Prima pagină > Dezvăluiri, Nesimțire > „Zâna Surprizelor” este o ticăloasă nesimţită care le face surprize tâmpite rudele victimelor de la Colectiv ?

„Zâna Surprizelor” este o ticăloasă nesimţită care le face surprize tâmpite rudele victimelor de la Colectiv ?

Andreea MarinLa cei 41 de anişori ai săi, „Zâna Surprizelor”, Andrea Marin continuă să facă surprize.

Ea are o fundaţie care s-a apucat să strângă fonduri pentru victimele de la Colectiv organizând la Ateneul Român la sfârşitul lui noiembri, un concet pe scena căruia a urcat Angela Gheorghiu.

Nu asta e marea surpriză ci una  urâtă de tot.

„Zâna” a anunţat pe Facebook că toţi banii strânşi se vor duce la victimele de la Colectiv. Cine va dori să o facă avea la dispoziţie un cont. Ai aici e surpriza, rudele victimelor o acuză că s-a folosit de eveniment pentru a-şi face publictate iar banii au fost folosiţi altfel decât a promis, între altele chiar şi pe ţinutele ei luxoase, pe publicitatea extrem de scumpă şi pe alte cheltuieli.

Andreea Marin, desființată de rudele victimelor de la Colectiv!

Andreea Marin (41 de ani) a fost atacată dur pe Facebook de rudele victimelor de la Colectiv, dar și de oameni care nu cred în fundația caritabilă pe care o conduce. „Zâna” strânge fonduri pentru cei răniți în incendiul de la 30 octombrie. Fundația vedetei a organizat un spectacol umanitar la Ateneul Roman, pe scena căruia a urcat Angela Gheorghiu, la sfârșitul lunii noiembrie.

Andreea Marin a anunțat pe Facebook că toți banii strânși din biletele la concert vor ajunge la victimele de la Colectiv. De asemenea, cei care vor să doneze banii pentru răniți, o pot face într-un cont al organizației condusă de vedetă. Scandalul a pornit de la o serie de comentarii făcute de persoane care spun că sunt rudele victimelor.

„Copilul meu și acum arată dramatic. Copilul meu este ars de viu termic și chimic! Copilul meu are urechile topite și Andreea Marin își schimbă toaletele și coafurile.  (…) Copilul meu era în comă în acea seară (seara concertului organizat de fundația Andreei Marin n.r) și multe altele după asta”, a scris mama unuia dintre victime, pe rețeaua de socializare Facebook.

Andreea Marin 1

O altă persoană i-a scris Andreei Marin pe contul vedetei: „Las-o baltă, Andreiuțo, dacă concertul a fost organizat de tine, cu siguranță ți-ai luat partea prima, nu faci nimic fără să te gândești la tine. Bilete nu ai cumpărat, ai avut invitații (ai intrat gratuit). Excursia ți-ai plătit-o cu partea din concert, așa zis pentru binele victimelor”.

Andreea Marin 2

„Zâna” a vrut să se apere și a publicat următorul mesaj: „Echipa fundației noastre a muncit 12-14 ore pe zi timp de săptămâni pentru a face posibilă această campanie. Am găsit soluții pentru birorația care ne-a consumat timp și nervi. Am făcut totul voluntar și m convins specialiști să lucreze voluntar. Nu numai că nu există niciun cost al fundației dedus din suma ce va fi adunată în fiinal, dar fiecare dintre noi a făcut și donații în nume propriu”.

Vezi sursa articolului aici

Autor: Carmen Ștefan

  1. 31 octombrie 2017 la 10:42

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: