arabii şi le fură peticele din fundul nădragilor îi căinau pe nemţi că o năvăli arabii şi nu ştiu ce le fac… Ieri arabii au fost aplaudaţi cu simpatie atât în Germania cât şi în Austria. La Paris, Lundea şi în Elveţia au fost marşuri spontane pentru susţinerea refugiaţilor.
   Ştii care e poctul comun al celor care se tem de arabi? Niciunul nu ştie care e diferenţa dintre un refugiat şi un imigrant … în momentul în care o înţeleg toată construcţia lor logică se prăbuşeşte …

 7. 6 septembrie 2015 la 16:42

  se pare ca nu prea stiti ce fac sau ce au sa peste cativa ani acesti ,,refugiati,, sunt doar o povara pt. Europa niste NULITATI care nu au cum sa se integreze in nici un sistem democratic vor avea numai pretentii, dupa parerea mea ar trebui TOTI dusi inapo de unde au venit sau in cel mai fericit caz eutanasiati asta e tot ce le doresc sau o bombicica la ei acasa ca sa ne scapam odata de ei sunt ca o molima sunt peste , pula-n rasa lor spurcata de gazari analfabeti

  • 6 septembrie 2015 la 21:44

   Gaby, SUNT REFUGIAŢI nu imigranţi. Statutul acesta le permite să primească azil pe perioada cât ţine motivul care i-a adus aici. Statutul lor se poate schimba doar cu acordul ţării în care sunt în caz că are nevoie de ei.
   De exemplu unu e medic, după ce învaţă limba îşi găseşte un serviciu la un spital. Dacă face cerere statutul îi va fi scimbat în acela de imigrant după care intră în logica primirii cetăţeniei.
   Unu care să şi bea cei 180 de euro pe lună nu va primi dreptul de şedere în Germania deoarece nu e în interesul ei.
   Gabi, eu am cunoscut sirieni, studenţi la medicină …
   noi ne plimbam cu troleul ei umblau cu merţanul, noi ne beam berea prin birturi ieftine, ei mâncau seară de seară la Conti (în cluj) … Acesta e tipul de oameni majoritari între refugiaţi. Majoritatea sunt oameni care au acasă o situaţie bună. Dacp nu au familiile cu ei este pentru că le-au lăsat în Turcia sau în ţările din jur… Poţi să îi ceri unei femei de 70 de ani să facă un astfel de drum?
   imingranţii economici sunt oameni fără educaţie, săraci .. ăia sunt cei de care vă temeţi voi. Ăştia şi-au permis să dea câte 5-10.000 de euro aşa cum şi-au permis mulţi din ei să facă şcoală în facultăţi dun Occident. Fug pentru că ISIS îi vânează TOCMAI pentru că sunt proOccidentali

  • 6 septembrie 2015 la 21:49

   Ia extrapolează un pic logica asta asupra nostră … nu ţi se pare că ajungi la ceea ce spun occidentalii: „românii fură” pentru că unii români au furat.
   De asemenea, merge şi religios chestia. roânii suunt ortodocşi cei mai mulţi.Swe duc în ţări majoritat catolice, reformate sau protestante … cum ar fi să spună: „plecaţi că ne schimbaţi raportul religios”?.
   În Germania există milioane de turci musulmani care s-au duc acolo din motive economice. În general s-au integrat …
   De ce ar fi acum altfel?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: