Prima pagină > Nesimțire, Politicăraie - Partide - Politicieni > În mintea Gabrielei Vrânceanu Firea Pandele vinovăţia cuiva nu se stabileşte în justiţie ci prin vot popular la referendum

În mintea Gabrielei Vrânceanu Firea Pandele vinovăţia cuiva nu se stabileşte în justiţie ci prin vot popular la referendum

Gabriela FireaÎntrebată, conform ziare.com, cum va decurge campania ei dacă Liviu Dragnea ar fi condamnat, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, ar fi răspuns:

„Doamne Fereşte ! Alături de cele 7,4 milioane de ronâni, consider şi eu că Dragnea e nevinovat. Există emoţii, dar nu avem un plan B, nu ne gândim la altă conducere. Nu vreau să mă gândesc la un scenariu negativ şi îi îndemn şi pe colegi să nu facă specilaţii”.

La rândul său, în ultimul cuvânt în faţa instanţei în procesul Referendumului, Liviu Dragnea a declarat că se consideră nevinovat şi a cerut achitarea.

„As vrea sa va rog sa nu luati in seama caracterizarea facuta de DNA. Nu aceasta este atitudinea mea fata de oameni. Marturie stau cei 20 de ani in serviciul public. Militantii, nu numai din PSD, ci ai tuturor partidelor indeamna lumea la vot pentru ca este sensul unei campanii electorale. La referendum a fost o confruntare dura intre poporul roman si Basescu. Niciun partid nu putea obtine foloase necuvenite. Cred cu tarie in nevinovatia mea si solicit achitarea”

Procurorii au cerut magistraţilor ÎCCJ pedeapsa cu executare, pedeapsa minimă cerută de DNA fiind între trei şi cinci ani de închisoare cu executare. 

Procurorii DNA arătând că  liderul PSD ar fi tratat alegatorii ca pe niste obiecte, iar neprezentarea la vot a fost vazuta ca „un moft, nu ca un drept”.

 

Ce poţi să mai spui?

Nu ştiu dacă cineva din cei judecaţi în România a zis vreodată, „Da, sunt vinovat”, indiferent cât de evidentă le era vina.

Cât despre senatoarea PSD-istă … nici nu mă mir. Atâta îi poate capul ăla care pare a avea drept singură menire aceea de a avea de ce să fie ataşată coafura de Barbie …

Cum dracu să spui că 4,7 români au hotărât că nu e vinovat? Eu ştiam că acel referendum s-a referit la demiterea lui Băsescu şi nu la vinovăţia lui Dragnea.

Cum dracu să pretinzi să fii primăriţă într-un oraş de talia Bucureştiului dar să consideri că dreptatea se stabileşte indirect prin  voturile unei turme de imbecili? La fel de bine, dacă ar ajunge primăriţă ar putea propune expropierea unui milion de Bucureşteni şi asta să fie hotărâtă de ceilalţi care le-ar împărţi averile.

Oare cum ar fi ca Cineva să propună în Voluntari ca vilocul pernalului ei soţ să fie vândut şi banii împlărţiţi între locuitori iar ma’am senatoarea să fie declarată curvă şi trimisă în Spania la produs?

 

 1. 12 Aprilie 2016 la 8:21

  Ai grija ca poate-o patesti si tu!

  Vezi ce sifonat e erdoGUN despre unul care a facut satira pe seama lui, pe aici…
  pe unde danseaza pe sirele de slugoi… ca asa este cu poporul asta, indiferent de pe unde!
  … Lasam totul face cu noi daca n-am tras lozul lor ca sa LE aratam cum ar putea fi astazi LUMEA, in loc sa ne crucim cate mai suportam si ne tot indobitocim!

  • 25 Aprilie 2016 la 14:56

   În Tucia au arestat o jurnalistăcare s-a luat de Erdogan (nu degaba e amic cu PONTA … Năstase nu l-a arestat pe Ciuvică în gară când ce acele „Armaghedoane”?)…

 2. moshu49
  24 Aprilie 2016 la 3:30

  am intrat cam tîrziu prin grădina asta și m-am enervat…
  ca să abată atenția de la tot prăpădul ce l-a făcut GIO-USL, infractorii o țin gaia-mațu cu cele 7,4 milioane – cca 1,5 furăciune! – la un referendum invalidat de CCR.
  dar cele 7,7 milioane de la referendumul validat de CCR pentru parlamentul de 300 au fost aruncate la hazna.
  cît despre catindata asta la primărie mă întreb: oare de ce și pentru ce sînt blestemați bucureștenii? 😦

  • 25 Aprilie 2016 la 14:53

   Salut Moşule…
   Nu trebuie să te enervezi. Toată povestea aceea cu 7,4 de milioane, prin faptul că sistematic nu pomeneşte de condiţia iniţială pentru validare, aceea a prezenţei minime de 50% arată că se adresează unei turme imbecilizate de Antena 3, România TV etc … Creierele acelor oameni au fost condiţionate să primească informaţia mot a mot, fără puterea de a mai analiza singuri folosind măcar filtrele bunului simţ dacă nici nu poate fi vorba de analizarea lucrurilor folosind şi informaţii venite din altă parte.
   Am discutat cu astfel de oameni, pur şi simplu infomaţiile venite de acolo sunt false.
   Cineva m-a şocat pur şi simplu. Am întrebat ce înţelege prin Băsist. „Toţi cei care nu se informează de la Antena3”. Am întrebat atunci dacă şi cineva complet dezinteresat complet de politică şi care hbar nu are de ceva din acest fenomen. „Da, şi ei” …
   E vorba de condiţionare … un fel de amputare dar cu efecte mult mai grave.
   Aminteşte-ţi povestea cu libertatrea de exprimare. În dimineaţa acelei zile chiar Antena3 a anumţat că nu e vorba de închiderea postului. Asta nu a contat, s-au dus totuşi şi au strigat „Libertate, libertate” de parcă jăndarii erau călare pe ei…

   Să nu te enervezi, să îşi fie milă de acei oameni… sunt nişte handicapaţi.
   (Un alt exemplu, după multă vreme după ce Ponta era premier şi avea parlamentul la degetul mic, deci avea toată puterea şi putea face orice, Băsescu era de vină pentru că slariile şi pensiils sunt mici, că spitalele şi şcolile sunt închise, justiţia era „băsistă” deşi o arestseră pe Udrea şi fratele lui Băse deja avea răni pe creier de la cătuşele ce urmează a-i fi puse)

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: