Prima pagină > Tristeţi > Actorul George Alexandru de la Teatrul Nottara a decedat … DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ !

Actorul George Alexandru de la Teatrul Nottara a decedat … DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ !

Sâmbătă, 2 Ianuarie 2016, actorul George Alexandru a decedat la spitalul Fundeni din Bucureşti.

A jucat trei decenii la Teatrul Nottara.  A apucat să vadă cum Teatrul Nottara a fost evacuat deoarece clădirea nu avea avizele necesare funcţionării.

„Din  păcate, a apucat să trăiască plecarea noastră din Teatrul Nottara. A trăit intens plecarea noastră. Am hotărât să-l depunem în foaierul principal. A jucat treizeci de ani în Teatrul Nottara”, a declarat directoarea Teatrului Nottara, Marinela Ţepuş.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ

CRUCE
George Alexandru

George Alexandru 

n. 21 noiembrie 1957, București – d. 2 ianuarie 2016

Filmografie:

  • Ecaterina Teodoroiu (1978)
  • Ultima noapte de dragoste (1980)
  • Dreptate în lanțuri (1983)
  • Masca de argint (1985)
  • Noi, cei din linia întâi (1985) – slt. Horia Lazăr
  • Figuranții (1987)
  • François Villon – Poetul vagabond (1987)
  • Drumeț în calea lupilor (1988)
  • Rezervă la start (1988) – Simion
  • Mircea (1989)
  • Cenușa păsării din vis (1989)
  • Coroana de foc (1990)
  • Escu (1990) – film TV
  • Drumul câinilor (1991)
  • Cezara (1991)
  • Cum vă place? (1992) – film TV
  • Înnebunesc și-mi pare rău (1992)
  • Balanța (1992) – Securist
  • Rămânerea (1992)
  • Chira Chiralina (1993)
  • Vulpe – vânător (1993)
  • Polul Sud (1993)
  • Începutul adevărului (Oglinda) (1994)
  • E pericoloso sporgersi (1994) – Dinu Staroste
  • Asfalt Tango (1995) – Intrusul
  • Huntress: Spirit of the Night (1995) – străinul din tren
  • Punctul zero (1996)
  • Omul zilei (1997)
  • Triunghiul Morții (1999)
  • Faimosul paparazzo (1999)
  • În fiecare zi Dumnezeu ne sărută pe gură (2001)
  • Dulcea saună a morții (2003) – Mustețea
  • Milionari de weekend (2004) – Merțanu’
  • Sindromul Timișoara – Manipularea (2004)
  • Băieți buni (serial TV, 2005) – Igor
  • Un espresso (2005) – Asasinul
  • Happy End (2006) – tatăl Danei
  • La urgență (serial TV, 2006) – Moș Crăciun
  • Cu un pas înainte (serial TV, 2008) – Nelu Coadă
  • Supraviețuitorul (2008) – Uri
  • Nunta mută (2008)
  • Casanova, identitate feminină (2008)

 

Categorii:Tristeţi Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: