Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Căi de parvenire în politica românească: un picior în dos sau un cap în gură

Căi de parvenire în politica românească: un picior în dos sau un cap în gură

Drumul spre celebritate în politica românească poate începe în mod nu tocmai obişnuit.

Există două doamne, una, venind din presă, care a ajuns celebră în urma uni picior în cur primit  la Cotroceni şi alta, venid din Tineretul Social Democrat şi devenind cunoscută în urma unei poveşti cu un cap în gură într-o parcare.

E vorba de Adriana Săftoiu şi  Ana Bitch … pardon, Birchall.

De Adriana Săftoiu nu prea ştia lumea până a primit un picior în cur de a zburat din funcţia de consilier prezidenţial până în braţele lui Călin Popescu Tăriceanu unde a început să toarne ce îşi aminteşte sau îşi imaginează că vedea în apropierea Preşedintelui Băsescu, fiindu-i consilieră.

La cum se comportă, pentru a mai câştiga un pic de notorietate, pare a fi dispusă la orice fel de compromis. Dacă i s-ar cere probabil ar face şi streaptease dacă ar fi nevoie.

Adriana Săftoiu

Despre Ana Bitch … pardon, Birchall, până atunci personaj important în ornanizaţiea de tineret a PSD, lumea a aflat că există în urma unui scandal cu un cap în gură luat într-o parcare …

Ea nu a avut nici un fel de probleme în a susţine conducătorii PSD indiferent dacă aceştia s-au numit Mircea Geoană, Victor Ponta sau Liviu Dragnea.

Parcă deviza ei ar fi: „Eu susţin pe oricine îmi dă un cap în gură.”

Ana Birchall

 1. columbeanu marin
  2 Martie 2016 la 11:11

  Interesante vor fi povestile iesite din gura Adrianei Saftoiu despre Tariceanu si povestile cu capetele bagate în gura Anei Birchall. Nu mai dureaza mult si le vom auzi.

  • 2 Martie 2016 la 18:10

   Nici nu a durat… Când făcea pe Sfânta Fecioară Adriana Săftoiu şi-o trăgea ca bezmetica pe ascuns cu Peter Imre, cel care s-a căsătorit cu fiica lui Meleşcanu.


   Pe 25.05.2015, gandul.info scria:
   „Elena Udrea îi dă o replică dură Adrianei Săftoiu, după ce aceasta din urmă a prezentat într-o carte relaţia Băsescu-Udrea drept „un capitol delicat” pentru fostul preşedinte. „Spre deosebire de Adriana, nu am fost fotografiată ieşind din apartamente obscure de la întalniri cu bărbaţii altora”, scrie Udrea pe Facebook.”
   Ştii care e bomba zilei. Nu asta pentru că amantlăcul Adrianei cu Peter iImre e o chestie deja de notorietate.
   Ca de obicei, „bombele” puse de Antena 3 se fâsâie maie repede sau mai târziu.
   Capul în gură l-a primit Senatul şi toţi cei care mureau de grija pentru libertatea de exprimare a Intact.
   De fapt coducerea Antenei 3 negocia din Octombrie 2015 mutarea în pipera în clădirea în care se face Cronica Cârcotaşlor:
   capital.ro scrie pe 1 Martie:

   Şerban Huidu: Antena 3 negocia încă din octombrie 2015 să se mute în Pipera
   Antena 3 negocia încă din octombrie 2015 să se mute în Pipera în locul Cronicii Cârcotașilor de la Prima TV. Dezvăluirea a fost făcută de Șerban Huidu pe blogul personal, într-un text intitulat „antena 3 va fi aici! mic tratat despre marea ipocrizie”.
   „Am fost asaltati pana peste cap de “lupta” antenistilor pentru libertatea de exprimare si libertatea presei! In timpul asta, ipocritii negociau din octombrie sa se mute in locul Primei. Din solidaritate evident! Asadar aschia nu sare departe de trunchi: antenisti vor egalitate si chiar urasc pe lei, ei vor egalitate-dar nu pentru catei!”, a scris Huidu pe blogul său.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: