Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > IOHANNIS A ADUS CADOURI. PREŞEDINŢII DE PARTIDE SE VOR PUTEA PUTEA PLIMBA, DACĂ DORESC, CU GIROFARE PE MĂTREAŢĂ ŞI TINICHIAUA ŞI COLOANELOR OFICIALE DE COADĂ

IOHANNIS A ADUS CADOURI. PREŞEDINŢII DE PARTIDE SE VOR PUTEA PUTEA PLIMBA, DACĂ DORESC, CU GIROFARE PE MĂTREAŢĂ ŞI TINICHIAUA ŞI COLOANELOR OFICIALE DE COADĂ

Klaus Iohannis, preşedintele României a semnat decretul de promulgare a legii care prevede şi că SPP poate asigura protecţie şi preşedinţilor de partide parlamentare, la cererea acestora.

Adică liderii de partide vor avea dreptul să se plimbe cu coloana oficială, cu girofare… Deci ci tinicheaua legată de coadă şi tichia de mărgăritar pe mătreaţă.

Interesant. Oare de cine s-or teme liserii de partide de au nevoie de protecţia SPP?

Sau, să fie doar o răsplată pentru faptul că nimeni nu s-a gândit că dumnealui, Preşedintele (după ce în Justiţie i-a fost confisată casa, practic s-a emis acuzaţia că dumnealui ar fi autorul unui fals în acte şi uz de fals), ar putea fi suspendat.

Poate, poate nu …
Iohannis, coloane

Președintele Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii care prevede că SPP poate asigura protecţie şi preşedinţilor de partide parlamentare, la cererea acestora.

În virtutea acestei legi șefii de partide vor putea beneficia de pază la cerere.

Această prevedere a fost introdusă de deputați şi prevede că SPP va putea asigura protecție și în cazul unor demnitari și foști demnitari, inclusiv președinți ai partidelor parlamentare, la cererea acestora și cu aprobarea CSAT.

În prezent, de protecţia SPP pot beneficia doar anumiţi foşti demnitari. Fostii presedinti beneficiaza de protectie pe toata durata vietii, fostii premieri de doi ani, iar fostii presedinti ai Camerei Deputatilor și Senatului timp de un an.

Nici nu mai întreb de cine se tem atât de tare liderii partidelor … bănuiesc …

Ce mi-ar plăcea să ştiu este dacă dumnealui, dom’ Preşedinte îşi plăteşte astfel datoria faţă de cei care nu schiţează nici un gest în direcţia suspendării dumnealui după ce, prin confiscarea casei sale Justiţia a aruncat indirect acuzaţioa de fals în acte publice şi uz de fals. 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: