Prima pagină > Internaţional, Presă > Femeia care s-a aruncat în aer la Saint Denis era o desfrânată, o hazna … Se numea Hasna Ait Boulahcen

Femeia care s-a aruncat în aer la Saint Denis era o desfrânată, o hazna … Se numea Hasna Ait Boulahcen

Cică femeia care s-a aruncat în aer la Saint Denis ducea o VIAŢĂ DESFRÂNATĂ. Bea, fuma și nu citise niciodată un rând din Coran.

Ce nu înţeleg eu … unde scrie că o ţicnită care îşi pune pe ea centura cu explosiv nu poate să fumeze, să bea să, se drogheze, să şi-o tragă ca zăpăcita.

Gestul ei ar fi fost unul lăudabil cumva dacă nu era o depravată?

Între noi fie vorba, cum dracu putea să fie dacă se numea „Hasna”? O hazna de muiere …

***

JIHADISTA DEPRAVATĂ. Femeia care s-a aruncat în aer la Saint Denis ducea o VIAŢĂ DESFRÂNATĂ. Bea, fuma și nu citise niciodată un rând din Coran

Autor:  Dodo Romniceanu

Sursa: evz.ro

Data publicării: 20 noiembrie 2015

Hasna Ait BoulahcenDetalii uluitoare, pe alocuri deosebit de pitorești, au ieșit la iveală despre jihadista care s-a aruncat în aer în timpul asaltului de miercuri al trupelor speciale asupra cartierul Saint Denis din nordul Parisului. Chiar unul din frații acesteia povestește că Hasna Ait Boulahcen, 26 de ani, era o femeie de moravuri ușoare care nu citise în viața sa un rând din Coran, consuma alcool și fuma.

Numeroasele amănunte din viața tinerei femei care a explodat în Saint Denis și care conturează portretul unei individe cu apucături mai degrabă lumești, în totală contradicție cu legile isalmului, sunt de natură să răstoarne percepția pe care o are opinia publică despre acești teroriști, așa-ziși fanatici ai islamului. Lupta lor nu are, până la urmă, nimic de-a face cu religia. Par a fi mai degrabă niște tineri debusolați, aflați la periferia societății, a căror conduită morală este în deplină contradicție cu religia pe care, chipurile, o propovăduiesc.

 La doar o zi după moartea jihadistei sinucigașe, familia și mai mulți prieteni au dezvăluit detalii care de care mai contradictorii din viața Hasnei Ait Boulahcen, care și-a pus capăt zilelor aruncându-se în aer în imobilul în care se afla, după ultimele informații, și infamul său verișor, Abdelhamid Abaaoud, creierul atacurilor abominabile din Paris și unul dintre cei mai căutați teroriști ai plantei. Însuși fratele acesteia, Youssouf Ait Boulahcen, a precizat că femeia nu era interesată de religie la modul serios, nu a citit în viața sa Coranul și a început să poarte vălul islamic doar în în urmă cu o lună. În plus, fuma pe rupte și consuma alcool ori de câte ori avea ocazia. Îi plăcea să-și facă sefieuri sau să se pozeze în ipostaze provocatoare. Într-una dintre fotografiile care au apărut în presa occidentală este surprinsă în cada plină de spumă, machiată ca orice femeie occidentală.

”Nu am văzut-o să deschidă vreodată Coranul. Nu era interesată în niciun fel de textele religioase. Era permanent pe telefon, pe Facebook sau WhatsApp. I-am zis să-și vadă de treabă, dar nu era dispusă să asculte vreodată de cineva din familie. (…) Plus că era genul de persoană complet nemulțumită de viață, care își petrecea majoritatea timpul criticând orice și pe oricine”, a precizat fratele jihadistei

 În ce privește ultimele momente din viața Hasnei Ait Boulahcen, mai mulți martori oculari au relatat că ar fi strigat ”ajutor” de mai multe ori și ar fi spus, cu doar câteva secunde înainte să se arunce în aer, ”nu sunt iubita lui” (referindu-se la temutul Abdelhamid Abaaoud, mort și el în urma asaltului de la Saint Denis). Potrivit dailymail.co.uk, capul jihadistei explodate și parăți din coloana vertebrală a acesteia au fost găsite ulterior de criminaliști în strada din apropiere.

Joi, procurorii francezi au confirmat că Abaaoud a fost, de asemenea, lichidat, în timpul unui schimb de focuri.  Se pare că teroristul a fost împușcat în cap și apoi sfârtecat de una din grenadele trupelor speciale, fiind ulterior identificat cu ajutor unor mostre de salivă și bucăți de piele.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: