Prima pagină > Electoral, Presă > Angelica Denise Rifai i-a arătat în interviul electoral Laurei Chiriac corniţele în care îşi agaţă nimbul

Angelica Denise Rifai i-a arătat în interviul electoral Laurei Chiriac corniţele în care îşi agaţă nimbul

Laura Chiriac

Laura Chiriac

Cineva vorbea odată despre Denise Rifai că ar fi un fel de prezenţă angelică în media românească.

Emisiunile electorale ale Realităţii TV ar trebui să te facă să o priveşti mai atent un pic pe Denise şi, dintre zulufii ei va observa cum iasă nişte corniţe extrem de ascuţie. Trebuie să îşi agaţe şi ea auza angelică, nu?

Denise RifaiÎn interviul electoral realizat cu amoreza din parcare, Laura Chiriac, candidata ALDE la Sectorul 1 bucureştean Denise s-a apucat să o întrebe pe invitata sa, cu insistenţă, dacă dacă are copii și din ce se întreține. Ba, mai mult, i-a spus invitatei că a sloganul său a fost un plagiat de la emisiunea Marilenei Mititelu, de la Realitatea TV.

„‘Cu mâinile curate’ a fost o campanie a colegei noastre Marilena Mititelu. I-am dat un telefon şi am întrebat-o: ‘Mari, chiar niciodată Laura Chiriac, fosta noastră colegă, nu ţi-a cerut dreptul de a-ţi folosi sloganul?’”, a spus Rifai.

„‘Cu mâinile curate’ a fost o campanie a colegei noastre Marilena Mititelu. I-am dat un telefon şi am întrebat-o: ‘Mari, chiar niciodată Laura Chiriac, fosta noastră colegă, nu ţi-a cerut dreptul de a-ţi folosi sloganul?’”, a spus Denise.

Evident că asta a cam enervat-o pe madam Chiriac, aceasta crezând că la Realitatea va fi primită cu multă simpatie de vreme ce a lucrat acolo înainte de a se arunca în braţele lui Tăriceanu şi în bălăcăreala politică.

Curiozitatea Denisei legat de viitoarele venituri ale Laurei în caz că ar fi aleasă, mai precis dacă îi va ajunge salariul pentru ţinutele tot mai scumpe cu care se afişează au pus capac la toate.

Probabil invitata considera că dacă se întâlneşte prin parcări cu bogătaşii se subînţelege că  din punct de vedere financiar nu are probleme.

În fond parcările patriei sunt foarte bune trambuline în lansarea carierelor politice.

De Ana Birchal ar fi auzit cineva dacă Buble nuvorbea despre aventura ei în cabinele maşinlor din parcare?

 1. Telespectator
  18 mai 2016 la 19:04

  Laura Chiriac i-a dat clasa acestei fatuci cu aere de vedeta tv. Denis avea lectia invatata. Ati observat ca ajunsese in pragul infarctului, cand punea intrebari Laurei Chiriac? Calmeaza-te !

  • 18 mai 2016 la 20:48

   Mie mi se părea că Laura era cam mirată cu nu e primită cu flori la Realitatea … În fine .. poate mi-e stricat televizorul şi arată prostii 🙂

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: