Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Declaraţii, Politicăraie - Partide - Politicieni > Adriana Săftoiu pare a avea nişte mâncărimi îngrozitoare …

Adriana Săftoiu pare a avea nişte mâncărimi îngrozitoare …

Când Adriana Săftoiu şi-a luat piciorul în dos de şi acum îi vibrează celulita, s-a dus rostogolindu-se şi s-a oprit direct în braţele lui Tăriceanu unde început să dea pe goarnă cam tot ce credea că îi dăunează lui Băsescu. Nici nu cunta dacă erau aberaţii pe care i le dădeau hormonii care par a o fi năpădit din motive de lipsă de mascul.

Evident că mintea ei de ţoapă uzată nu are cum să înţeleagă că, automat, ocupâmd o funcţie de consilier se impunnişte limite de confidenţialitate. 

Cum se vede în faţa unui microfon cum „îşi aminteşte” una sau alta, de fapt scoate caietul de însemnări pe care î ţinea cu o sfinţenie de adolescentă plină de coşuri.

Traian Băsescu  a spus abia după terminarea mandatului că SERVICIILE au prea multă PUTERE. Regretul meu vine din faptul că a avut 10 ani la dispoziție să o facă” – a declarat ea conform evz.ro.

Adriana Săftoiu, fără nici un fel de reţinere de parcă ar fi deţinătoarea marilor secrete ale lumii, deşi Băsescu pur şi simplu nu o mai bagă în seamă a ieşit iar la un atac furibund împotriva fostului Preşedinte. Neavând nici un fel de argument pentru a pretinde funcţii tot mai înalte, daăi şi dăi cu scuiparea de venin.

Cică regretă faptul că a abia după terminarea celui de-al doilea mandat, Traian Băsescu a spus că serviciile secrete au multă putere în România.

E? Dezvăluire care va zgudui din temelii societatea mioritică…

„Atât SRI, SIE și toate celelalte trebuie să fie puternice. Există, însă, clar abuzuri și când Curtea declară neconstituțional trebuie să fie ceva acolo. Pe de altă parte, mi se pare grav să vii să spui că vei modifica printr-o OUG legea respectivă. Se cam bat cap în cap declarațiile acestea cu declarația premierului care spunea că nu va adopta o OUG prin care să schimbe o lege politică. Trebuie să fim foarte atenți. Am fi avut nevoie de o comisie parlamentară puternică și care să nu fie atât de înfricoșată că trebuie să se ocupe de activitatea serviciilor secrete. Dacă se fac abuzuri, inclusiv serviciile secrete trebuie să înceteze să facă abuzuri”, a spus Adriana Săftoiu la Realitatea TV.

“Dați-mi voie să vă reamintesc o propoziție importantă a președintelui, pe care a făcut-o, din păcate, după terminarea mandatului când a zis că serviciile au prea multă putere. Sunt de acord. Regretul meu vine din faptul că a avut zece ani la dispoziție să o facă”, a completat Săftoiu, întrebată de decizia CCR  de a declara neconstituțional un articol din Codul de Procedură Penală care reglementează supravegherea tehnică dispusă direct de procuror.

Aşa crede oare PNL că va atrage electorat? Dumnezeule mare … parcă cineva din  interiorul PNL nu doreşte decât la PNL să revină la acel 15-17% scorul natural al liberalilor în România. De parcă gafele Alinei Gorghiu nu ar fi de ajuns.

Întrebarea este dacă electoratul român e chiar atât de tâmpit cum pare… Din păcate, par a exista semne că da…  Ce nu reuşesc să înţeleg este cuzm ajung oamenii să aibă atât de puţin bunsimţ .. pentru că, în fond, despre asta e vorba …

P.S. Cred că dacă PNL doreşte să îşi mai oprească din prăbuşirea care pare a se tot accelera are o singură şansă … să scape de leprele de acest tip …

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: