Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Politicăraie - Partide - Politicieni, Presă > Emma Zeicescu: „Pentru dumneata, Nicu Banicoiu, n-am niciun respect!” … „Poate ne spuneti, domnule Presedinte, daca avem tot ce ne trebuie. Fara minciuni! Nu mai e timp decat pentru ADEVAR!”

Emma Zeicescu: „Pentru dumneata, Nicu Banicoiu, n-am niciun respect!” … „Poate ne spuneti, domnule Presedinte, daca avem tot ce ne trebuie. Fara minciuni! Nu mai e timp decat pentru ADEVAR!”

La prima vedere Emma Zeicescu este o dulceaţă de fameie cu zâmbet drăguţ, o femeie educată, inteligentă şi cu un umor care uneori taie mai abitir decât un brici bine ascuţit.

Întotdeauna am zis că are o privire specială pe care nu o poţi evita când eşti în faţa ei, o  care poate să  mângâie şi să fie plină de drăgălăşenie, dar care, în anumite situaţii, ţi se împlântă în suflet ca un burghiu când te priveşte în ochi şi te întreabă: „De ce minţi mă?” … Cred că aş prefera două palme …

De ce ne mintiti, domnule Banicioiu!

Emma ZeicescuE vineri, altminteri o zi in care ar trebui sa respiram mai usor.

N-am cum, m-am enervat de la prima ora. Nici macar nu ma mai pot manifesta, nu mai am energie! Ceea ce auzisem, zilele trecute, pe surse, devine realitate.

Noi n-avem numarul de paturi special dedicate persoanelor cu arsuri complicate, nu avem toate dotarile de care oamenii aia au nevoie.

Cum? Pai si domnul Banicioiu ce-a balmajit in toata aceasta saptamana? Nu ne zicea el ca totul este sub control, ca avem de toate? De ce ati tacut, domnule ministru Banicioiu? De ce va este frica sa cereti ajutor, mai ales cand viata unor oameni depinde de asta? Stiu, o sa va suparati din nou pe mine, ca sunt malitioasa, ca nu e chiar asa, ca deziformam. De ce nu cereti ajutor international ca sa ii transferati pe bietii tineri la spitale care au toate dotarile, din strainatate? De ce NU ati spus cu modestie si umilinta ca atat se poate la noi?

Am fi inteles si am fi facut tot ce se poate sa ii ducem acolo unde au o sansa. Respectul meu merge catre echipele de medici si asitente care au facut tot ce se putea face. Nu am niciun dubiu ca au foacut tot ce se putea face.

Pentru dumneata, Nicu Banicoiu, n-am niciun respect! Respectul nu se castiga prin minciuni!  Asa ca ai timp sa ne anunti ca pleci si sa ceri ajutor! Inteleg ca mergi la ora 11, la ambasada Frantei pentru a multumi medicilor francezi care au venit din proprie inititiva la Bucuresti.

Nu pentru ca ai recunoscut matale ca nu ai tot ce-ti trebuie.

Daca ar fi sa faci un anunt fa-l pe acesta:

Imi pare rau, regret ca nu v-am spus chiar tot, imi dau DEMISIA!  Au revoir! 

Spital

Info de ultim moment: Aseara Klaus Iohannis a fost aseara la Spitalul Militar. Poate ne spuneti, domnule Presedinte, daca avem tot ce ne trebuie. Fara minciuni! Nu mai e timp decat pentru ADEVAR!

Sa va spun de unde mi-a venit confirmarea ca situatia nu e sub control? Ieri in redactie aud ceva…Am crezut ca e o gluma!  O doamna doctor din Anglia a ajuns la Bucuresti. Am plecat linistita acasa, cand aflu adevarul.

„Medicul Sarah Pape, specialist în tratarea arsurilor, care s-a deplasat în România pentru ajutarea victimelor incendiului din Clubul Colectiv, a discutat cu deputata conservatoare Anne-Marie Trevelyan, semnalându-i că în spitalele din Bucureşti sunt doar 25 de paturi pentru pacienţii cu arsuri grave.

„Medicul Sarah Pape, unul dintre cei mai mari specialişti britanici în tratarea arsurilor, s-a deplasat luni la Bucureşti pentru ajutarea echipelor medicale care tratează victimele incendiului. Înţeleg că sunt 150 de pacienţi în stare critică şi doar 25 de paturi pentru astfel de cazuri în Bucureşti”, a transmis Trevelyan prin Twitter.”( sursa : mediafax)

Sa va spun ce spune profesoul Dragos Pieptu, doctor chirug la Iasi?

Dragos Pieptu:  „Ceea ce există acum sunt nişte surogate, unele chiar penibile. Nivelul tratamentului arsurilor în România faţă de standardul din Vest este cu 20 – 30 de ani în urmă. Din păcate, cel mai bun tratament pentru arsurile peste 40% profunde, mai ales complicate cu arsuri ale căilor respiratorii, este avionul spre Franţa, Germania, Israel, SUA. E drept, mulţi pacienţi nu pot fi transportaţi datorită stării în care se află. Orice doctor ar veni din orice parte a lumii nu poate avea rezultate ca la el acasă, în condiţiile materiale de la noi. Ne lipseşte aproape tot: clădiri, săli de operaţie adecvate, personal, instrumente, aparatură”, a declarat dr. Dragoş Pieptu.( sursa : adevarul.ro)

Ce spune ministrul Banicioiu la cateva zile dupa ce ne-a asigurat ca totul este sub control?

Nicolae Banicioiu: „Noi nu ne opunem niciunui transfer si nu am cum sa ma opun la asa ceva, din contra ar mai decompensa un pic situatia, dar lucrurile nu stau intr-o varianta ideala. Sunt greu transportabili, trebuie sa isi asume cineva raspunderea pentru transportul aerian. Este foarte greu de spus ca un pacient cu leziuni pulmonare severe dintre cei care au asemenea leziuni poate fi transportat in conditii de siguranta. Unde sunt cazuri si unde familiile cu astfel de posibilitati sau oportunitati, nu ii opreste nimeni.”

Inchei cu mesajul dat la inceputul saptamanii de Lelia Munteanu:

„Cereţi ajutor internaţional, politrucilor, cât nu sunt toţi pierduţi! Nu aşteptaţi să mai moară un om, să se prăbuşească medicii noştri de extenuare.Cereţi ajutor internaţional, nu asfixiaţi supravieţuitorii cu ficţiunile voastre, la care vă place să tăiaţi panglici, politrucilor!Înţeleg, marii arşi au o patologie specială, dar dacă – primind ajutor internaţional – se poate salva măcar o viaţă, dacă se poate alina suferinţa unui singur om, trebuie s-o faceţi, politrucilor!Nu abuzaţi de răbdarea acestui popor cuminte. Revolta tinerilor,  pe care i-aţi văzut mărşăluind tăcut duminică, mocneşte. Să vă ferească Dumnezeu de Revoluţia Mamelor, care – dacă se aprinde – o să vă scoată din palate. Politrucilor!” (sursa: gandul.info)

Tineti minte ca am scris despre  sentimentul oribil pe care il am ca mama este ca nu ii voi lasa fiului meu o tara sigura? Exact despre asat e vorba! daca pentru asta trebuie sa plece toate plantele de ministri care se dau rotunzi…atunci asa sa fie!

Autor: 

Sursa: emmazeicescu.ro

Data publicării: 6 NOIEMBRIE 2015

     P.S. În cazul în care Emma Zeicescu  se întâmplă să intre pe această pagină, am pentru ea, legat de adevărul pe care îl aşteaptă de la Klaus Iohannis, i-aş sugera să se intereseze cum au fost aleşi românii cu care a acceptat să se întâlnească la Bruxelles…

     De asemenea, poate face oarece săpături şi află cum se explică prezenţa între reprezentanţii străzii a fostului Guvernator al Deltei Dunării, Liviu Mihaiu. El a fost parte a Sistemului şi încă una destul de importantă. Are noroc că  DNA-ului nu prea îi arde de pescuit în Deltă… Zvonuri erau multe …

     Mişcarea Străzii este una antisistem … Cum mama dracului să consideri că un fost guvernator al Deltei a fi un protesatar antisistem când un  guvernator este un reprezentat al Sistemului?  … Asta  n-o să o înţelege cât o să trăiesc…

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: